újabb események régebbi események további események
20:51
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:10
Lorensza regisztrált a weboldalra
06:50
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

A ma csodája !

2010. augusztus 20. - Látogatók száma: 26

Mint említettem nem voltam nyaralni, mert két hét kórház volt a kivizsgálásom. Így nem mentünk sehova. Nem csak azért mert rosszkor kellett befeküdni, hanem mert ez az év kicsit szorosabbra sikerült mint terveztük.
Arra gondoltam, ráveszem a páromat menjünk ki a hegyekbe egy kirándulásra, mert vágytam a friss levegőre.
Bár az erdő párája nehézkes lesz, de majd kibírom gondoltam.
Délelőtt még pihentem, a párom bevásárolt az ünnepre üdítőket ha mennénk ki az útra elvinni.Már kezdtünk készülődni a túrázáshoz, mikor csörgött a telefonom.
A lányom kérdezte, lenne-e kedvünk velük kimenni az anyósához a telekre és ott együtt bográcsoznánk. Mit mondjak, nagyon megörültem, mert egy magasabb dombon van a telek, és friss levegő és közel a reptér is.
Hívtam gyorsan páromat siessen, mert megyünk. Gyorsan haza jött és a telekhez öltöztünk és jöttek autóval a lányomék és mentünk velük.
Hát elmondom valóban pihenés volt. Szétnéztünk a kertben, növények, virágok, és pihentünk, a nászasszonnyal beszélgettünk és a fiatalok kiszolgáltak minket.
Igaz, annyit csináltam, hogy belekavartam a bográcsba, hogy mégis tegyek valamit, de mindent megcsináltak és örültek, hogy együtt vagyunk mindannyian.
Az ezt az időt megelőző esőzés kimosta az utat a hegyre, így felfele sem tudtunk egyszerre felmenni a kocsival, mert leverődött volna a kövekre az alja, és lefele sem, mert nagyon rossz az út. Felfele a lányom és a párom gyalogolt, lefele a lányom és én jöttünk együtt. Még ez is élvezetes volt, mert a mozgás jólesett az étel és a levegő mellett. Nagyon jól éreztük magunkat. Jót pihentünk és kellemesen elfáradtunk. Nekem nem fájt a fejem és napoztam is, sőt jó sok folyadékot fogyasztottam, amit nekem feltétlen kell. Az étel nagyon finom volt és valóban a szabad tűzön készült bármi más ízű, mint a konyhai társa bármennyire is igyekszünk elkészíteni. A gyerekek nagyon kitettek magukért, és mi is jól kibeszélgettük magunkat.A visszafele vezető úton a vőm annyit jegyzett meg a nap lényegeként, hogy soha rosszabb ünnepet, mint a mai. Családi körben, jó hangulatban étkezni és pihenni.
Ezzel mindannyian egyet is értettünk. Haza érve megnéztük a híradót és a tűzijátékot. Én most írom soraimat, hogy megosszam veletek a nyaram legklasszabb élményét az ünnepet. A jövő héten felkerül a korona is, a fiamék hazajönnek és akkor is kimegyünk nagyobb családi körben akkor grillezni.
Számunkra most ennyi lesz a nyaralás, de szerintem ez is nagyon jó lesz, mert azokkal töltjük, akik a legfontosabbak a számunkra a családunkkal.
Kívánom, hogy nektek is legyen ilyen jóban részetek nagyon sokszor, hogy szerető és megértő család vesz körbe mindenkit!!

A cikket írta: Divi Éva

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. augusztus 21. 19:43
Igaz. Más az íze a bográcsban készült ételnek. Bár én szték párti vagyok.

Csak legyen szép, hosszú az őszünk még! S akkor megismételhetitek még ezt a kerti partit is. :)
2010. augusztus 21. 14:14
Évi! Az biztos a család a legnagyobb ajándék az életben! üdv Orsolya
2010. augusztus 21. 05:35
Szia Éva! Igazad van , a család a legfontosabb a világon! Örülök ,hogy jól telt az ünnep! Nagyon jó ,ha az embert pozitív dolgokat él át. Kívánok még sok ilyen szép ünnepet! Puszi: Monic
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: