újabb események régebbi események további események
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Egy örökbefogadás, mely megváltoztatta két ember életét!

Látogatók száma: 19

Egy ismerősöm mesélte el minap a történtét, Én meg leírom, mert szép, magával ragadó volt!

Ez a hölgy, nevezzük Andreának, ugyan úgy, mint bármelyikünk férjhez ment és megtalálta a szerelmet. Munkahely, ahol megbecsülték, jó állás a férjének Andrásnak ugyan az. Mindenük megvolt, de a gyermekáldás nem jött!

Évekig vártak, de hiába, már mindent megpróbáltak, de sajnos elmaradt a várva várt gyermekáldás. Szomorúak voltak és elkeseredettek, de aztán úgy döntöttek örökbe fogadnak egy gyerkőcöt, aki nem kell a szüleinek és így is lett! Végre öröm költözött a házba, jókedv hiszen egy gyermek, - még ha biológiailag nem is övék - bearanyozza az életüket!

A gyermek Renáta nőtt mit a gomba, egyik napról a másikra, és Andrea és András imádattal vették körül, saját gyermeket sem lehetett volna jobban szeretni.
De igen ez így jó, hisz nem az a lényeg, hogy mi szültük vagy nem, a szeretet mindent megold, ha Én lettem volna így, amennyire imádom a gyerekeket nem igazán érdekelt volna, hogy Én szültem vagy sem.

Aztán az élet fordított és 20 év elteltével megtörtént a csoda, Andrea teherbe esett, ami orvosi csoda volt! Ki tudja talán a sors így akarta! A nagy testvér nagyon várta a kicsit és mikor megszületett nagy örömmel fogadta, bár Ő már nagy volt. A szülőkön ez nem változtatott mai napig egyformán szeretik mindkettőt, nincs különbségtétel köztük és a két testvér Renáta és a kis Andrea úgy szereti egymást, mintha egy vérből valók lennének!

Ez a történet mélyen megérintett és meghatott! Ha vannak még csodák, akkor ez az!

Igaz, sok ellenpélda is létezik, de ez rácáfol azokra, hisz megtörtént és az életben legalább ez az egy happy end - el végződő történet!

A cikket írta: Orsolya

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Luca! Mondtam neked, hogy vannak az életben jó dolgok, csak ki kell várni! puszi Orsolya
Nagyon jól végződött! Örülök neki! :)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: