újabb események régebbi események további események

Gyerek szerelem!

2010. április 30. - Látogatók száma: 51

Nem tudom ki- hogy gondolja, de nekem nagyon tettszenek, ezek az Első " felnőttes próbálkozások. Hiszen a gyerekek, a szüleik mintájára mindent megpróbálnak tudat alatt is átvenni.

Az óvodában kezdődött, a kisfiam Ati mini csoportos volt, évközben jött egy új kislány Barbi. Mindig is szerettek együtt játszani. Szép szőke, hosszú hajú, bájos kislány , igaz kicsit magasabb mint Ati, de a fiúk később érnek. Jött a kiscsoport, amikor is az óvónéni mosolyogva hívta fel a figyelmemet arra hogy a gyerekek, néha eltűnnek az udvar végében ketten, és csak együtt játszanak nem engednek oda senkit. A kislány anyukájával beszélgettünk, és jókat mosolyogtunk. ( persze szigorúan magunkban) Következő év középső csoport, ekkor már nyíltan vállalták hogy Ők " együtt járnak" , kézenfogva sétáltak, megvédték egymást. A mi segítségünkkel számon tartották egymás névnapját, születésnapját. Aztán jött a nagycsoport, ami még minket is meglepett, fényképészek járták az iskolákat, óvodákat, lehetett fényképeket kérni. Mentünk kiválogatni a képeket, volt közte jelmezes, és sima, A két gyerek külön kérésére, róluk páros képeket is csinálni kellett. Nagyon aranyosak voltak, olyan igazi "felnőttes képet kértek! Jött a ballagás, a szerepekben is szinte csak együtt voltak. Eltelt a nyár, akkor nem találkoztak. Első osztály, a kislánynak megtetszett egy nagyobb fiú, Atit "dobta". Ati nem beszélt róla. Így telt el két év. Most negyedikesek, feltűnt még év elején, hogy olyan szépen néznek egymásra, a kislány egyre többször csipkelődik. Atival mi mindent megbeszélünk, de erről valahogy nem akart beszélni.Nehezen, de egyszercsak elmondta, hogy Barbi megint járni akar vele. Megkérdeztem, hogy mikor mondta ezt? A kislány akkor döntött így mikor Ati Nőnapkor minden kislánynak az osztályban vitt egy-egy szál barkát. Hogy ez milyen kedves! Azóta megint együtt járnak, de most "titok", hogy ne csúfolják őket. Hát mi ez ha nem "szerelem??" KICSIBEN.

A cikket írta: maresz058

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. május 13. 21:40

megtekintés Válasz erre: ginesz - 2010. május 13. 21:22

Aranyos cikk

köszönöm
2010. május 13. 21:22
Aranyos cikk
2010. május 11. 08:05
Köszi, a hozzászólásokat, valóban nagyon édesek, azt csak látni kellene, ahogy néznek " titokban " egymásra, este leveleznek a neten, mindent megbeszélnek amit csak titokban lehet.
2010. május 11. 01:02
Jaj, annyira édesek!!
2010. április 30. 15:02
Édesek ezek a gyerekkori szerelmek... :) hát még milyen édesek tudnak lenni felnőttkorban, pláne, ha nem maradnak beteljesületlenül!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: