újabb események régebbi események további események
23:00
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:00
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:49
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Külföldi kertészkalandok

2018. május 19. - Látogatók száma: 39

Jó, h vannak akikkel lehet szavak nélkül is kommunikálni, mert olyan kimerülten jöttem ki, h kb össze-vissza beszélem a nyelvet is. Gyakran tök előről kell kezdenem az egész mondanivalómat.

Különben vicces volt tegnap, h nem voltam elásva a temetőben, hanem a kereszteződésben dolgoztunk. Kb mindenki integetett nekem. :D

Csütörtökön az esőkalap alatt tiszta víz lett a frufrum mire elállt az eső és levettem. Kérdeztem is Patriciát, hogy "Szép vagyok?"
Azt mondja, hogy "nagyon szexy".
Ja - mondom -, az egy másik dolog...

Erre tegnap meg telibespriccelt a slaug "mellesleg". Utána meg azon röhögtek a lányok az árnyékos oldalon, h vizespóló bajnokságot tartok. Mert én inkább a napos oldalon száradtam. Mondta is röhögve Sarka, h jobb lett volna fehér pólóba lennem és nem narancsszínben. Mire mondtam, h van fehér pólóm és piros melltartóm... :D

Volt egy ősz idős buszsofőr az mindig integetett. Miután látott rotálni, ugye a kellő tisztelettel... Még akkor száraz voltam - csak mondom. :D Aztán mikor keresztülhúztam az országúton a slaugot, akkor megállt (elsőbbségadás kötelező) aztán úgy csinált, mintha félne, h most mi lesz és befogta mindkét kezével a szemeit, és közben nagyon nevetett. :D

Meg volt olyan, h egy másik ősz bácsi állt meg a kereszteződésben BMW-vel pár másodpercre, aztán úgy beszélt velem, mintha ismerne. :D Én meg csak kb aham...gell? Sokszor nem értem, akik szólnak hozzám, de túl fáradt vagyok odakoncentrálni. Azért a lumbágó az lumbágó. És elég mosolyogni.

Tegnap volt egy nagyon idős néni is, aki mondja nekem, hogy "Sehr schön Blüemli!" Én meg bólogattam, ő meg nem tudta, h vicces, h itt engem is így hívnak. Blüemli. Virágocska.

Egy másik alkalommal mondtam egy másik idősebb asszonynak, h a magyar nevem, a Virág olyan kemény mint én. És ha a főnököm kimondta régebben, mindig olyan érzésem volt, mintha valami rosszat csináltam volna. :D A svájci becenevem olyan lágy, mint amilyen én vagyok, ha jó kezekben vagyok. :)

A cikket írta: Virág

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: