újabb események régebbi események további események
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

A barátságunk

2010. augusztus 13. - Látogatók száma: 21

Van egy barátom. A szó igazi értelmében a barátom és érdekes, bár én azt hiszem a szex elől soha nem zárkóztam el, de erre soha nem került sor.
Ő mindig azt mondta a barátságunk ennél többet ér. Igaz alibi csók volt, de ennél nem jutottunk tovább, pedig éreztem neki sem lenne ellenére, de valamiért itt mindig megálltunk.
Szeretett és szeret a mai napig, de a szex az valahogyan tabu maradt közöttünk.
A haverja cukkolta is vele ,hogy gyáva, de őt ez nem érdekelte soha.
Azt mondta mi ennél többre vagyunk hivatottak, semhogy összebujjunk és eljátszuk a a barátságunkat esetleg egy rossz szexel.
Lehet hogy neki van igaza, de mégis volt párom féltékeny volt rá, mert amikor átölelt az sokat elárult a hozzám fűződő szeretetéről.
Szeretett és szeret ezt tudom és érzem is, de a szex továbbra is tabu közöttünk. Aludtunk már egy sátorban egy hálózsákban, de semmi közeledése és semmi szex, mert a barátságunk ennél többet ér. Nem ferde hajlamú és nem is más nemhez vonzódó mert van párja és egy lánya mára, de akkor is. A közöttünk lévő viszony továbbra is barátság és ami ezzel jár. tudom rábízhatom az életem akkor sem fog vele visszaélni, mert barát. A szex még ha lehetne is kizárt dolog lenne kettőnk között.
Pedig a barátainak nagyon bejöttem volna, de mindet elhessegette, hogy nem szabad. A mai napig tudom szeret úgy mint senki más és mégis valahogyan a szex hiányzik a kapcsolatból. Talán egyszer, ha mind a ketten úgy leszünk hangolva megtörténik a lehetetlen és végre szeretve leszünk egymás által. Azt hiszem az lesz az igazi beteljesedés, mert azzal fogok szeretkezni, akivel már várom ,hogy teljes legyen az életem. Ez nem sok és nem is kevés, de tudom eljön az idő, mikor beteljesedünk.

A cikket írta: Divi Éva

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. augusztus 13. 17:08
Kívánom, legyen így! Puszi Magdi
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: