újabb események régebbi események további események
14:42
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
11:31
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
11:29
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
10:09
peonia módosította a naplóbejegyzését
09:50
peonia válaszolt egy szavazásra
09:50
peonia válaszolt egy szavazásra
09:49
peonia válaszolt egy szavazásra
09:49
peonia válaszolt egy szavazásra
09:49
peonia válaszolt egy szavazásra
09:49
peonia válaszolt egy szavazásra
09:49
peonia válaszolt egy szavazásra
09:49
peonia válaszolt egy szavazásra
09:48
peonia válaszolt egy szavazásra
09:48
peonia válaszolt egy szavazásra
09:47
peonia válaszolt egy szavazásra
09:47
peonia válaszolt egy szavazásra
09:47
peonia válaszolt egy szavazásra
09:47
peonia válaszolt egy szavazásra
09:46
peonia válaszolt egy szavazásra
09:46
peonia válaszolt egy szavazásra

Az igazi szőke nő

2010. június 6. - Látogatók száma: 37

Nos, hogy ki is az igazi szőke? Egyetlen mondatban összefoglalva: Az a nő, aki „szőkeként” viselkedik. Szinte hallom, ahogy felszisszen a kedves Olvasó. Mi az, hogy „szőkeként viselkedik”? Erre azt válaszolnám, hogy nem tartom a szőkéket butábbnak a barnáknál vagy a feketéknél, de az a szőke nő, aki úgy viselkedik, mint a szőke nős viccekben leírt nő, az rászolgál a címre. Újabb szisszenés. Még mielőtt megköveznének: Én is voltam szőke, és nem tartottam magam butábbnak szőkén, mint vörösen. De tény, hogy van irdatlan buta szőke nő is, mint ahogy van buta barna is… de, hát akkor honnan a csúfolódás? Miért tartjuk butábbnak a szőkéket, mint a többi nőt? Erre a kérdésre akkor tudunk igazán kitérni, ha egy - két szempontot megvizsgálunk, a szőkékkel kapcsolatban.

1, Miért vannak szőke nők?

Miért ne lennének? Hát azért, mert eredendően az ősközösségben, nem volt szőke nő…egy ideig. Később az evolúció során, a nő „rájött”, hogy szőke hajjal jobban kitűnik a tömegből, és a férfi jobban észreveszi, és ezzel nő az esélye annak, hogy Őt választja. Na de, hogy lett a barnából szőke? Hidrogén akkoriban nem volt még. A természet ezt is megoldotta. Főleg az északi népek lányai lettek szőkék, mondjuk is: hűvös északi szőke. Meg is vesznek értük a pasik. Vajon miért? Tán az ősemlékezet teszi, talán csak a vérük hajtja, az viszont tény, hogy egy csinos szőke lány mellett, egy kis barna labdába se rúghat. Jó jó, rendben van. A szőkéket jobban szeretik. De ettől még nem butábbak. Már itt is a következő kérdés.

2, Mi kell a férfiaknak?

Már az előzőkben kitértem rá: csini szőke csaj. De jó az, ha ez mellé, még okos is? Gondoljunk csak Merlyin Monroe - ra: csinos szőke, kissé buja és butuska, ártatlan szemrebesgető és a férfiak máris térden csúsznak utána. Hát, valóban ez a típus tetszik nekik? A válasz egyszerű: igen. És ezt megint az őskorba lehet visszavezetni, mert ott akkor az volt a „divat”, hogy a nő szépen sütögetett, meg gyűjtögetett, és mikor a férfi akarta odaadta magát neki. Tehát az emlékezetükben az van, hogy egy nő lássa el a házi teendőket, de ugyanakkor legyen mindig kész a szexre. A modern világban az igazi szexszimbólumokat, pedig a szőke nők testesítik meg. Tehát a férfiak, szinte automatikusan a szőkékre vannak „beállítva”. Vagy mégsem? Hiszen ha így lenne, nem kelnének el a barnák és a feketék, hogy a vörösekről már ne is szóljak! Akkor mégis mi ez a nagy cécó a szőkék körül? Hiszen ott van Madonna, aki szőke is buja is, de egyáltalán nem buta, sőt! Vagy Sharon Stone, aki mint tudjuk 160 feletti IQ - val rendelkezik. Egyszerű a válasz: Azért gondoljuk, hogy a szőkék butábbak, mert ezt a képet alakították ki róluk. Nah és kik? Hát egyrészt maguk a szőkék, másrészt azok, akik a szőkéket favorizálták / ják. Újabb fejingatás, mellé egy legyintés. Szinte látom magam előtt. De gondoljuk csak végig! Régebben a nőknek, nem volt akkora szabadságuk, mint manapság, és az egyetlen dolog, amivel érvényesülni tudtak, az az volt, hogy megteremtettek a férfiaknak egy tökéletes nőt. Szép, csinos, szexi, de hogy ne legyen olyan tökéletes, kicsit (vagy nem is olyan kicsit) buta. Ezzel a pasik megkapták azt a nőt, akire áhítoztak. És mégis Ők azok, akik előszeretettel gúnyolódnak a szőkéken. Akkor hogy is van ez?

3, Akkor most van, vagy nincs igazi szőke?

Bizonyára van. Hiszen annyi félék vagyunk, és lehet, hogy egy butább szőke hamarabb megkapja a bélyeget, mint egy fekete lány. De ugyanúgy van buta barna is, meg még butább vörös, csak Őket senki nem molesztálja. Mert Ők nincsenek annyira bent a köztudatban, mint a szőkék. Bár van egy - két jelzőjük, nézzük csak: a tüzes vörös, a titokzatos fekete és a hűséges barna. De, ugye ezeket sokkal kevesebbszer halljuk?

4, Mit tehet a szőke, hogy ne szőkézzék le?

Fesse be a haját! Na jó, csak vicceltem…semmi estre se. Egyet tudnék javasolni, mint amit az elején is írtam: rá kell cáfolni! Aki pedig rajtuk gúnyolódik, szálljon kicsit magába, hogy Ő tökéletes - e, valóban mindenben ügyes és talpraesett? Ugye, hogy nem! Meg aztán ott van a sok rendőrös vicc, ha Ők is zokonvennék…Tehát kedves szőke nőtársaim, fel a fejjel! Ne adjatok alapot a gúnyolódásnak, legyetek önmagatok, az biztosan célravezető lesz. S, ami vigasztaljon bennünket, hogy Ők se tökéletesek! A férfiaknak, pedig annyit, hogy amíg Ők a szőkéket részesítik előnyben, addig mindig lesznek szőkék, és azok közt lesz okosabb is és butább is, de mind azért szőke, mert a pasiknak igényük van rá! Tehát, amint megszűnik az igény az igazi szőke nő után, eltűnnek a Föld felszínéről. Szinte látom a pánikot a férfi olvasók szemében. Tehát, kell a szőke vagy nem???

A cikket írta: Heather Bay

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. június 7. 09:21
Köszönöm!
Én is kíváncsi lennék a pasik véleményére!!!
2010. június 7. 09:18
Vannak a nők és a férfiak között is nagyon buták...nem hajszín hanem IQ függő a dolog.Ahogy írtad is.Jó cikk.
2010. június 6. 15:41
Klassz kis eszmefuttatás.;-) Kíváncsi vagyok, lesznek - e férfi hozzászólások a cikkhez...

Pussz,
Tündér:-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: