újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Emlékek az egyetemi évekből.

2010. május 12. - Látogatók száma: 98

38 évesen, rendhagyó módon nyertem felvételt az egyik fővárosi egyetemünkre.

A kézrátételes gyógyítási módszereimnek köszönhettem, hogy SZOBOSZLAY professzor felfigyelt a tehetségemre, amikor évekkel korábban, egy osztályon dolgoztunk az egyik budai kórházban.

A félreértések elkerülése végett a kézrátételes gyógyítást kizárólag műszaki, elektronikai berendezések javítására, újraélesztésére értem, mivel a kórházban is a technikai hátteret biztosítottam.

(Bár a kifinomodott tapintásomnak köszönhetően a simogatás, masszírozás, ezoterikus energia átadás is sok sikert hozott számomra a szebbik nem körében.)

Nevezetesen az egyetem ötven liftjének javítása, karbantartása volt a munkaköri elfoglaltságom tárgya.

Már gyermekkoromban érdekelt mindenféle technika berendezés működési elve, ezért mindent szétszereltem az információra áhítozva. A liftek működésének mélyebb ismerete, olyan mint a szex, kizárólag a gyakorlatban sajátítható el.

Magam sem gondoltam korábban, hogy a felvonók javítása során, a beüzemelés sikerélményén túl, más örömökben is lehet nem kevés részem. Persze nem egyedül vettem gondozásba az ötven szerkezetet, hanem volt több hasonló korú, nyálcsorgató kollégám, akikkel kedvünkre mustrálhattuk a fiatal hallgatók bájait.

Rövid időn belül sikerült megutálnunk a hétfő reggeli munkakezdést, mert a hétvégi „ereszd el a hajamat”, legális helyi tivornya partik mellékhatásaként, az összes kollégiumi liftet tönkre tették a jobb szórakozást nem találó hallgatók.

Már a kollégium utcájának sarkán megcsapta az orrunkat a többféle alkohol származék és a hányás keveredésének szaga. Az épület auláját ragacsos üvegtörmelék borította, amit elsősorban széles hólapátokkal gyűjtöttek halomba. Nagy valószínűséggel a liftajtók megakadását is az minden felé csillogó üvegtörmelék okozhatta.

A gépházakat korábban a padlásterekbe építették, ahová akár tíz-tizenöt emeletnyi lépcső megmászása után juthattunk csak fel. Energiánk spórolásából és a fülke reakciójának egyidejű figyelése miatt, mindig csak az egyikünk mászta meg a „hegyet”.

Aznap éppen én voltam aki a „rövidebbet húzta. Kissé szuszogva hagytam magam mögött a 11. emeleten az utolsó lépcsőfordulót, amikor a gépházajtó előtt, lazán öltözött, de jól érzékelhetően nagyon szép formákkal megáldott lánykát fedeztem fel egy vastag plüss pléden álmodva. Mellette számtalan kiürült röviditalos üveg és sörös doboz feküdt szanaszét. A többféle cigarettacsikkből feltételeztem, hogy nem ő pusztította el az összes italmennyiséget. Tüzetesebben megnézve a leány arcát, Csillát a korábbiakban is ott, titokban dohányzó beszélgető ismerősömet fedeztem fel benne.

Az adó-vevőn leszóltam a társamnak, hogy bonyolultabb a dolog mint gondoltam, amíg kicserélem a törött végállás kapcsolósort, addig nyugodtan visszamehet a bázisépületbe megreggelizni illetve a beállító digitális műszerért.

Csillust nem kellett sokáig ébresztgetni. Egyből megismert és felült. Körülnézve mentegetőzni kezdett, hogy ő csak alig ivott. A szobatársnője randija miatt jöttek fel többekkel ide és közben elaludt.

De mivel a felállás elég bizonytalannak tűnt, a bal karját a nyakamba véve letámogattam a szobájáig. A zsebéből előkerült kulcs könnyen fordult a zárban. Hiábavaló aggodalmam volt, hogy belülről kulcs van. A szoba meglepetésemre üres volt. Az ágyra segítettem Csillát, aki nem engedte el a karomat, sőt arra kért, hogy maradjak még. Ugyan frissen mosott volt a kezeslábasom de azért csak nem fekszem ruhástól az ágyba. Miközben kibújtam belőle, az ajtóhoz lépve bezártam azt.

Egy félórája még nem fogadtam volna senkivel, hogy hamarosan egy 23 éves gyönyörű, alig öltözött lányt simogatok a paplanja alatt.

Nem mertem megkérdezni Csillát, hogy mikor volt legutóbb pasival, mert alig tudtam mértéket tartani a heves lerohanásával. A gyorsan elrohanó, röpke két óra alatt végig jártuk egymást mindenhol a jó ízlés határain belül. A dohányos nőkre jellemzően, a bimbóinak nyelvvel való kényeztetésénél a jellegzetes enyhén keserű íz sem zavart. Jó pár alkalommal töltötte nálam a hétvégét, amikor nem akart hazautazni Pécsre.

Az apadó érdeklődéséből, sűrűbb elfoglaltságából ráéreztem, hogy bekövetkezett az, amiben megállapodtunk még az elején. Ha találkozik az őhozzá való, neki tetsző pasival, akkor gondolkodás nélkül felfüggesztjük a köztünk lévő nexust.

Összejött Tamással de a szakításunk nem ment egyszerűen. A fél év mély nyomokat hagyott, főleg az ő lelkében. Nem gondoltam volna soha, hogy ilyen sokáig kitart mellettem, Néha kapok tőle egy-egy szívet melengető sms-t. Nem régen született meg a második gyermeke, aki valamilyen megfontolásból a Zoltán nevet kapta.

A cikket írta: Lakyluck

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

 
2010. július 1. 16:41
Nem emlékszel, hogy tavaly két liftes halt meg, mert elvágták a köteleket, de előtte szakszerűen a fogókészüléket (Otis) leszerelték? Szóval azt nem heggesztették rá a sínre. Ne írj karbót, mert szerintem senki nem tudja mit jelent, de az a liftből úgy sem irányítható.
2010. július 1. 14:50
Jelentem, mindkettőtöknek igaza van! Töprengtem magam is, hogy miért írtam le ezt. Végállás kapcsolót akartam írni ( görgősre gondoltam ).
Egyébként mostanában Thyssen lifteket bűvölünk, ahol még karbó fokozatban sem lehet elérni a végállásra futást, mert a reed relék letiltanak.
Csak az amerikai filmekben szakadnak le a liftek. Magyarországon az összes fő sodronykötél elvágása után kb. 20 cm esik a fülke, azután úgy beáll mintha ráhegesztették volna a sínre.
Üdv nektek: Zoltán
2010. június 30. 20:21
Mivel a liftszerelok.hu -t még nem indították be (domain.hu szerint), valahol kell találkozniuk a liftszerelőknek is! Ideális hely: feleségek.hu.
Tehát a liftszerelésben némi jártasságomra visszaemlékezve, Nem Tomnak kell igazat adnom. Végállás kapcsolósorral nemigazán találkoztam, annak idején. De elgondolkodtam, hogy ha függőlegesen vannak felszerelve azok a végállás kapcsolók, egymástól mondjuk 10cm távolságra, akkor ha az első besza..ik, akkor még a második , harmadik... megállíthatja a liftet, mielőtt kirepülne a világűrbe, vagy lezúzna a pince alá...
Tehát lehet igaza Lakylucknak
 
2010. június 30. 20:00
Tudtommal csak egy végállás kapcsoló van a liften. Persze lehet, hogy tévedek. Viszont meg szeretném jegyezni, hogy a megyeri híd két 14 megállós liftjét másodmagammal csináltuk állvány nélkül 107 m magasból, kötélen lógva. Ha érdekel szívesen küldök róla fényképeket.Tamás
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: