újabb események régebbi események további események
13:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
20:38
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
20:08
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
15:22
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:35
Új cikk került fel a weboldalra

Hova lett?????

2010. május 6. - Látogatók száma: 32

Biztos voltál már úgy, hogy letettél valamit és a következő pillanatban nem találtad. :(

Apusom leszólta az autómat, miszerint ronda koszos. Nos, hát mit tagadjuk, a tegnapi eső, ami meghasaltatta az Iriszeimet, az autómon is rajta hagyta a nyomát. Mintha vizes homokkal lett volna leöntve. Elvittem Apus utána telepre, ahol is lecsutakoltuk. Utána a párom elővett egy hosszúkás csomagot a fülkéből. Felvidultam az eredeti francia tartozék láttán, amit Apusom Franciaországtól hazáig rakodott ide - oda a fülkében. Nemrégen egy nagyobb csomag hazavágta a napvédő rolómat. Idegesítő érzés volt, hogy ha belenéztem a visszapillantóba, rögtön abban a lyukban akadt meg a szemem. Nekiállunk kiszerelni a régit a kalaptartóból és beletenni az újat. De mielőtt nekiállhattunk volna, páromnak el kellett mennie. Nézegetem, nem olyan nagy munka ez......höhö ezt én is ki tudom cserélni!
- Majd Én kicserélem!
Apus vacillál, aztán rábólint. Odaadja kedvenc csavarhúzóját, mert nekem az autóban csak kicsi van. Alig tíz centiméteres kis csillagcsavarhúzó.(mondjuk baj esetén semmire sem mennék vele, de olyan kis aranyos volt, amikor megvettem. hehe)
Na, nekiestem, minden simán haladt, szépen kicsavartam a csavarokat és egyenként sorba letettem a lökhárítóra, hogy nehogy véletlenül elkeveredjen. Aztán ki kellett emelni a kalaptartót a helyéből. Letettem a kb. húsz centis csavarhúzót, majd kiemeltem a kalaptartót.
Nyúlok a csavarhúzó után.... és nem találom! Nézem a földön, nincs! Belepillantok a csomagtartóba, nincs! Állok és nézek. Csak a szemem jár! Közben már jártam a hátsó ülésen, ott tehettem le? De ott sincs! Még egyszer körbejárom a területet... nincs! Tüzetesen szemügyre veszem a csomagtartót,... nem találom!
Hogy az a bánatos********!
Nemsokára visszajön Apus, és mit mondok neki? Elveszett a csavarhúzója, miközben el sem mentem az autó mellől?? Kissé kínos lett volna.
Kínomban már nevettem saját magamon. Ez nem igaz! Ilyen nincs!
Még egyszer körbenéztem mindent, majd telep ide vagy oda, négykézlábra ereszkedtem az autó mellett. Most pedig körbeszaglászom az autót!
A lökhárító és a csomagtartó közötti gumiszalag alatt ott vigyorog az az alattomos csavarhúzó!!!! Na ja! Én tettem oda, hogy nehogy leverjem vele a csavarokat.
Most szép fehér műanyagroló virít az hátsó szélvédőm előtt. Apusnak nem mondtam el a dolgot. :)

A cikket írta: Babenko

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. május 6. 22:02
Jót kuncogtam a történeteden, tetszett. :-)

Pussz:
Tündér :-)
2010. május 6. 21:36

megtekintés Válasz erre: boszorkány - 2010. május 6. 21:23

Nem beszélve a nyamvadt kulcsokról!! Indulnék, zárnék,rohanok...öt kört megyek a lakásba, hol az a rohadék..persze nincs meg, mert fogom a kezemben! ;-)) Öregednénk?? Nekem csak az agyam. hehe

Egyszer Apusom is futott pár kört a kulcsai után. :))))) A kezében voltak!
2010. május 6. 21:23

megtekintés Válasz erre: Babenko - 2010. május 6. 20:53

Ilyent én is szoktam csinálni. Na meg amikor bőszen keresem a mobilomat, ami a kezemben van. :))))))))))

Nem beszélve a nyamvadt kulcsokról!! Indulnék, zárnék,rohanok...öt kört megyek a lakásba, hol az a rohadék..persze nincs meg, mert fogom a kezemben! ;-)) Öregednénk?? Nekem csak az agyam. hehe
2010. május 6. 20:53
Ilyent én is szoktam csinálni. Na meg amikor bőszen keresem a mobilomat, ami a kezemben van. :))))))))))
2010. május 6. 20:31
Én a szemüvegem szoktam keresni holott a fejem tetején van:-))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: