újabb események régebbi események további események
23:00
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:00
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:49
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Képek 11.

2010. szeptember 15. - Látogatók száma: 54

Na két napig megint vizsgálódtak rajtam az okos doktorok. A gond, hogy vizuális vagyok és azonnal elképzelem a dolgokat. Hát ezt a képet mutatom most be.

Hát nem tudok mit mondani. Van csontritkulásom is. Azt mondta a doki, nem lenne jó, ha teljes testsúllyal, (bocs: segre esnék) leülnék hirtelen. Hát valahogyan nem tervezem a közel jövőben, de már annyi minden gondom van, hogy néha azt mondom jobb lenne, ha a feléről sem tudnék. Összeroppanhat a gerincem, és akkor ne ficánkoljak. Halvány lila gőzöm sincs, hogy mit tennék, de mentőt csak hívnék, hiszen a mobil mindig a zsebemben van, mert siket vagyok és a rezgő mód ott érezhető.
Na elképzelem amint épp lecsücsülök, hát nevetséges. Az biztos, hogy betojnék, főleg, ha valami érzékelési hiányt észlelnék, de ezek után bármikor.
Igyekszem nem elesni és főleg nem az ülő felületemre, de mókás lenne.
Ma annyira vigyáztam, hogy közlekedés közben egy nagyon király pasit kaptam derékba, mert a feldúlt városban közlekedtem és éppen előttem ment, de nem sértődött meg, mert szemproblémái vannak neki is, és így megismerkedtünk, és beszélgettünk és vagány jó pasi volt, csak kicsit elnézte a koromat, de nem szaladt el, mikor megtudta nem annyi vagyok, mint aminek nézett, sőt elkísért oda, ahova mennem kellet, sőt megvárt és tovább is kísért, és beszélgetett velem. Nagyon jó volt, és hízott a májam, mert azt mondta max 30 40 közöttinek nézett és gondolta, jó fej vagyok és dumálunk, meg elmehetnénk csörögni is. Részemről nem gáz, de elmúltam már mind a két korosztály. Azt mondta nem gáz, mert nagyon klassz volt velem dumálni, maximum elmarad a randink, de dumálni még dumálhatunk később is. Kedves volt és aranyos. Mesélt magáról és az életéről is, úgy hogy jó volt egy fiatalt látni magam körül, aki elhiszi rólam, hogy nem vagyok annyi amennyi a valóság. Jól esett és jól éreztem magam, és megpuszilta az arcomat, és elkérte a telefonszámomat, hogy beszélgethessünk, és dumáljunk időnként, mert azt mondta pokoli jó fej, vidám, és víg kedélyű vagyok, ami sok lányról nem mondható el. Alig akarta elhinni, hogy van két nagy gyermekem, és sokkal idősebb vagyok, mint gondolta. Azt mondta ilyen nő felvidítja és örömet hoz szürke napjaiba, amit én kételltem, de mint mondta, a napi kalandokba belefáradt és ráfázott és fizetett már eleget azokért, és nem óhajt még egyszer belezökkenni egy költséges és rossz kapcsolatba, hogy megint csak menekülni kényszerüljön és dolgozzon külföldön, hogy ne árverezzék el a feje fölül a lakást, és utána meg szenvedjen, hogy átverték.
Szimpatikus volt a fazon, a többi a jövő zenéje, majd kialakul, de szerintem maximum barátság lesz a dologból, bár jó a pasi, csak a páromat most hagyjam ott egy fiatalabbért? Nem biztos, hogy jó vásárt csinálnék, mert ezt már ismerem és tudom mikor mire gondol, és melyik mozdulata mit sugall, de a másik bár izgalmas, de új, és ismeretlen lenne, amit csak lakva és nem egy két nap után ismer ki az ember, és én, meg a kínjaim, a betegségem nem biztos, hogy kellenék, ha tudná mivel áll szemben, így ránézésre biztosan tetszem, de hogy ha megtudná milyen a mindennap, lehet mégsem, és akkor két szék között enyém lenne a padló, ami nem biztos, hogy most jó lelkileg nekem. Inkább a régi biciklit tolom, mint az újat bejáratom.

A cikket írta: Divi Éva

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. szeptember 18. 20:52
Évi! Olyan lajtosan tudod elmondani élményeidet, hogy az már szinte "fáj" jó értelemben! Jó írás! üdvözlettel Orsolya
2010. szeptember 15. 20:24
Kedves Müszélia olyan táskám van, aminek az aljában van egy rekesz és bentről cipzározódik és ott a pénztárcám is. Nem szoktam mások előtt elővenni és fizetni, csak a boltban.
Amúgy valóban jólesett és tényleg fiatalosabban éreztem tegnap magam mint ma. Majd holnap megint megrázom magam, hogy jó legyen a kedvem!!!
2010. szeptember 15. 17:44
csak vigyázz a pénztárcádra. sok pasi nem véletlenül kedves.
2010. szeptember 15. 16:45
Na Évikém, egy ilyen sikerélményre vágyom már egy ideje.

Többek között ettől van kedve az embernek felkelni reggel.
Örülök, hogy részed volt benne, enyhítette egy kissé a fájdalmaidat, gondolom.

Egyébként az írásaid alapján tényleg " pokoli jó fej" vagy, nem csodálom, hogy leragadt melletted!!!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: