újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Képek 3.

Látogatók száma: 43

A következő kedvenc képem a gyerekeimről van, de itt már együtt játszanak. A lányom igazi nő volt apró gyerekkortól. Imádta felvenni a ruháimat, a cipőimet, némelyiknek a sarka is bánta a dolgot. Szeretett nagyon szépen kinézni. Egyszer felvetet azt a ruhámat, amit szépnek talált, hozzá a magassarkú cipőmet. A fiút is felöltöztette szépen elegánsan és az édesapám nyakkendőjét is ráadta. Szegény gyerek a nyakkendő végén járt, mert Ő kicsi, a nyakkendő meg hosszú volt, de így kellett kinéznie mondta neki a lányom. A lányom az öcsém barátnőjének táskájából kivette a púdert és a rúzst és kikente magára amennyire csak tudta. Így jöttek be a szobába, hogy ők egy szép pár. Hát szem nem maradt szárazon az biztos. A fiam apró termetével alig bírt apukám nagy csizmájába menni és egyenesen kellett állnia, és a nyakkendő lehúzta a fejét. A Lányom a szoknyámat a hóna alá húzta és a blúzom leért a bokájáig és a púder a feje közepéig volt felpakolva, a rúzs is volt mindenhol és majd nem fülig ért tőle a szája, de szép volt nagyon szép!! És még zenét is raktak be és táncoltak, míg el nem huppantak a szőnyegre.
Nagyon szép volt és szívesen emlékszem rá, mert megható volt, ahogyan dirigált és ugráltatta kisebbet.
A parancsolás mai napig a vérében van, és rátermetten oszt dolgokat. Aranyos volt és sokat nevettünk együtt a család. Olyan jó volt akkor ott volt édesapám, öcsém, édesanyám, és én. Szép idők voltak.
A lányom nagyon szeretett öltözködni és mindig kérdezte mikor lesz olyan nagy, hogy az rá jó legyen. Hát felpróbált mindent.
Egy nap kin ültünk a konyhában és beszélgettünk. Előző nap vásárolni voltunk, mert készültünk a dédihez Veszprémbe és vettünk fürdőruhákat is.
A lányom egyszer kiszalad és közli velünk, anya rám már jó a bukínód, majd hordhatom?
Azt sem tudtam mi az, de mondtam persze vedd fel megnézzük.
A lányom kis idő múlva kijött a bikinimben és fogta a nadrágját, nehogy leessen róla. Nevettünk, mert groteszk volt, de rá már jó és kész. hagytam egy kicsit szaladozni benne, majd levettük és felvette a saját fürdőruháját, ami valóban jó volt rá. Hiába a gyereki találékonyságnál nincs nagyobb. Ők mindenre tudnak megoldást. Aranyosak voltak nagyon. Azok a mai napig, csak ma már felnőttek, de a humor megmaradt bennük végig. Talán ez a legjobb, mert humor nélkül savanyú az élet. A vidámság és az élet sója, és sokszor kell fűszerezni, hogy jól teljen el.

A cikket írta: Divi Éva

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Minden gyerek felnőtt akar lenni idő előtt...és nem is sejtik, hogy milyen gyorsan felnőttek lesznek majd.
Kedves a történeted.
Évi! Szépe emlékek a tieid, családanyaként nagyón jól helyetálltál és állsz, érezni írásaidban gyermekeid iránti mindenek feletti szeretetedet, mely töretlen, öröm az ilyen ember írását olvasni! üdvözlettel Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: