újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Lányok az út szélén.

Látogatók száma: 79

Munkába menet, a bekötőutak mellett ácsorognak. Nézik az autókat, intenek is egyet, majd elfordulnak, amikor látják, hogy abban nő ül. Fiatalok, de láttam már idősebbeket is. Úgy látszik, mindenre van kereslet. Sovány, kövér, alacsony, magas, szinte hórihorgas. Az egyik csinos miniben, a másikon csak egy csipkebugyi, vagy feszülős fényes cicanadrág. Sétálva, vagy éppen csak ácsorogva, de mindegyik arra vár, hogy valami kiéhezett autós megálljon mellettük. Télen eltűnnek a fagyok beálltával, majd tavasszal a virágokkal együtt ők is "kikelnek". Mennyit cukkoltak engem, ki alattomban, ki szemtől szembe, hogy ezek a lányok a kamionosokból élnek. :( De az igazság az, hogy én ott az út szélén kamiont még nem láttam ácsorogni, de személyautót annál inkább.
Viccesen szoktunk mondogatni, na majd mi is kiállunk ide, ha a cég esetleg beadná az unalmast.
- Én is felveszek egy ilyen miniszoknyát és majd illegetem magam.
Munkatársam vihogással válaszol.
- Itt aztán sóhajtozhatnál, hogy fáj a lábad, senki nem hallaná. Az aktuális vendég sem arra lenne kíváncsi!
- Miért? - mondom én. - Honnan tudod? Lehet hogy még meg is masszírozná őket, aztán
azt mondaná: Itt van öreganyám egy ezres menjen haza.
- Mást masszírozna az meg! Ha már fizet. Vagy te masszíroznál meg valamit.
Valami igaza van! Ha a kuncsaft fizet, akkor teljesíteni kell a kívánságait! De a koromat tekintve, már régen kiöregedtem az örömlány szerepkörből, úgy hogy van egy olyan gyanúm, én nem élnék meg ott az út szélén.
Vagy mást is felajánlhatnék?
- Helló szépfiú! Igaz, nem akarok szexelni, de ha gondolja megstoppolom a zokniját! Én még tudok stoppolni! Ja, hogy ilyenre már nincs kereslet? Inkább kidobják a lyukas zoknit? De isteni finom csülkös bablevest is tudok ám készíteni, halványan megpirított fokhagymával a rántásban, apróra csipkedett csipetkével.
Vagy esetleg egy tál kocsonyára is meghívhatom. Az öregem szerint arra díjat érdemelnék! Az sem? De ha minden kötél szakad, akkor talán egy tányér isteni finom húsleves, cérnametélttel, pici Erős Pistával. Hm? Jó sok puhára főtt zöldséggel....( de megéheztem) Így folytattuk a erősségeink felsorolásával.
A munkatársam hatalmasat nyerített, aztán még hozzáfűzte.
- Lehet hogy nagyobb sikered lenne mint ezeknek a lányoknak!

Jókedvűen érünk a parkolóba, magunk mögött hagyva a lányokat, majd benyel bennünket a multi, a maga idegbajával, a követhetetlen követelményeivel, a túlfeszített munkatempójával, a főnökök rajtunk levezetett idegbajával. A veszekedésekkel, az ebédlőbeli csalódásokkal, amikor már nem jut csirkecomb, csak pipifasírt, a kapkodva elszívott cigarettával, a forrón benyelt ízetlen kávéjával.
Amikor reggel hazafelé tartunk, fáradtan, kizsigerelve, kialvatlanul, a bekötőutakon nem áll senki. Már nekünk sincs kedvünk viccelődni.

A cikket írta: Babenko

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

:)

megtekintés Válasz erre: Laura

Az úgy volt, hogy épp a Kiskunsági Nemzeti Park mellett mentem egyik évben. Komótosan, forgalmat nem akadályozva, nézelődtem is közben...
Egy lány, még egy lány, majd a harmadik s mindössze öt-tíz méter, majd egy hatalmas hirdető tábla, ezzel a felirattal... Oktatási Központ. :)))

Nekem mindig az anyukájuk jut eszembe, biztos nem erre és nem ezért... :(

:)))))))))))))))))
Az úgy volt, hogy épp a Kiskunsági Nemzeti Park mellett mentem egyik évben. Komótosan, forgalmat nem akadályozva, nézelődtem is közben...
Egy lány, még egy lány, majd a harmadik s mindössze öt-tíz méter, majd egy hatalmas hirdető tábla, ezzel a felirattal... Oktatási Központ. :)))

Nekem mindig az anyukájuk jut eszembe, biztos nem erre és nem ezért... :(
hmhmhm... azt hiszem igazad van! reklamálni is fogok! :-))))))))))))))
mi az, hogy elfordulnak, amikor látják, hogy a kocsit nő vezeti? ez csúnya, kirekesztő magatartás, hátrányos megkülönböztetés. hol lehet követelni, hogy az örömlányok a női sofőrnőket is megcélozzák?
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: