Lángos Ankával
2011. augusztus 21. - Látogatók száma: 246
Válasz erre: Vázsonyi Judit
Tényleg semmi olaj vagy margarin, vaj? Most döbbentem rá, hogy rosszul vagyok beidegződve, mert a cikked nyomán megnéztem pár receptet, és láss csodát, nem kell bele. Nem tudom, én mért szoktam beletenni...most már majd nem fogok. :)
Sok egyéb kelt tésztához viszont tesznek, én már többféléhez olajat használok (aranygaluska, bukta, stb.), mert attól könnyebb a tészta, jobban kel, s egyszerűbb készíteni, mint igazi vajat olvasztani vagy hosszabb ideig konyhamelegen hagyni.
Jól elmagyrázdad, s azért jó, mert a kezdők is el tudják készíteni.
Ügyes vagy.
Válasz erre: katalina
Azért nem kell bele olaj vaj-margarin vagy zsír, mert a lángost tulajdonképpen kenyértésztából készítik.
Sok egyéb kelt tésztához viszont tesznek, én már többféléhez olajat használok (aranygaluska, bukta, stb.), mert attól könnyebb a tészta, jobban kel, s egyszerűbb készíteni, mint igazi vajat olvasztani vagy hosszabb ideig konyhamelegen hagyni.
Jól elmagyrázdad, s azért jó, mert a kezdők is el tudják készíteni.
Ügyes vagy.
Puszi!