Hamis virslis tésztasaláta recept
2011. december 8. - Látogatók száma: 1 682
Naná hogy lehet a vason főzni, eleink is sparheltet használtak felénk :) az valami hasonló hatásfokú lehet, annál jobb töltöttkápit még nem ettem, ami abban készül!
A tésztás cucc jó lehet, ínycsiklandók a képek, de én ezt tonhallal szoktam... /igen, én is néha rittyentek valami gyorsat :) / hagymás alapon konzervton, futtatás, mert ugye már készen van, egy kis pohár tejfölbe, egy nyeletnyi majonéz, pici mustár, csak a színe kedvéért, egy csepp citrom a savanyításhoz, kicsi cukor, bors, só és kész. Összekeverni az egészt és hm.... máris ehető. Ugyancsak orsótésztával szeretem a legjobban :) Az arányokat ne kérdezd, nem számoltam soha, csak az ízre megyek :)
PuSziVirág!
A
Válasz erre: Ailet
Szia Virág!
Naná hogy lehet a vason főzni, eleink is sparheltet használtak felénk :) az valami hasonló hatásfokú lehet, annál jobb töltöttkápit még nem ettem, ami abban készül!
A tésztás cucc jó lehet, ínycsiklandók a képek, de én ezt tonhallal szoktam... /igen, én is néha rittyentek valami gyorsat :) / hagymás alapon konzervton, futtatás, mert ugye már készen van, egy kis pohár tejfölbe, egy nyeletnyi majonéz, pici mustár, csak a színe kedvéért, egy csepp citrom a savanyításhoz, kicsi cukor, bors, só és kész. Összekeverni az egészt és hm.... máris ehető. Ugyancsak orsótésztával szeretem a legjobban :) Az arányokat ne kérdezd, nem számoltam soha, csak az ízre megyek :)
PuSziVirág!
A