Kedves Ginesz, nálam a húslevessel van a gond, a főtt húst kieszik belőle, a levéből egy-egy tányérral, aztán a többi ott marad. Ilyenkor én beteszem a hűtőbe, másnap pedig grízgaluskát szaggatok bele, sokkal jobban fogy, mint a hagyományos húsleves:) Ja, és le is lehet fagyasztani a levest, miután átszűrted, és eseteleg máskor elővenni.
Mélyhűtőbe elteszem dobozba ami megmarad. Mártásokhoz alaplének is jó.
Kedves Ginesz, nálam a húslevessel van a gond, a főtt húst kieszik belőle, a levéből egy-egy tányérral, aztán a többi ott marad. Ilyenkor én beteszem a hűtőbe, másnap pedig grízgaluskát szaggatok bele, sokkal jobban fogy, mint a hagyományos húsleves:) Ja, és le is lehet fagyasztani a levest, miután átszűrted, és eseteleg máskor elővenni.
Válasz erre: anubis
Kedves Ginesz, nálam a húslevessel van a gond, a főtt húst kieszik belőle, a levéből egy-egy tányérral, aztán a többi ott marad. Ilyenkor én beteszem a hűtőbe, másnap pedig grízgaluskát szaggatok bele, sokkal jobban fogy, mint a hagyományos húsleves:) Ja, és le is lehet fagyasztani a levest, miután átszűrted, és eseteleg máskor elővenni.