újabb események régebbi események további események
09:02
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
08:35
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
15:51
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:01
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:40
Black Ice új cikket töltött fel
04:54
Furrionmxa regisztrált a weboldalra
21:07
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
02:35
Telecasterchf regisztrált a weboldalra
01:53
Incipiosas regisztrált a weboldalra
20:13
Artisanwrl regisztrált a weboldalra
19:03
kalozlány új bejegyzést írt a naplójába
09:38
Dormanndh regisztrált a weboldalra
08:37
kalozlány módosította a naplóbejegyzését

Túrósbatyu

2013. március 25. - Látogatók száma: 356

 
2013. március 26. 14:31

megtekintés Válasz erre: Sanda - 2013. március 26. 14:25

Szivesen.

A tetejére a vaniliás cukrot elfelejtettem!

Köszi! :-))
2013. március 26. 14:25

megtekintés Válasz erre: - 2013. március 26. 13:57

Szia Sanda!

Utólagos engedelmeddel kinyomtattam ezt a receptet, amit a Virágnak ajánlottál.
Az almát és a vaníliás pudingot is imádom, nagy gáz nem lehet.
Ha megcsináltam majd megírom, hogy ízlett!
kösz, pusz
Juli

Szivesen.

A tetejére a vaniliás cukrot elfelejtettem!
 
2013. március 26. 13:57

megtekintés Válasz erre: Sanda - 2013. március 26. 13:25

Nekem is van egy receptem.Nagyon finom,és elronthatatlan- még én is meg tudtam csinálni!
Forró almás táska hozzávalói:
50 dkg leveles tészta
50 dkg alma
1 csomag vaniliaizű pudingpor
-8 dkg cukor

1./Az almákat megpucoljuk,apró kockákra vágjuk,és megszórjuk a cukorral.Annyi vizet öntünk rá,amennyi éppen ellepi,és megpároljuk.
2./A pudingport elkeverjük 2 dl vizzel,és a megpárolt almához adjuk,majd sűrűre főzzük,és hűlni hagyjuk.
3./A leveles tésztát kinyújtjuk,és 10 részre osztjuk.
4./Mindegyik résznek a felére az almás krémből kupacokat teszünk.
5./A másik felét ráhajtjuk a krémre,és a széleket alaposan lenyomkodjuk.
6.6Előmelegitett sütőben.180 fokon 20 perc alatt megsütjük.

Érdemes megcsinálni,mert különösen még melegen,valami isteni!

Szia Sanda!

Utólagos engedelmeddel kinyomtattam ezt a receptet, amit a Virágnak ajánlottál.
Az almát és a vaníliás pudingot is imádom, nagy gáz nem lehet.
Ha megcsináltam majd megírom, hogy ízlett!
kösz, pusz
Juli
2013. március 26. 13:25
Nekem is van egy receptem.Nagyon finom,és elronthatatlan- még én is meg tudtam csinálni!
Forró almás táska hozzávalói:
50 dkg leveles tészta
50 dkg alma
1 csomag vaniliaizű pudingpor
-8 dkg cukor

1./Az almákat megpucoljuk,apró kockákra vágjuk,és megszórjuk a cukorral.Annyi vizet öntünk rá,amennyi éppen ellepi,és megpároljuk.
2./A pudingport elkeverjük 2 dl vizzel,és a megpárolt almához adjuk,majd sűrűre főzzük,és hűlni hagyjuk.
3./A leveles tésztát kinyújtjuk,és 10 részre osztjuk.
4./Mindegyik résznek a felére az almás krémből kupacokat teszünk.
5./A másik felét ráhajtjuk a krémre,és a széleket alaposan lenyomkodjuk.
6.6Előmelegitett sütőben.180 fokon 20 perc alatt megsütjük.

Érdemes megcsinálni,mert különösen még melegen,valami isteni!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: