Édesség a javából
2015. február 25. - Látogatók száma: 279
Válasz erre: D Klári
Kaptam levet, megsütöttem és elkeseredtem savanyú lett a csíramálé. Lehet, ha megkóstoltad volna, többet nem is kívánnád ...
Nem ettem még aludttejes prószát, lehet, hogy ha megkóstolnám, meg is szeretném ...
puszi
Válasz erre: zsoltne.eva
Természetes, hogy megkóstolnám, ha itt lenne előttem... :-)
Amit viszont én tanultam meg az anyutól azt nem felejtem, egy évben többször is megkívánom és elkészítem... az pedig, az aludttejes prósza... (én direkt megaltatom a hozzá való friss tejet, mert maradék tej ugyan mindig akad a háznál, de ha igazán finomat akarok?...)
Puszi
Nem ettem még aludttejes prószát, lehet, hogy ha megkóstolnám, meg is szeretném ...
puszi
Válasz erre: D Klári
Megéri a türelmet, mert finom. Kis mennyiséget nem lehet csinálni, mert ahhoz tényleg macerás, de a maradék megy a fagyóba. Bármikor elővehető, ha kis nasira vágyom ... :-)
Nem mondtad, ismered, megkóstolnád-e.
Köszi, hogy elolvastad ...
puszi
Amit viszont én tanultam meg az anyutól azt nem felejtem, egy évben többször is megkívánom és elkészítem... az pedig, az aludttejes prósza... (én direkt megaltatom a hozzá való friss tejet, mert maradék tej ugyan mindig akad a háznál, de ha igazán finomat akarok?...)
Puszi
Válasz erre: zsoltne.eva
Érdekes! És neked van hozzá türelmed? Ezt nevezem! :-)
Nem mondtad, ismered, megkóstolnád-e.
Köszi, hogy elolvastad ...
puszi
Válasz erre: zsoltne.eva
Ó, de sajnálom! A pipik legalább megeszik? Nehogy már kárba vesszen...