Creme brulée – a krémesség felsőfoka
2015. március 12. - Látogatók száma: 38
Közeledik a húsvét és én már nagyon régen nem készítettem el a kedvenc madártejemet... Egy kis odafigyelést azért igényel, mert hasonló tulajdonsággal rendelkezik, de lényegesen olcsóbb és számomra kevésbé macerás... :-)
Ez - természetesen - nem von le az értékéből, mert aki az ilyen édességet szereti, rossz ember nem lehet... :-)
Válasz erre: zsoltne.eva
Egészen biztos nagyon finom lehet, értékelni tudnám, ha készen elém tennék... de én csak az igazán egyszerű, aránylag gyorsan elkészíthető édességeket imádom hidegen-melegen...
Közeledik a húsvét és én már nagyon régen nem készítettem el a kedvenc madártejemet... Egy kis odafigyelést azért igényel, mert hasonló tulajdonsággal rendelkezik, de lényegesen olcsóbb és számomra kevésbé macerás... :-)
Ez - természetesen - nem von le az értékéből, mert aki az ilyen édességet szereti, rossz ember nem lehet... :-)
Remélem egyszer eléd tehetem! :-)