Egybesült töltött fasírt, - kicsit másképp
2015. április 26. - Látogatók száma: 791
mert csak úgy lenne az egésznek értelme, nekem elhiheted...
Mintha nem tudnád, hogy a marhát neked kellene,
mivel itt nálunk nem darálják le így se, úgy se...
Jó, hogy ez téged nem, de engem biza zavarna...
Ha egyszer megtehetném, én sem apróznám el...
megsütném az egészet, ahogy illik egy az egybe...
Mit számítana, ha csak ketten ennénk belőle...
beosztva szinte az egész hétre fenséges étek lehetne...
Pontosan ezt írta az orvos nekem is fel a receptre!
Válasz erre: zsoltne.eva
Szigorúan követve, lépésről, lépésre e receptedet,
mert csak úgy lenne az egésznek értelme, nekem elhiheted...
Mintha nem tudnád, hogy a marhát neked kellene,
mivel itt nálunk nem darálják le így se, úgy se...
Jó, hogy ez téged nem, de engem biza zavarna...
Ha egyszer megtehetném, én sem apróznám el...
megsütném az egészet, ahogy illik egy az egybe...
Mit számítana, ha csak ketten ennénk belőle...
beosztva szinte az egész hétre fenséges étek lehetne...
Pontosan ezt írta az orvos nekem is fel a receptre!
Igazad van, nekem kell ledarálni, ráadásul kétszer,
hogy jó krémes legyen az állaga! Én a sertéshúst is
magam darálom, mert így biztos, hogy nem kerül
bele semmi olyan, ami nem belevaló! Pedig én
nyugodtan megbízhatok a hentesemben , mert ő
az egyik barátom! Egyébként örülök, hogy elnyerte
a tetszésedet ez a saját kitalációm! A jövő hónapban
biztos én is elkészítem! Most "csak" Stefánia vagdaltat
készítettem! Tudod, az egyik rúd parasztkolbásszal, a
másik főtt tojással van töltve!
Pussz: emillio