Édesen savanyú
2010. július 11. - Látogatók száma: 177
Válasz erre: Laura
Komolyan ajánlom, ha kedvelitek! Tök ugyan olyan az íze, mint azé a drága üvegesé, ám jelentősen olcsóbbra jön ki. Szerintem nyár végén ismét készítek egyet.
(Nem bírja a gyomrom a babot, de megoldom, mustármagot eszem egy nagykanállal, majd jöhet a chillis bab egy jókora adaggal. :)))
Válasz erre: kiki64
wow
jó ötlet!
én babos melegszendvics krémet szoktam elrakni, ami pirítósra kenve egyszerűen nagyszerű
főleg téli napokon, mikor a nyár ízeire vágyunk
:)
(Nem bírja a gyomrom a babot, de megoldom, mustármagot eszem egy nagykanállal, majd jöhet a chillis bab egy jókora adaggal. :)))
jó ötlet!
én babos melegszendvics krémet szoktam elrakni, ami pirítósra kenve egyszerűen nagyszerű
főleg téli napokon, mikor a nyár ízeire vágyunk
:)
Válasz erre: Babenko
Mustármagot miért?