Kínai pirított tészta(Az én változatom)
2016. október 14. - Látogatók száma: 158
Válasz erre: zsoltne.eva
Szia Anyu! Sanda hsz-e nekem szólt, mert igyekeztem volna kiváltani valamivel a szójaszószt.. erre írta, hogy anélkül viszont semmit nem ér...
Erre föl elindultam beszerző körutamra, hát nem úszom meg, mert azt biza nem kaptam itt a környéken. Kínaiban eddig csak az édes és csípős mártásokat ismerem, abból már többször készítettem és finom, de izgat az ismeretlen.. No, majd ha nem lesz ekkora tömeg, elindulok a Sparba..
Kellemes hétvégét! :-)
Válasz erre: Anyu
Benne van az Sandám.A pácban ott van a szójaszósz.
Pusszi
Erre föl elindultam beszerző körutamra, hát nem úszom meg, mert azt biza nem kaptam itt a környéken. Kínaiban eddig csak az édes és csípős mártásokat ismerem, abból már többször készítettem és finom, de izgat az ismeretlen.. No, majd ha nem lesz ekkora tömeg, elindulok a Sparba..
Kellemes hétvégét! :-)
Válasz erre: Sanda
Szójaszósz nélkül nem ér semmit az egész!
Pusszi
Válasz erre: zsoltne.eva
Kedvencem a csirkemell! Egyszer ki fogom próbálni ezt a receptet is, de az már az én változatom lenne! Már csak azért is, hogy elővegyem végre a Wok-ot. A szójaszószt valami mással váltanám ki és spagetti helyett inkább csőtésztával készíteném.
Adtál egy ötletet Anyu, a holnap egy kiváló alkalom erre. Köszi! :-)
Adtál egy ötletet Anyu, a holnap egy kiváló alkalom erre. Köszi! :-)
Válasz erre: Sanda
Hát ezt most úgy olvastam, hogy elindulok Spártába...:-)