Ez igen, nem mese! Imádom, gyakran csinálok. De úgy is elkészítem, hogy csirkecomb, vagy kacsa farhát mellé-ahogy írtad, egyszerűen beteszem a sütőbe és a hús zaftjával dinsztelődve isteni finom, mellette a hús is átveszi az ízeket. Ha van itthon gombám, 2-3 darabot szintén belédobok.
Én ma hortobágyi palacsintát csináltam...
A gombarol jut eszembe. :) Piacon egy alkalommal szep volt a gomba, hangosan tanakodtam, hogy mi legyen belole. Porkolt. Kofa megtoldotta azzal, hogy tegyek bele egy kis borsot is, meglatom milyen finom lesz. Otthon kerult meg bele virsi is, majd nagy lendulettel razuditottam majoranna helyett - szaritott bazsalikomot. Hu, csodaba, mar mindegy. Meg kell mondjam, nagyon finom volt igy bazsalikomosan is. Kicsit mas, kicsit felnottebb, mert jol ellensulyozta a borso edesseget a bazsalikom, szoval izlett. Termeszetesen nokedlivel.
Ez igen, nem mese! Imádom, gyakran csinálok. De úgy is elkészítem, hogy csirkecomb, vagy kacsa farhát mellé-ahogy írtad, egyszerűen beteszem a sütőbe és a hús zaftjával dinsztelődve isteni finom, mellette a hús is átveszi az ízeket. Ha van itthon gombám, 2-3 darabot szintén belédobok.
Válasz erre: Ilona
Ez igen, nem mese! Imádom, gyakran csinálok. De úgy is elkészítem, hogy csirkecomb, vagy kacsa farhát mellé-ahogy írtad, egyszerűen beteszem a sütőbe és a hús zaftjával dinsztelődve isteni finom, mellette a hús is átveszi az ízeket. Ha van itthon gombám, 2-3 darabot szintén belédobok.
Én ma hortobágyi palacsintát csináltam...