Én és a konyhaművészet
2016. október 26. - Látogatók száma: 96
Nagyon jót derültem az írásodon.Hát igen a nagy tányéron kis semmi nem egy éhes embernek való és véleményem szerint ez már valahol sznobság.Ezért nem szeretem a japán konyhát sem a sushi-jukkal együtt.Pedig én kisérletező,bevállalós vagyok a kaják terén.Nem vágyom luxus étterembe ahol mini kajáért kérnek el csillagászati összeget,mikor egy jó kifőzdében jókora adag ételt tesznek a vendég elé,ami még finom is.Na meg a magam konyhájában is annyit teszek a tányérra,hogy az enyémek ne álljanak fel még éhesebben mint ahogy asztalhoz ültek.Én is nézem a Konyhafőnök-öt,mert azért érdekes dolgokat mutat meg a séf,lehet tanulni,aztán a saját konyhánkban a magunk ízlése szerint főzzük a marhapörköltöt,nokedlivel :)
Puszi
Válasz erre: Anyu
Ilike!
Nagyon jót derültem az írásodon.Hát igen a nagy tányéron kis semmi nem egy éhes embernek való és véleményem szerint ez már valahol sznobság.Ezért nem szeretem a japán konyhát sem a sushi-jukkal együtt.Pedig én kisérletező,bevállalós vagyok a kaják terén.Nem vágyom luxus étterembe ahol mini kajáért kérnek el csillagászati összeget,mikor egy jó kifőzdében jókora adag ételt tesznek a vendég elé,ami még finom is.Na meg a magam konyhájában is annyit teszek a tányérra,hogy az enyémek ne álljanak fel még éhesebben mint ahogy asztalhoz ültek.Én is nézem a Konyhafőnök-öt,mert azért érdekes dolgokat mutat meg a séf,lehet tanulni,aztán a saját konyhánkban a magunk ízlése szerint főzzük a marhapörköltöt,nokedlivel :)
Puszi