Zöldborsópörkölt
2016. október 23. - Látogatók száma: 134
Válasz erre: Cathy
Elolvasom meg egyszer, mert nem taaloom benne a tejfolre vonatkozo megjegyzest. Igaz, `gyorsan` olvastam, lehet, atsiklottam rajta, de mindjart irok ezzel kapcsolatban a naplomba egyet.
Tejfol: mexikoban van egy Crema nevu tej(fol)keszitmeny: tejfol es tejszin kombinacioja, bar szerintem joghurttal is mukodik, eszmeletlenul finom!
Pl. a bablevesbe szoktak tenni egy kis cukrot is,hogy jobban kiemeljék az ízét.
A tejfel pedig elengedhetetlen.
Válasz erre: Sanda
http://dex.hu/x.php?id=inxinx2&url=http%3A%2F%2Fgasztropolita.blog.hu%2F2016%2F10%2F31%2Fkerlelhetetlen_helyett_megalkuvo
Itt lehet megtalálni a cikket.
Tejfol: mexikoban van egy Crema nevu tej(fol)keszitmeny: tejfol es tejszin kombinacioja, bar szerintem joghurttal is mukodik, eszmeletlenul finom!
Itt lehet megtalálni a cikket.
Válasz erre: Sanda
Cathy, a cikkben van egy link, ami a teljes interjúra mutat, azt kell elolvasni.
Pl. a bablevesbe szoktak tenni egy kis cukrot is,hogy jobban kiemeljék az ízét.
A tejfel pedig elengedhetetlen.