Rakott karfiol másképpen
2018. február 13. - Látogatók száma: 109
Válasz erre: Ilona
Ez nagyon jónak tűnik, Emillio! Igazából meg is bocsátottam az elmaradó éjszakai kényeztetést.Lefagyasztottam! No, nem magam, hanem azt a levet, amiben félpuhára főzted a zödségeket a karfiollal. Milyen élvezetes az apránként és inséges időben egy-egy darabja levesbe dobva...:-))
Legközelebb, ha igény van rá, akkor leírom
számotokra az emillio féle, - a Himalája só
kivételével vegyszer, és más ízfokozó adaléktól
mentes, ételízesítőm receptjét! Annyit azért
előre elárulok, hogy a napenergiát is igénybe
veszem az elkészítéséhez! Na meg kell hozzá
egy kis barkácsoló készség is , vagy egy ügyes
jó szomszéd!
Csao: emillio
Válasz erre: emillio
Kedves Ilona, és a többi főzni szerető laplakók!
Legközelebb, ha igény van rá, akkor leírom
számotokra az emillio féle, - a Himalája só
kivételével vegyszer, és más ízfokozó adaléktól
mentes, ételízesítőm receptjét! Annyit azért
előre elárulok, hogy a napenergiát is igénybe
veszem az elkészítéséhez! Na meg kell hozzá
egy kis barkácsoló készség is , vagy egy ügyes
jó szomszéd!
Csao: emillio
Pussz, Ilona