újabb események régebbi események további események
07:13
Becоmе а bitcoin millionаire. Gеt from $ 2500 pеr daу http://joehjk.goruli ...
22:14
gtnhCitle regisztrált a weboldalra
18:53
yanaromkina regisztrált a weboldalra
15:03
Aaronsnism regisztrált a weboldalra
11:27
vavada regisztrált a weboldalra
08:42
EugeneGrack regisztrált a weboldalra
07:00
Нow tо maке $3000 a daу: http://nsv.heartchakracheckup.com/c68c548 ...
03:42
gogapiletov regisztrált a weboldalra
03:26
doramurkina regisztrált a weboldalra
02:32
Fwd: Pаssivе Inсоmе My Sucсess Stоry in 1 Mоnth. Тhe $10000 реr Мonth Guide ...
19:34
FrankDor regisztrált a weboldalra
07:04
Ilpaki új cikket töltött fel
06:54
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
04:26
borisfishinov regisztrált a weboldalra
13:44
ВEST ЕАRNINGS FOR ALL FROМ $8434 pеr weeк: http://ajdsgj.someantics ...
08:32
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:22
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
17:21
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
13:05
Mzxpzge regisztrált a weboldalra
08:03
Új cikk került fel a weboldalra

Egy műtét utóhatásai

2009. december 5. - Látogatók száma: 400

...Ezt az időszakot mindketten nehezen viseltük több szemszögből is, de számomra talán szexuális életünk teljes leállása volt a legelviselhetetlenebb.

Férjemet tavasszal vakbélgyulladás gyanújával szállítottuk kórházba. Sajnos nem volt mit tenni, azonnal meg kellett műteni. Felépülése több hétig tartott.
Ezt az időszakot mindketten nehezen viseltük több szemszögből is, de számomra talán szexuális életünk teljes leállása volt a legelviselhetetlenebb. Azelőtt amint adódott egy kis lehetőség vágyaink kielégítésére, spontán helyzeteket teremtve élveztük egymás testét. Rengeteg izgalmas szex áll mögöttünk, mindenre vevő voltam, vagyok.
A műtétet követően férjem természetesen a mielőbbi felépülésére koncentrált- persze én is -, így számára elviselhetőbb volt a szex mentes időszak. Bármennyire is próbáltam elterelni figyelmem vágyaimról, folyton feltörtek fejemben különféle szexuális gondolatok.
Ahogyan mondani szokás, kezdett agyamra menni a szex hiány. A szokásos elvonási tünetek nálam is kialakultak, türelmetlenség, ingerlékenység stb.
E gondjaimat azonban soha nem adtam a tudtára, nehogy kellemetlenül érezze magát még emiatt is. Megvolt őneki a maga problémája fájdalmaival, gyengeségével.
Teltek a napok, hetek, teste egyre erősebb lett, férfiassága kezdett visszatérni. Kezdetben csak simogattuk egymást, majd orálisan kedveskedtünk a másiknak. Hamarosan eljöttek számára a fájdalommentes napok, végre önmaga lehetett testben, lélekben egyaránt.
Az elmúlt pár hét lemaradását mára bepótoltuk. Férjem betegsége tanulságos volt, azóta még jobban örülünk minden egyes együtt töltött pillanatnak.

A cikket írta: Ágika

8 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. május 7. 06:19
Hiába akar az ember segiteni a másiknak, ha az nem fogadja el a segitséget.Sajnos Zsófi nehéz helyzetben van.
2010. január 13. 15:09

megtekintés Válasz erre: Zsófi - 2009. december 9. 11:30

Sajnos a mi történetünknek nem ilyen szép a vége. Férjem a bélműtéte után sztomát kapott, amit lelkileg nem tud feldolgozni. Egyszerűen nem enged magához közel, mert nem hiszi el nekem,hogy szeretem és elfogadom őt a betegségével együtt. Nem tud férfiként viselkedni velem, csak úgy, mint egy beteg ember az ápolójával. Már nem azt mondja, hogy szeret, hanem hogy HÁLÁS...

Nagyon sajnálom, át tudom érezni elkeseredettségedet. Engem ez a viszonylag rövid idő is megviselt. A sztoma viszont egy egész életre szól, és ha ezt valaki nem tudja a lehetőségekhez mérten lelkileg a helyére rakni, bizony tönkreteheti a házasságokat. Nem egyszerű kihúzni a beteg embert a szürke ködből, és megláttatni vele legalább a nap egyetlen sugarát.
2009. december 9. 11:30
Sajnos a mi történetünknek nem ilyen szép a vége. Férjem a bélműtéte után sztomát kapott, amit lelkileg nem tud feldolgozni. Egyszerűen nem enged magához közel, mert nem hiszi el nekem,hogy szeretem és elfogadom őt a betegségével együtt. Nem tud férfiként viselkedni velem, csak úgy, mint egy beteg ember az ápolójával. Már nem azt mondja, hogy szeret, hanem hogy HÁLÁS...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: