újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Fiatalon...

Látogatók száma: 5 423

Ajánlom a cikket barraqda-nak. Válaszul.

Ez egy régi-régi történet. Nyitott kapcsolat volt a miénk. Egy szép napon kiderült, barátnőmnek tetszik a párom, nekem pedig az ő pasija jön be. Kis esti csevegés, néhány pohárka bor után, úgy döntöttünk, négyesben szeretkezünk. Természetesen mindenki a párjával kezdte, majd megtörténtek az átnyúlások. Mi lányok, simogattuk egymás mellét, csókolóztunk a másik fiújával, majd megtörtént a váltás, a párcsere a szexben is.
Én és barátnőm párja végeztünk előbb. Kicsit néztük még párjainkat, majd kimentünk a másik szobába rágyújtani és már csak hallgattuk az eseményeket. Bizony ők nagyon egymásra találtak, abba se hagyták még jó darabig.
Egyszer csengettek. Az én szeretőm volt, a páromat kereste. Mondtam neki, bent van, épp szexel Verával. Tágra nyílt Zsolt szeme, de már semmin nem lepődött meg nálunk, így bejött, hogy megvárja. Közben én elmentem fürödni, hagytam a srácokat beszélgetni.
Veráék is befejezték, csatlakoztak a csapathoz és míg én áztam a kádban, eldöntötték, leugranak valami harapni valóért, mert mindenki megéhezett.
Máig nem tudom mi okból és hogyan, de Zsolt fenn maradt. Bejött a fürdőszobába, leült a lehajtott wc tetejére, elővette a farkát és elkezdte simogatni, miközben engem is arra biztatott, simogassam a puncim. Én megtettem, mire különböző tárgyakat adott a kezembe, hogy azzal kényeztessem magam. Egyszerre egy nagy borotvahabos dobozt adott a kezembe, mire lehülyéztem, jót nevettünk, majd kiszálltam a kádból, ő előre döntött és hátulról úgy hatolt belém, hogy most is megborzongok a gondolattól, amikor erről írok.
Visítottam. A hetediken laktunk. Közben a többiek visszajöttek és mondták, a másodikon lehetett hallani....

Ezzel a társasággal később a legkülönbözőbb felállításban voltunk együtt. Senki nem volt szerelmes és nem kötődött különösebben a másikhoz. Baráti csapat volt. Szerintem ezt csak így lehet. Azt is megindoklom, hogy miért.

Kicsit később lett egy kapcsolatom. Komolynak nem mondanám, még mindig nagyon fiatalok voltunk. Én minden esetre imádtam a srácot, de ő csak játszott az érzelmeimmel. Egy napon megkapta a behívóját. A bevonulása előtti estén nála aludtam, de ott aludt haverja is. Ez nagyon bosszantott, hiszen szerettem volna szeretkezni még egy utolsót vele. Hozzá is fogtunk, óvatosan, a paplan alatt, míg Miklós a TV-t nézte. Egyszerre azt vettem észre, túl sok a kéz körülöttem. Miklós beszállt. Egyetlen porcikám se kívánta. Próbáltam csak a kedvesemre koncentrálni, fülébe súgtam, hogy szeretem és csak őt akarom, de jelezte, hagyjam a barátját is matatni.
Mikor a kedvessel végeztünk, Miklós is belém hatolt. Néztem a párom, vártam tegyen valamit, de ő csak csókolt és kérte, élvezzem. Potyogott a könnyem, nem akartam, nem is tudtam beteljesíteni a kérést, mert kiszálltam.
Párom, miután leszerelt összeházasodtunk, ezen az estén ugyanis teherbe estem....
Soha többet nem beszéltünk erről az estéről és nem is csináltunk házasságunk alatt hasonlót.

Évekkel később, amikor már elváltam fiatal barátom volt. Egy mámoros éjszaka hatására bevállaltam, hogy két sráccal leszek. De ez sem volt igazi élmény, mert egyikőjükhöz szorosan kötődtem.

Azért ajánltam a cikket barraqda-nak, mert teljesen megértem. Ahol tiszta érzelmek vannak, ott nem, vagy csak az egyik szenvedése árán lehet megvalósítani a csoport szexet.

Zárásként még annyit, hogy utolsó párom szeretett volna két nővel lenni. Mivel tudta, hogy nekem voltak ilyen élmények az életemben, szinte elvárta, hogy teljesítsem a kérését. Nem tettem meg. Nem értette, hogy pont vele miért nem? Sok veszekedés és vita forrása volt. Nem értette, szeretem annyira, hogy nem viselném el, hogy megosszon mással, még ha az egy nő, akkor sem...Azóta ki is derült, hogy ő nem szeretett igazán. Akit szeretünk, azt nem hozzuk ilyen helyzetbe. Szerintem.

8 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Jól van, megnyugodtam. Most már tudom, hogy nem csak a mostani fiatalok képesek őrültségekre:D De mind emellett, jó cikk, és nekem még nem volt ilyesfajta kalandban részem, bár egyszer invitáltak egy 4-esre, de még az akkori barátnőmet nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni, mert tudtam hogy úgysem menne bele! :D Akkor meg minek erőltessem?!, pedig nem igazán szerettem, de ennyi emberség azért belém is jutott.
A nagy igazság, az utolsó mondatodban van....mert akit szeret az ember azt nem akarja sem bántani sem kellemetlen helyzetbe hozni.Tetszik a cikk
A lomtalanítás közepén felüdíti az ember fiát, ha véletlenül észreveszi, hogy egy teljes cikket ajánlanak neki...Ezt igazán köszönöm neked.
Azért jelent igazán sokat az írásod, mert ha erről a témáról kérdezek akárkit, vagy pártolják, vagy ellenzik, ki így éli meg, ki úgy, de eddig te vagy az első olyan ember, aki mindkét végletet ismeri, első kézből. Ismerek olyat, aki imádja, műveli, és ismerek hozzám hasonlót, akit nemes egyszerűséggel szétvetne a düh, ha a párjához hozzányúlna akár egy másik nő is, illetve, aki nem tudja elképzelni, hogy egyszerre több irányba kelljen koncentrálnia.
A cikk elején a szokásos gyomorideg ismét felütötte fejét nálam, sajnos nagyon vizuális típus vagyok, és egyszerűen akarva-akaratlanul a saját életünkre vetítem az olvasottakat. Ilyenkor megrázom a fejemet, mert pocsék egyáltalán belegondolni is. Mégis olyan ámulattal követtem az eseményeket (ez már abszolúte a te történetedre vonatkozik, nem a képzelgéseimre), mintha most olvasnék ilyet először. Nem hittem volna, hogy a cikk vére ekkora fordulatot vesznek az események. Úgy hittem, hogy ez egy amolyan "térítő cikk", ami arról hivatott meggyőzni, hogy ne legyek ilyen prűd, és láss csodát, szó se róla, csupán ma is tanultam valami újat: Tisztelettel jelentem, hogy igen, közrejátszik a konokságom, a gyarlóságom és irigységem, de végre hozzácsaphatok egy emelkedettebb indokot is: "Akit szeretünk, azt nem hozzuk ilyen helyzetbe". Ugyanakkor, nem ítélkezem, akinek jól esik... Én megmaradok az intimitás klasszikus értelménél...
Köszönöm neked, hogy megírtad...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: