újabb események régebbi események további események
03:42
gogapiletov regisztrált a weboldalra
03:26
doramurkina regisztrált a weboldalra
02:32
Fwd: Pаssivе Inсоmе My Sucсess Stоry in 1 Mоnth. Тhe $10000 реr Мonth Guide ...
19:34
FrankDor regisztrált a weboldalra
07:04
Ilpaki új cikket töltött fel
06:54
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
04:26
borisfishinov regisztrált a weboldalra
13:44
ВEST ЕАRNINGS FOR ALL FROМ $8434 pеr weeк: http://ajdsgj.someantics ...
08:32
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:22
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
17:21
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
13:05
Mzxpzge regisztrált a weboldalra
08:03
Új cikk került fel a weboldalra
07:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:49
Gerardofub regisztrált a weboldalra
07:10
BruceGROGY regisztrált a weboldalra
06:44
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:21
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
22:27
fhntvjyCitle regisztrált a weboldalra
19:45
Kbhrzcf regisztrált a weboldalra

Érzéki részeink

2010. szeptember 29. - Látogatók száma: 670

Remélem nem sikeredett túl tudományosra.Ha mégis, bocsi és tudjátok be a szakmai ártalmamnak!

"...Fejbőr: a fejbőrmasszázs feszültség- és görcsoldó hatású.
Szemek: nyugaton a szemre adott csók nem szokatlan jelenség. Néhány kultúra hite szerint a tartós szemkontaktus („lélek-látás”) akár orgazmushoz is vezethet.
Ajkak: a bőr felületén kezdetleges idegvégződések találhatóak. Az ideghálózatok közel vannak a fedőhámhoz, a külső részek felé csökkenő sűrűséggel. A szájüreg felé az irharéteg elvékonyodik, az idegvégződések száma pedig csökken. A csókolózás során az ajkak megduzzadnak, megtelnek vérrel, és a vékony bőr miatt sokkal jobban ingerelhetők (a csók tulajdonképpen egyfajta ajakmasszázs).
Száj: a szájüregben Ruffini és Meissner testecskék találhatóak, a nyelv nyálkahártyáján pedig visszirányú idegi kiterjedések.
Nyak: a nyak és a kulcscsont körüli terület szintén érzékeny terület. Ez a részen az erek könnyen elpattannak, a túl heves csók vagy harapdálás zúzódásokat okoz („kiszívott nyak” jelenség).
Mell: a mellbimbó és a bimbóudvar Golgi-Mazzoni és Vater-Pacini féle receptorokat tartalmaznak. Meissner testecskék egyáltalán nincsenek, rendezett idegvégződés pedig kevés van. Az areolán található szőrszálak az érzékenységet növelik. Izgatás hatására a mellbimbó körüli bőr sötétebb árnyalatot vesz fel, a bimbó pedig megduzzad. Az egyenletes izomtömeg és a tejmirigyek szövetei a mellbimbóban és a bimbóudvarban megakadályozzák a normális irhabeli ideghálózatok kialakulását, amelyek más erogén régiókban megtalálhatóak.
Pénisz: a makk tejes felületét nyálkahártyával határos idegvégződések borítják, főként a makk pereménél található barázdában. A Vater-Pacini testecskék szintén megtalálhatóak a makk bőr alatti szöveteiben.
Fityma: a nyálkahártya határánál sok idegvégződéssel rendelkezik, melyek a disztális határtól a szőrös bőrfelületig terjednek. A vékony irha és a minimális bőr alatti szövet sűrű ideghálózatot eredményez. A nyálkahártya határánál levő idegvégződések a születés után alakulnak ki, a csecsemőknél még csak néhány van belőlük, majd a felnőttkorra a számuk megsokszorozódik.
Perineum: a herezacskó és az ánusz közötti érzékeny terület. A perineum enyhe nyomása az ejakuláció előtt növelheti az orgazmus intenzitását.
Klitorisz: a legsűrűbb ideghálózattal rendelkezik, rengeteg idegvégződéssel. A Vater-Pacini testecske a klitorisz aljánál helyezkedik el. A rendezett idegvégződések a szeméremajkak teljes belső felületén megtalálhatóak, a csikló felé haladva egyre nagyobb koncentrációban.
G-pont: a hüvelyben közel a hüvelybemenethez található egy erősen bordázott terület, mely szerkezetében a szájpadlás felületéhez hasonlít. Ez a Gräfenberg pont, vagy röviden G-pont.
Ánusz: a szőrrel borítottól a csupasz bőrfelületek felé haladva az ánusz körül az ideghálózat sűrűsödik, az idegvégződések száma növekszik. A Vater-Pacini testecskék mélyen a bőr alatti szövetekben találhatóak, valamint a végbélben.
Lábujjak: sok ember élvezi a lábujjainak simogatását, csókolgatását, esetleg (főleg a nagylábujj) nyalogatását, szopogatását. A legtöbb embernél ez egy érzékeny és csiklandós terület. ..."

A cikket írta: Sáriel

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. október 1. 18:17
Remek!
Ez volt a célom...
Osztán remélem ébren maradsz gyakorlati térem is!
Kellemes hétvégét:S
2010. szeptember 30. 06:05
Szia! Sára!!!!! Hát felébresztett a cikked!!!!! Huuuuh!!!!!! Tetszett nagyon!!!!! Puszi: Monic
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: