újabb események régebbi események további események
11:40
zsoltne.eva új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
11:22
Virág új hozzászólást írt az egyik naplóbejegyzéséhez
11:15
zsoltne.eva új hozzászólást írt Virág naplóbejegyzéséhez
11:11
Virág új hozzászólást írt az egyik naplóbejegyzéséhez
11:04
zsoltne.eva új hozzászólást írt Virág naplóbejegyzéséhez
10:47
Virág új hozzászólást írt egy cikkhez
10:37
zsoltne.eva új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
10:26
Virág új cikket töltött fel
09:13
Virág új hozzászólást írt zsoltne.eva naplóbejegyzéséhez
09:12
Virág új bejegyzést írt a naplójába
22:44
Ilona új hozzászólást írt Virág naplóbejegyzéséhez
22:44
Új videó került be a "Kedvenc videóink" közé
22:43
Új videó került be a "Kedvenc videóink" közé
22:41
Új videó került be a "Kedvenc videóink" közé
22:20
Új videó került be a "Kedvenc videóink" közé
21:50
Virág új bejegyzést írt a naplójába
21:33
Virág új hozzászólást írt egy cikkhez
21:22
Virág új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
21:17
zsoltne.eva új cikket töltött fel
21:07
Ilona új hozzászólást írt zsoltne.eva naplóbejegyzéséhez

Beteljesületlen vágyak

2009. december 11. - Látogatók száma: 1 954

Éppen interneteztem, egy jó receptet adtam a könyvjelzőhöz. Másnap visszanéztem a hozzávalókat, mert hiányosan memorizáltam az alkotóelemeket. Megnyitottam a könyvjelzőt, görgettem az egeret az elmentett oldalam felé, mikor érdekes dolgot fedeztem fel...

Éppen interneteztem, egy jó receptet adtam a könyvjelzőhöz. Másnap visszanéztem a hozzávalókat, mert hiányosan memorizáltam az alkotóelemeket. Megnyitottam a könyvjelzőt, görgettem az egeret az elmentett oldalam felé, mikor érdekes dolgot véltem felfedezni. Férjem nyitott egy „anális” elnevezésű mappát, ami tele volt pakolva egy csomó szex oldallal. Megnyitottam párat, kíváncsi voltam, milyen résznél mentette el. Többségében az anális szex mikéntjét taglalták.
Egyértelmű volt, hogy vágyik erre, különben nem mentette volna el. Olyan rosszul esett rátalálni, furcsa érzés kerített hatalmába. Aztán beötlött valami: valószínűleg számított arra, hogy észre fogom venni, és rá fogok kérdezni. Bizonyára nem meri felvállalni előttem az igényeit, ezzel a lépésével biztosítani akarta magát, hogy én hozakodjak elő vele.
Eldöntöttem, csak azért se fogom felhozni beszédtémának. Azt hittem kapcsolatunkban vagyunk már egymással annyira őszinték, hogy mindent megbeszélhetünk.
Elmeséltem a történteket barátnőmnek. Meglepődtem rajta is. Szinte biztos voltam abban, hogy azonos véleményen lesz velem, de nem.
-Biztosan nem tudta eldönteni Zsolt, hogy nem vennéd-e megalázó kérésnek, mivel sok nő abszolút elveti az anális szexet. Azt gondolják az anális szex kizárólag a férfiak élvezetes játéka, melyben megalázzák a női mivoltukat. Szerintem Zsolt is hasonlóképpen láthatta, azért választotta ezt a megoldást. Nincs ezzel semmi baj!
Kiderült, hogy barátnőm próbálta már a szex e változatát, elmesélte első anális élményét:

„Ádámmal közösen beszéltük meg, hogy ki fogjuk próbálni, mert egyikünk sem csinálta még így. Utána olvastunk neten a fortélyaira. Aztán egyszer eljött a nagy nap. Mindketten hihetetlenül izgatottak voltunk. Mint két tini, akik most élik meg első szexuális élményüket. Előkészítettünk egy krémet, hogy ne legyen súrlódási problémánk, majd az előjáték után Ádám megpróbálkozott belém hatolni. Hirtelen éles fájdalmat éreztem, felkiáltottam: Ez fáj, ne csináld!
-Próbáld meg kicsit ellazítani magad! - mondta Ádám.
Eszembe jutott, amit olvastam mennyire fontos a laza izomzat. Mivel, ha görcsösek vagyunk beszűkülnek a „lehetőségeink”.
-Oké, rendben, ellazultam! – válaszoltam.
Ádám nagyon óvatos volt, arra kért szóljak, ha megálljon. Szép lassan haladt egyre beljebb. Egyáltalán nem éreztem fájdalmat. Teljesen felpörgetett, amikor análisan megéreztem péniszét, hát még az, ahogyan ő élvezett. Úgy zihált az izgalomtól, mint még soha. Nem is bírta sokáig. Nekem nem sikerült eljutnom a csúcsig, de csodálatos élmény volt ezt együtt megélni. Aznap veszítettem el másodjára szüzességemet. Azóta rendszeresen szexelünk így is.

Teljes döbbenettel hallgattam a barátnőmet. Alig tudtam megszólalni a végén:
-Hát, ne haragudj, de én képtelen volnék kipróbálni ezt. Annyira undorító. Bocsi, de nehezen tudom elképzelni, hogy ez egy nőnek élvezetet nyújt. Legalábbis nekem biztosan nem lenne jó.
A barátnőm nem hadakozott velem, elfogadta véleményem, hiszen ha egyszer valaki nem akarja, akkor az úgy sem fogja kipróbálni soha. Ez így is volt, így is lesz, ehhez tartom magam. Ha rajtam múlik, Zsoltnak nem teljesül a kívánsága soha.

A cikket írta: holdfény

4 szavazat

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. július 8. 14:03
Alle Dinge haben eben zwei Seiten!
tehát,
az éremnek is két oldala van
van, akinek bejön,
van, akinek nem
:)
megegyezés kérdése
 
2010. április 23. 09:59
Szia!
Háát, ha még nem próbáltad nem is tudhatod, hogy jó lenne, vagy sem! :)
És, soha ne mond, hogy soha! :))))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: