újabb események régebbi események további események
17:30
Fifti regisztrált a weboldalra
09:52
emillio válaszolt a Kérdezd a férfit menüpont egyik kérdésére
00:14
emillio új bejegyzést írt a naplójába
20:35
Yolla válaszolt egy szavazásra
19:44
Sanda új hozzászólást írt egy cikkhez
16:21
Yolla új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
13:40
zsoltne.eva új hozzászólást írt egy cikkhez
11:51
Ilona új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
10:07
zsoltne.eva új hozzászólást írt egy cikkhez
22:55
Ilona új cikket töltött fel
21:17
Sanda új hozzászólást írt egy cikkhez
19:59
zsoltne.eva új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
19:58
Ködmadár új cikket töltött fel
19:05
Sanda új hozzászólást írt egy cikkhez
18:07
zsoltne.eva új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
14:51
Ilona új hozzászólást írt egy cikkhez
09:05
zsoltne.eva módosította a cikkét
16:58
Zet új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
16:58
Sáriell regisztrált a weboldalra
14:10
Sanda új hozzászólást írt egy cikkhez

Dóri 2.

2010. május 16. - Látogatók száma: 2 443

Barátnőm fantasztikus beszámolóját osztom meg veletek...

Jelenlegi egyes számú fiúja jócskán fiatalabb Dórinál. Úgy hat éve találkoztak először, de Dóri hallani sem akart kapcsolatról, még csak szexuálisról sem, mondván túl fiatal a srác...Évekig hírt se hallott róla, de néhány hónapja összefutottak. Telefonszámcsere, majd kapta a "hülyítős" smseket. Ő mondja így, mert tudja, egy pasi akkor produkál ilyet és addig, míg meg nem kapja az áhított nőt. Nem is vette komolyan, legtöbbször válasz nélkül hagyta. A srác azonban nem adta fel, telefonált, hívta randira. Addig-addig, hogy Dóri beadta a derekát, találkoztak, beszélgettek, majd megtört a jég, hiszen Krisz közben átlépte a harmincat, így már a mi Dórinknak nem volt olyan fiatal ;-))
Meglepetésére már az első alkalom se volt rossz és jöttek tovább az smsek is, lelkesen és szinte kérlelőn, hogy adjon még lehetőséget a lovagnak. Olyan szépen udvarolt, hogy Dóri megszerette (csak úgy a maga módján) és ettől kezdve, ha hívta nem mondott nemet.
Bár Krisz újat mutatni nem tudott, de amit csinált, azt jól csinálta és utána kedves volt, odaadó, össze lehetett még kicsit bújni vele, ami Dórinak sokat jelentett. Az eszét nem vesztette el, de azért ő is nőből van, szereti,ha kényeztetik. Azonban kezdte megunni, hogy a srác mindig éjjel szól neki és ő ugrik.
Egyik nap délután hívta, hogy majd este keresni fogja, ám Dóri közölte, kilencig várja, hogy hívja, ha nem, akkor kikapcsolja a telefont. Nem készült, mert gondolta, úgysem fog jelentkezni kedvese, hiszen bulizik a haverokkal, amit nem mond le miatta. És ekkor megtörtént a csoda! 20.57-kor hívta.
Bár már nem is volt kedve, úgy gondolta, ha Krisz meghozta az áldozatot és teljesítette, amit kért tőle, akkor elmegy és találkozik vele.

Ez alkalommal az autójában szeretkeztek, ami annyira jól sikerült, hogy Dóri nem is elégedett meg egy menettel, de Krisz tiltakozott, mondván fáradt és nem bír még egyet.
Összebújtak, beszélgettek, de barátnőm nem nyughatott, simogatta, becézgette, harapdálta. Játszottak, mint két kamasz, csiklandozták egymást és a játék hevében kiderült kedvese gyengéje, így sikerült újra lelket varázsolni hímvesszejébe.
Gyere, most aztán jól ellátom a segged, mondta neki Krisz, majd a kölcsönös izgatás után előbb ujjával, majd péniszével úgy hatolt hátulról bele, hogy majd elájult a gyönyörtől. Dóri még benne lett volna az élvezetekben, de barátja ezután végképp feladta.

Azt hittem Dóri már nem tud engem meglepni semmivel, de élménybeszámolóit mindig csodálattal hallgatom. Bár tagadja, látom tetszik neki, hogy ujja köré csavart egy ilyen fiatal srácot.

4 szavazat

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez még senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: