újabb események régebbi események további események
15:26
Juhász András Géza új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
15:18
Juhász András Géza új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
22:45
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
20:56
katherina regisztrált a weboldalra
13:55
Black Ice módosította a cikkét
10:49
Black Ice új cikket töltött fel
10:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
20:05
KiralyCsilla1965 módosította a naplóbejegyzését
20:02
KiralyCsilla1965 új bejegyzést írt a naplójába
12:49
Black Ice módosította a cikkét
12:22
Black Ice új cikket töltött fel
09:50
KiralyCsilla1965 válaszolt egy szavazásra
07:54
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
06:29
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
02:58
TNekitbka regisztrált a weboldalra
11:57
Black Ice módosította a cikkét
11:32
Black Ice új cikket töltött fel
15:54
Yolla új cikket töltött fel
15:30
KiralyCsilla1965 új bejegyzést írt a naplójába

Dóri 2.

2010. május 16. - Látogatók száma: 2 522

Barátnőm fantasztikus beszámolóját osztom meg veletek...

Jelenlegi egyes számú fiúja jócskán fiatalabb Dórinál. Úgy hat éve találkoztak először, de Dóri hallani sem akart kapcsolatról, még csak szexuálisról sem, mondván túl fiatal a srác...Évekig hírt se hallott róla, de néhány hónapja összefutottak. Telefonszámcsere, majd kapta a "hülyítős" smseket. Ő mondja így, mert tudja, egy pasi akkor produkál ilyet és addig, míg meg nem kapja az áhított nőt. Nem is vette komolyan, legtöbbször válasz nélkül hagyta. A srác azonban nem adta fel, telefonált, hívta randira. Addig-addig, hogy Dóri beadta a derekát, találkoztak, beszélgettek, majd megtört a jég, hiszen Krisz közben átlépte a harmincat, így már a mi Dórinknak nem volt olyan fiatal ;-))
Meglepetésére már az első alkalom se volt rossz és jöttek tovább az smsek is, lelkesen és szinte kérlelőn, hogy adjon még lehetőséget a lovagnak. Olyan szépen udvarolt, hogy Dóri megszerette (csak úgy a maga módján) és ettől kezdve, ha hívta nem mondott nemet.
Bár Krisz újat mutatni nem tudott, de amit csinált, azt jól csinálta és utána kedves volt, odaadó, össze lehetett még kicsit bújni vele, ami Dórinak sokat jelentett. Az eszét nem vesztette el, de azért ő is nőből van, szereti,ha kényeztetik. Azonban kezdte megunni, hogy a srác mindig éjjel szól neki és ő ugrik.
Egyik nap délután hívta, hogy majd este keresni fogja, ám Dóri közölte, kilencig várja, hogy hívja, ha nem, akkor kikapcsolja a telefont. Nem készült, mert gondolta, úgysem fog jelentkezni kedvese, hiszen bulizik a haverokkal, amit nem mond le miatta. És ekkor megtörtént a csoda! 20.57-kor hívta.
Bár már nem is volt kedve, úgy gondolta, ha Krisz meghozta az áldozatot és teljesítette, amit kért tőle, akkor elmegy és találkozik vele.

Ez alkalommal az autójában szeretkeztek, ami annyira jól sikerült, hogy Dóri nem is elégedett meg egy menettel, de Krisz tiltakozott, mondván fáradt és nem bír még egyet.
Összebújtak, beszélgettek, de barátnőm nem nyughatott, simogatta, becézgette, harapdálta. Játszottak, mint két kamasz, csiklandozták egymást és a játék hevében kiderült kedvese gyengéje, így sikerült újra lelket varázsolni hímvesszejébe.
Gyere, most aztán jól ellátom a segged, mondta neki Krisz, majd a kölcsönös izgatás után előbb ujjával, majd péniszével úgy hatolt hátulról bele, hogy majd elájult a gyönyörtől. Dóri még benne lett volna az élvezetekben, de barátja ezután végképp feladta.

Azt hittem Dóri már nem tud engem meglepni semmivel, de élménybeszámolóit mindig csodálattal hallgatom. Bár tagadja, látom tetszik neki, hogy ujja köré csavart egy ilyen fiatal srácot.

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: