újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

A Skorpió és a Bika egyik napja ...

2010. szeptember 6. - Látogatók száma: 285

A horoszkóp szerint a Skorpió és a Bika szerelmi élete teli van szépségekkel és nagyon összeillenek ... Ez így is van a valóságban is ...

Egy nagyon meleg délutáni napon , egyedül voltam itthon , amíg a párom dolgozott .... Elvégeztem a házi munkát , megfőztem és olvasgattam kicsit , az amúgy is meleg lakásban .
Gondoltam kicsit a felfrissítem magam , lezuhanyozok ... Szokásomhoz híven vittem magammal a telefonomat is ... Ott a polcra helyeztem .
Bementem a fürdőbe , az amúgy is kevéske ruhát ledobáltam magamról és beléptem a zuhanyzóba . Megnyitottam a csapot és elkezdtem zuhanyozni ... Ahogy a víz lágyan végig folyt a testemen , közben álmodoztam . A páromra gondoltam , aki éppen nem volt mellettem , dolgozott ...
Ahogy zuhanyoztam , megszólalt a telefonom . Kinyúltam érte, bekapcsoltam . A párom hívott és mondta , hogy hiányzom neki . Közben elhallgatott , majd megszólalt , - hogy hallja , hogy folyik a víz és maga elé képzelt , ahogy éppen zuhanyozok ..... Hangján érezhető volt , hogy ő is arra gondol , amire én is . Folytatta tovább a beszélgetést velem és mondta , hogy szeretne eljönni értem , mert szeretné , ha ott lennék mellette akkor is , amikor dolgozik . Örömmel mondtam neki , hogy mindjárt elkészülök és már jöhet is értem .
10 perc és érkezik . - Felelte ő boldogan , - majd elköszönt .
Megtörölköztem , bekentem magam testápolóval , kicsit kisminkeltem , finom parfümöt fújtam magamra , gyorsan magamra kaptam egy lenge ruhácskát és már rohantam is a ház elé. Hamarosan jött és már az autóból mosolygott rám . Én is mosolyogva indultam el felé . Ő , már ott várt akkor . Gyorsan kiszállt az autóból , ajtót nyitott ,majd szorosan átölelt és , megpuszilgatott . Beszálltunk ,majd elindultunk a munkahelyére .
Ő ment irányítani a munkásokat , én meg az irodában addig az interneten nézegelődtem . Sokszor be - be nézett az irodába ahol én tartózkodtam , rám mosolygott , odalépett hozzám , átölelt , megpuszilgatott , simogatott , majd indult vissza dolgozni .
Egyre nehezebben ment el tőlem .
Felébredt benne a vágy , ahogy hozzám ért és ez viszont is így volt ... de dolgoznia kellett , illetve kellett volna , mert nem engedtem vissza . A szenvedélyes ölelések , csókok után ,valahogy ő sem akart annyira dolgozni .
Mivel végtag fájdalmakról beszélt nekem , gondoltam megmasszírozom . Ezt én fel is ajánlottam neki , amit ő nagy örömmel el is fogadott . Elővettem a krémet / Reuma balzsamot :-) /, ami mindig nálam szokott lenni , ha éppen szükséges , akkor azt alkalmazni tudjam . Ő közben levetette az inget magáról . El kezdtem masszírozni a krémmel a vállát , hátát , derekát , majd szép lassan elindult a kezem lejjebb is , a combjai felé ... majd végig egészen a talpáig , majd szép lassan elindult a kezem ismét felfelé és visszafele is jól megmassziroztam ...
Közben a szánk is összeért ... Szerettük egymást még ekkor is . Ő is el kezdett masszírozni , csókolgatni ... Éreztük azt a vágyat , szenvedélyt , ami kettőnkben mindig jelen van , ha együtt vagyunk . Mindig és minden pillanatban .... Elég , ha csak hozzám ér és én hozzá ... A szunnyadó parázs lángra lobban . Ez volt ekkor is . Tűz , de az jó nagy lánggal égett ....
Annyira jó volt ez a helyzet mind a kettőnknek és annyira jól éreztük magunkat így és abban a pillanatban is , hogy minden másról elfeledkeztünk . Egymás testével foglalkoztunk és semmi más nem számított . Semmi másra nem tudtunk figyelni , csak egymásra . Közben még arról is megfeledkeztünk , hogy elfelejtettük bezárni az iroda ajtaját kulccsal . Na , de őszintén szólva , kit is érdekelt ez akkor , amikor a párommal lehettem és ő meg velem ?
Egyszer csak kopogott valaki és már lépett is be az iroda ajtaján .... Egy dolgozó volt , aki a méretek után érdeklődött . Párom zavartan felállt , nadrágját igazgatta , majd elindult a dolgozó felé . A dolgozó is látszólag zavarba jött és kissé dadogva kérdezte a páromat tovább a méretekkel kapcsolatban .
Én meg ráborultam az asztalra és nem tudtam abba hagyni a nevetést . Azt mondogattam , hogy " ilyen nincs és ilyen csak velem fordulhat elő ".... Ők meg addig beszélgettek tovább a munkával kapcsolatos dolgokról , majd ki is mentek az irodából .
Egy idő után jött vissza a párom és én még mindig csak nevettem . Egyszerűen nem bírtam abba hagyni a nevetést . Na , persze nem azért , mert tetszett a helyzet . Ááááá ... dehogyis ....
A párom meg azt mondogatta , hogy csak velem kerülhet ilyen helyzetbe , mert mindig az extrém helyzeteket keresem és most is megtaláltam ...... Ekkor már ő is nevetett és átölelt, puszilgatott ,majd együtt nevettünk tovább . Én megkérdeztem a páromtól nevetve , hogy most mit gondolhta az az ember rólunk ? Biztosan azt gondolja , hogy ott más is volt , pedig csak fájdalmas végtagokat massziroztunk ... és nevettem tovább . Nevetve folytattam tovább , hogy most tuti , nagy lesz a forgalom az irodában , mert elmeséli ez az ember aki benyitott , hogy mit látott és sorban jönni fognak méret után érdeklődni .
Átölleve egymást együtt nevettünk , de azt nagyon ....
Nem mertük tovább folytatni amit elkezdtünk , mert ezek után sorban jöttek a munkások és a már kitárt iroda ajtaja előtt ahogy mentek el , lelassítottak , mindig be -be nézeget és még sűrűbben járkáltak arra , mint eleinte azt tették ... Mi viszont az időt nézegettük , hiszen alig vártuk , hogy vége legyen annak a napnak , hogy indulhassunk haza és amit elkezdtünk , be is fejezzük . Szerettük volna már szereti is egymást , kicsit összebújni ott , ahol csak ketten vagyunk ... mindenkitől távol ...

Ez a nap valahogy nehezen ment el , míg ott voltunk a munkahelyen , de jó volt és emlékezetes lesz sokáig , az biztos . Még most is nevettem, ahogy ezt a cikket írtam , hiszen még mindig magam előtt látok mindent , ami azon a napon történt .

A cikket írta:

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

 
2011. június 12. 13:32
Jó, hogy megtaláltam (elém került ) ez az írás.
Jót tett most ez nekem.
2010. október 31. 17:12
Én is így érzek a párom iránt és Ő is irántam. Imádom. Nagyon jó mástól ilyet olvasni.
2010. szeptember 6. 20:08
Léna! Ez az igazi szerelem és kész! Örülök, ha két ember ennyire szereti egymást. üdvözlettel Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: