újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Boszorkányos, fekete Gyémántom

2010. május 14. - Látogatók száma: 119

A hibáimból való okulás érdekében, sűrűn visszatekintek a tapasztalataim tárházába. momentán: 2008-12-19 17:53:49

A küszöbön kopogtató ünnepek és a hetek óta makacsul ragaszkodó, száraz köhögésem miatt, gondoltam idén már nem kezdeményezek új ismeretséget. A régi barátságok ápolásaként elfogadtam pár meghívás: lakásszentelőre, bográcsos házibuliba, illetve az évzáró céges bulikba.

Persze, a kompetens társam megtalálására irányuló igyekezetemet nem adtam fel. Válaszolok a levelekre, értékelésekre és viszonozom a virtuális puszikat is. Csak éppen már nincs szándékomban randikkal színezni a karácsonyi zsúfolt munkaprogramú időszakot. Merthogy mindenki, még ebben az évben akarja terveivel, tetteivel megváltani a világot. Én, csak mosolygok ezen a flúgos futamon. Tegnap például az erősen szitáló eső ellenére, udvari tujára aggattam ünnepi izzósorokat. De nem „nagy tudású” megbízómon múlt, hogy egyikünknek sem volt megrázó élményben része.

A határokat, esküket és fogadalmakat azért találták ki, hogy legyen mit áthágni, megszegni. Én a megtartók és betartók népes táborába tartozom. Sokszor úgy érzem, amikor az autóssorban elébünk vágnak, hogy csak mi hülyék álljuk végig a sort.

Nyugalmi szándék ide vagy oda, néha olyan érzések kerítenek hatalmukba, hogy ezt a sanszot nem szabad kihagyni.

A sok hasonlóság (egy korosztály, közeli lakhely, eü.múlt) és kívánatos tulajdonság (lenyűgöző külső, huncut, hatalmas kék szemek, csábító mosoly) mellett nagyon számottevően hatott a haladéktalan találkozó érdekében, a fekete Gyémántom erotikusan búgó, kacagó, inspiráló orgánuma. Az első találkozóig többször, sok témában, hosszasan csevegtünk telefonon. Szeretek felkészülni a találkozóra, mivel a „sült hal effektus” nem igazán jön be a szebbik nemnek. Viszont a színes, őket is mélyen érintő gondolatokba önfeledten merülnek velem, közben megszokva a nem túl imponáló külsőmet. Már a korábbi társkeresések is rávilágítottak, hogy a fizimiskám vizuális élménye, magában édes kevés a női szívek megdobogtatásához. Ezért az erősebbik oldalamat, a fonetikámat és a informatív kommunikációt szoktam magként elvetni, a kiszemelt szépség hallójárataiban, fejében, amit megtoldok egy-két előnyösebb fotómmal, az iwiw oldalam megmutatásával. A megfelelő stratégiát általában kedvező reakció fogadja.

Titkon nagyon szerettem volna, ha valami megindítja irányomba ezt a csodálatos teremtést. Bár némi rettegés is eluralkodott rajtam a bikinis, tengeri, topmodell fotóit szemlélve, hogy kevésnek érzem majd magam, mint az utóbbi partnerei, akikről a beszélgetéseink során tett említést. De kellő, bár alaptalan önbizalmam birtokában többször értem már el, elérhetetlennek tűnő célokat.

(részlet az első leveléből)

„Kedves Zoltán!
Amit láttam és olvastam, az nagyon megfogott és nagyon szimpatikus!! Szeretnék veled megismerkedni, persze csak ha kölcsönös, és ehhez küldenék neked fotót is. ………..Egy nagyon vidám, életrevaló és pörgős, optimista emberke vagyok…………….Imádom a gyerekeket, bébicsőszködöm is!!

És, hát a tánc!!! Nagyon szeretnék találni, egy táncolni szerető férfit !!

Nem tudom, mire gondoltál közben (amíg olvastál), de talán nem lesz hiábavaló, a levelem.

Köszi a türelmedet és várom, hogy jelentkezz!! Ildikó”Ha az ember nagyon akar valamit, meghallgatásra kerül az óhaja. Sürgősen randit szerettem volna kérni, de nem fejjel a falnak rohanva. Nem szabad szemelöl tévesztenem, hogy a szépségem évek óta egy személyben családanya és családfenntartó is egyben. Döntésképességéhez nem férhet kétség. Tehát, csak óvatosan indítványoztam az oly áhított randevút, az ünnepek miatt egy későbbi időpontra. Jól sejtettem az agilitását. Nem csak a szépség, hanem határozottság is jellemezi Ildikót. Aznap estére kaptam lehetőséget a személyes, mindent eldöntő első találkozóra.

Minden bátorságomat összeszedve feledtem a köhögésemet, a táncolni nemtudásomat és a szerelem virága, a rózsa helyett, aktuális növénnyel, mikulás virággal rukkoltam elő. Beültünk egy kávéra, amiből még somlói is lett.

Azután teljesült még egy vágyam, amit csak a későbbre terveztem. Mivel szerettem volna még tovább legeltetni szemeimet a csodálatos alakján és nagyon kíváncsi voltam a természetes viselkedésére, spontán ötletből indítványoztam egy kis shoppingolást. Minden háztartást bármikor kilehet egészíteni fogyasztási dolgokkal. Szerencsémre, kicsit sem tiltakozott!

Már nem irigykedő pillantásokkal szemléltem a körülöttünk turbékoló vagy különböző véleményen lévő, más, venni kívánó párokat. Hanem büszkeségtől kihúzva magam, feszítettem a hölgyem oldalán.

Az autóban hosszan beszélgettünk a háza előtt. Csak otthon vettem észre, hogy a virág az ülés mögött maradt. Gondoltam egyet és elindultam, hogy újra láthassam a Szépségemet. Nem sürgetni akarván az idő kerekét, de ha újra láthatom, az már a második találkozás lesz. Egyre közelebb kerülve a vágyaink csúcsához, hogy megfelelő módon kedvében járhassak, bizonyíthassak a Nőmnek! Ezt a lépést, soha nem szoktam elkapkodni, de most annyira inspirált a vásárlás közbeni ringó csípője és a fétisizmusom tárgya, a fantasztikusan formás, pici, kerek, feszülős popsija. Örült a virágnak is.

Tüzes ajkaitól kaptam biztatást a továbbiakra nézve.Másnap reggel a gépemen, ez az üzenet fogadott:

„Egyszerűen, csak annyit írok, hogy örülök, hogy már máshol is beszélhettem veled.
Köszönöm és puszi Ildikó”Remélem a körülményeim, tehetségem és szerény személyem nem bizonyul kevésnek!

Ha elnyerem Ildikó kegyeit, akkor ezt a naplómon túl a reglapomon is jól láthatóan feltüntetem, hogy az olvasóim gratulálhassanak a Boszorkányos szerencsémhez, illetve, hogy ne tegyenek irányomba felesleges erőfeszítéseket.BOLDOG ÜNNEPEKET MINDENKINEK !

A cikket írta: Lakyluck

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. május 15. 22:36
Nem olvastam el a cikket, de mivel ma már két cikkbe belefutottam, hogy nem találtam a végét, már okosabb vagyok, mert megnézem, hogy ki irta....irj rövidebben és többet
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: