újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Fekete lakkruha

2011. január 25. - Látogatók száma: 189

Amolyan igazi februári este volt. Hó már csak kis foltokban, itt-ott, de a hideg, még azt jelezte, a tél uralkodik. A szél időnként erőre kapott, és a sarkon tébláboló lány, hosszú fekete bőrkabátját, szétnyitotta,

bepillantást engedve, a lány testéhez szorosan simuló, rövid fekete lakkruhára, melyen megcsillantak az utca sárga fényei. Fel alá mászkált, tűsarkú csizmájában, közben a gondosan becsavart hosszú haját igazgatta, amit szüntelenül a hibátlanul kisminkelt arcába fújt szél, és ajkait csiklandozva, beleragadt a vörös szájfénybe.
A járókelők, hol megvető pillantásokkal becsmérelték, hol elismerővel jutalmazták. Már nem volt biztos benne, hogy ez jó ötlet. Talán csak kevésbé forgalmas helyet, kellett volna választani. Mindegy már. Kibírja és végigcsinálja. Felemelt fejjel igyekezett nem tudomást venni a környezetéről, igaz ez nem volt egyszerű feladat.

A forgalmi szabályokkal nem törődve, egy Suzuki húzódott le az út szélére, és a lehúzott ablakon át, egy fiatal suhanc kiáltott ki, kaján vigyorral a képén.
- Helló Cica! Elvihetünk?- a kérdést, harsány üdvrivalgás kísérte, az autó többi, hasonló kaliberű utasától.
-Nem, kösz. - felelte flegmán.
-Mi a baj Cica? Tán nem vagyunk elég jók neked? Van ám itt lóvé...
Hatalmas nevetés tört ki a kocsiban.
- Nézd, én itt várok valakire. Kopjatok le!- szólt oda ingerülten, majd elsétált.
- Jól van Cica, ezer csajt megkapunk, nem kell úgy odáig lenni! Igaz fiúk?
Hangos helyeslés közepette, gázt adtak és eltűntek a következő kereszteződésben.

Nem tudta mit érezzen. Egyrészt hízelgő is volt, másrészt megalázó is. Vajon a többi lány, hogy dolgozza ezt fel? Nem véletlen talán, hogy sokan a droghoz fordulnak, vagy az italhoz. Talán inni kellett volna egy pálinkát előtte. Tanakodása közben észre sem vette, hogy a fekete Mazda leparkolt az út szélén, így a sofőr dudával jelezte, itt van már.
Beszállt az autóba. Az autó melege, döbbentette rá, hogy fázott.
-Szia! Hm, igazán csinos- nézett végig elismerően, a lányon.
-Szia! Köszi. - mosolyodott el, majd elhelyezkedett az ülésen, a kabát szétnyílt, keresztbe tett formás combjain feszült a fekete combfix, és hívogatóan virított az élénkpiros harisnyakötő. A középkorú férfi nem tudta megállni, hogy ne érintse meg őket, végigsimította a lány a combját, felfele csúsztatva kezét, majd elérve a gyönyör kapuját megtorpant, és meglepődve nézett a lányra.
-Nincs rajtad bugyi?
Válaszként, csak egy kacér mosoly érkezett. Biztos volt benne, hogy a férfi már ágaskodik, kedvére való volt a gondolat.
- Huh, legszívesebben itt helyben megkefélnélek!- türelmetlenkedett. - Motel vagy lakás?
- Inkább lakás.
Elindultak. A motel gondolatától is hányinger fogta el. Járt ott a héten, szobát foglalni. Az egyetlen motel a kisváros szélén, a benzinkútnál, utazóknak készült. Meg is látszott rajta, kopott festés, foltos kárpitok, és rozsdafoltos zuhanytálca. Elképzelni sem tudta, hogy ott történjen meg.

Rövid volt az út, egyrészt a város is kicsi volt, másrészt a lakás is közel volt. A férfi udvariasan ajtót nyitott, és segítő kezet nyújtott a lánynak a kiszállásnál, majd magához húzta, erősen megmarkolva annak puha fenekét, és odaszorította kőkemény szerszámához.
- Ennyire kívánlak!
Egy laza csípőmozdulattal, odadörgölte magát a férfi altestéhez, ezzel jelezve, készen áll és nem tiltakozik. Felsiettek a lakásba, ami tiszta volt, és a hiányos bútorzat ellenére, rendezett volt. Ágyként egy matrac szolgált, látszott senki nem lakja, más célokra van fenntartva.

A házigazda pezsgőt bontott, és bekapcsolta a zenét. Hősnőnk, gyorsan legurította a pezsgőt, a várakozástól megszomjazott, jól esett a hideg gyöngyöző ital, letette poharát, majd kézen fogta a férfit, és leültette egy székre, ő pedig lágyan ringatni kezdte a csípőjét, a zene ritmusára. Rámászott a férfira, vigyázva arra, hogy ne érjen hozzá, hullámzott az egész teste, néhol elővillantva a simára borotvált dombocskáit. Kiengedte a ruha szoros fogságából kerek melleit, és a férfi arcába nyomta. A kemény mellbimbó végigpásztázott a férfi őszülő halántékától, a borostás arcon át, annak húsos ajkaira, ahol elidőzött, de nem túl sokáig, mert az ajkak bekebelezték, és mohón szívogatni kezdték. Hirtelen felállt, és eltávolodott, a hatás kedvéért, húzni akarta még az időt, de nem járt sikerrel, a férfi vad módjára, felkapta, a matracra dobta, szétfeszítette a combjait, és kiszabadítva kőkemény szerszámát, behatolt a forró nedves alagútba. Teljesen elveszítve fejét, egyre gyorsabban és erősebben lökte, belemélyesztett ujjakkal kapaszkodva a lány formás lábaiba, mígnem vulkánként kitört, és a láva be nem töltötte a gyönyör barlangját, hangos hörgés közepette.
Szép lassan visszatért a vér az ereibe, és zsibbadtan ébredeztek porcikái.

- Jaj, ne haragudj!- mondta zavartan.- Annyira felhúztál!- magyarázkodott.
- Ugyan, már. Imádom, ha ilyen vagy!- nevetett a lány.
- Jó, de elsiettem.
- Én is elélveztem- vigyorgott a lány.
- Tényleg?- kételkedett a férfi.
- Esküszöm! Borzasztó izgató, amikor ennyire bevadulsz.- győzködte.
Lefeküdtek egymás mellé, összebújtak, a lány a férfi mellkasára hajtotta a fejét, és egyik combjával átkarolta annak lábait. Lihegésük alábbhagyott, légzésük szabályos lett.
-Boldog Évfordulót Szerelmem! - nyomott csókot a férfi puha ajkaira.
- Neked is. - nevetett. - Jó ez a gönc, megtartjuk.
A lány is felnevetett.
-Rendben, de jövőre te állsz ki a sarokra benne, és én veszlek fel!- mondta ellentmondást nem tűrő hangon.
Hangosan nevettek egy ideig, majd elnémultak. Egymásra néztek, és szinte egyszerre mondták ki:- Szeretlek!

A cikket írta: MyLife79

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. február 9. 23:27

megtekintés Válasz erre: MyLife79 - 2011. február 7. 12:09

Kedves Könyvtündér,

Köszönöm szépen a javaslatokat, igyekeztem figyelembe venni őket. Semmi bajom, nincs a kritikáddal, teljesen igaznak érzem, főleg így, hogy kiemelsz dolgokat, és javaslatokat teszel. Olyan vagy nekem, mint egy irodalomtanár, aki kijavít, és felhívja a figyelmet, olyan dolgokra, amiket én nem vettem észre. Egyetértek a megjegyzéseiddel. Hálás vagyok érte, ez fejleszt és terelget engem. A stílust meg megszokom :)

My / jutka2

UI: A J2 nem az írásoknak szól, csak megkülönböztetőjel névrokonnal :)

Kedves Jutka,

nem irodalomtanár vagyok, hanem olvasó. Méghozzá profi olvasó. :-)

Az írást gyúrni kell. Felépíteni, kipofozni, megfésülni. Meg kell komponálni. Nem könnyű. Ezért mondom, hogy olvass sok jó irodalmat. Abból lehet igazán tanulni – mert olvasás közben (szerencsés esetben) ráérzel, mitől jó egy szöveg.

Ölcsi,

Ktr
2011. február 7. 12:09

megtekintés Válasz erre: - 2011. január 29. 00:10

Olvass sokat, és jó irodalmat. Abból lehet a legtöbbet tanulni.

Visszatérve az írásodra:

Már a kezdés sem jó. Ütősen kellett volna indítani, pl. rögtön azzal, hogy:

– Helló, Cicus! Jössz egy fordulóra? – szólt ki vigyorogva egy suhanc a Suzuki letekert ablakán.
(Felesleges elé a "fiatal" jelző, hisz "suhanc", azaz a kifejezés már önmagában jelöli a korát.)
– Kopj le, kisapám... stb. stb.

Ezt követhetné a leírás – környék, időjárás meg a többi.

De nem akarom az egész cikket végigelemezni. Az biztos, hogy aránytalan a tagolása, és pont a lényeget összecsaptad -- tehát azt, ahogy a pasid/férjed felszed, ahogy az egész történetet kibontod. Hipp-hopp rövidre zárod, megtörik az írásmű íve, hogy stílusos legyek: hirtelen lekonyul. :-)

Pedig aranyos kis cikk kerekedhetett volna belőle.

Majd legközelebb.

Üdv,

Ktr

Ui. Az egyenes beszéd híve vagyok. Te nyersnek találod a stílusomat. Meglehet, igazad van, de, sajnos, ha egy mondat rossz, ha a vesszők nem a helyükön vannak, ha a mű szerkezete elhibázott, azon nincs mit szépíteni. És egy rosszul megírt szöveg a legjobb témát is agyoncsapja.
Egyébként igazi kritikát leginkább tőlem kaphatsz. A többiek általában finomkodnak. Én vagyok az ügyeletes mumus.

Kedves Könyvtündér,

Köszönöm szépen a javaslatokat, igyekeztem figyelembe venni őket. Semmi bajom, nincs a kritikáddal, teljesen igaznak érzem, főleg így, hogy kiemelsz dolgokat, és javaslatokat teszel. Olyan vagy nekem, mint egy irodalomtanár, aki kijavít, és felhívja a figyelmet, olyan dolgokra, amiket én nem vettem észre. Egyetértek a megjegyzéseiddel. Hálás vagyok érte, ez fejleszt és terelget engem. A stílust meg megszokom :)

My / jutka2

UI: A J2 nem az írásoknak szól, csak megkülönböztetőjel névrokonnal :)
2011. január 29. 00:10

megtekintés Válasz erre: MyLife79 - 2011. január 28. 22:01

Kezdő vagyok még, vagyis újrakezdő. Nem véletlen, hogy itt vagyok, tényleg fejlődni szeretnék, és rámutató kritikát kapni, ami segít a fejlődésben.
Olvasta a párom is, kritikája: hát az a puha segg, az nem szokás, az kemény szokott lenni. Mondom: De az enyém puha. Ő: Igen, de az kemény szokott lenni. Mire én: Odavagy a puha seggemért, akkor mit izgat, hogy keményet szoktak írni? :))) Ebből nem tanulok :)))))

Kiváló helyesírásomról híres voltam, aztán elkezdtem fórumozni, és Wordot használni, és megkopott. Persze ez nem nagy ügy, ha valami nem jön magától, utánanézek, attól még nem vagyok rá büszke.

A vesszőkkel, viszont komoly bajom van, mióta újrakezdtem :)) És rábízom a Wordre, javítson, ha úgy gondolja, mert bizonytalan vagyok benne. Remélem, hogy ez változni fog. Megpróbálok, majd magamban bízni :)

Olvass sokat, és jó irodalmat. Abból lehet a legtöbbet tanulni.

Visszatérve az írásodra:

Már a kezdés sem jó. Ütősen kellett volna indítani, pl. rögtön azzal, hogy:

– Helló, Cicus! Jössz egy fordulóra? – szólt ki vigyorogva egy suhanc a Suzuki letekert ablakán.
(Felesleges elé a "fiatal" jelző, hisz "suhanc", azaz a kifejezés már önmagában jelöli a korát.)
– Kopj le, kisapám... stb. stb.

Ezt követhetné a leírás – környék, időjárás meg a többi.

De nem akarom az egész cikket végigelemezni. Az biztos, hogy aránytalan a tagolása, és pont a lényeget összecsaptad -- tehát azt, ahogy a pasid/férjed felszed, ahogy az egész történetet kibontod. Hipp-hopp rövidre zárod, megtörik az írásmű íve, hogy stílusos legyek: hirtelen lekonyul. :-)

Pedig aranyos kis cikk kerekedhetett volna belőle.

Majd legközelebb.

Üdv,

Ktr

Ui. Az egyenes beszéd híve vagyok. Te nyersnek találod a stílusomat. Meglehet, igazad van, de, sajnos, ha egy mondat rossz, ha a vesszők nem a helyükön vannak, ha a mű szerkezete elhibázott, azon nincs mit szépíteni. És egy rosszul megírt szöveg a legjobb témát is agyoncsapja.
Egyébként igazi kritikát leginkább tőlem kaphatsz. A többiek általában finomkodnak. Én vagyok az ügyeletes mumus.
2011. január 28. 23:38

megtekintés Válasz erre: Pinokkió - 2011. január 28. 15:02

Szia J2!
Ne aggódj, amit egyik hsz-edben hozzám írtál, az tök jó volt, és ha nálam beletrafáltál a lényegbe, akkor ez magadnál is sikerül előbb, utóbb! Én mielőtt felrakok egy írást kb. 30-szor átolvasom (így is marad benne ilyen-olyan hiba)! A helyesírásod meg javulni fog, ha sokat írsz nekünk (magától is)!
Üdv,
Pinokkió


Ktr. meg csak ilyen, nem cuki, hamen tényszerű:-)

A J2 azért túlzás.

J sokkal igényesebb, és összeszedettebben ír.
2011. január 28. 22:19

megtekintés Válasz erre: - 2011. január 28. 18:08

Kedves Életem!

Aranyos történet. Bár minden asszonyka belemenne az efféle játékokba.
Nekem tetszett, bár az írás módjához, én sajna nem tudok hozzászólni.

Kedves Pinokkió mester!
Évtizedek óta arra várok, hogy javuljon a helyesírásom, de mostanra már be kellett látnom, hogy kígyót melengetek az ölemben.
Tamás

Ui. Mi ketten biztos tudjuk, hogy mit jelent a Jékettő.
És a többiekkel mi lesz?

Tamás!
Született tehetségek nem lesznek hülyébbek az idővel, így van ez a te helysírásoddal is!
Üdv,
Pinokkió
2011. január 28. 22:17

megtekintés Válasz erre: Je t'aime - 2011. január 28. 20:41

Kedves MyLife.

Szerintem tudod Te, hogy jól akarod-e magad érezni mikor írsz, vagy megfelelni és kiszolgálni az elvárásokat.

Az írás jó ha helyes. Nem utolsó szempont, magad irányában is igény, élvezetesebb olvasni egy cikket, ha nem vonja el az amúgy izgalmas témáról a figyelmet a vesszők kuszasága.

Nekem így is tetszett, el tudtam vonatkoztatni, éreztem a Mazda illatát, és az izgalmad, ahogy írás közben felidézted az első évfordulód simogatását.
Valóságos!

Üdv. a klubban, Zsötem

Kedves Zsötem!

Tetszik a nicked :) Ez teljes mértékben arról szólt, hogy én jól érzem magam :) Ha az elvárásokra hajtottam volna, meg sem írom. Tudom, ez a műfaj, még nagyon nehéz nekem. Beötlött a csavar, és gondoltam miért ne, egy próbát megér :)
Fene se gondolta, hogy ennyi vélemény érkezik, ráadásul, pont ez a cikk lesz az, amelyik által tanulok valami újat :)
Egy percig sem bánom, hogy megírtam :)

Köszönöm az üdvözlést, egyre jobban tetszik ez a klub :)

My
2011. január 28. 22:12

megtekintés Válasz erre: - 2011. január 28. 18:08

Kedves Életem!

Aranyos történet. Bár minden asszonyka belemenne az efféle játékokba.
Nekem tetszett, bár az írás módjához, én sajna nem tudok hozzászólni.

Kedves Pinokkió mester!
Évtizedek óta arra várok, hogy javuljon a helyesírásom, de mostanra már be kellett látnom, hogy kígyót melengetek az ölemben.
Tamás

Ui. Mi ketten biztos tudjuk, hogy mit jelent a Jékettő.
És a többiekkel mi lesz?

Kedves Tamás!

Sok asszonyka benne van az ilyen játékokban, de a fele sem vallaná be senkinek :) Volt egy tanítóm, aki megtanított rá, semmi sem perverz, amiben minden résztvevő benne van. Névrokonod az illető :) Ezt a tudást, továbbadtam a férjemnek is :)

My
2011. január 28. 22:09

megtekintés Válasz erre: Pinokkió - 2011. január 28. 15:02

Szia J2!
Ne aggódj, amit egyik hsz-edben hozzám írtál, az tök jó volt, és ha nálam beletrafáltál a lényegbe, akkor ez magadnál is sikerül előbb, utóbb! Én mielőtt felrakok egy írást kb. 30-szor átolvasom (így is marad benne ilyen-olyan hiba)! A helyesírásod meg javulni fog, ha sokat írsz nekünk (magától is)!
Üdv,
Pinokkió


Ktr. meg csak ilyen, nem cuki, hamen tényszerű:-)

Mindig is jó voltam az elemzésekben :))

Az átolvasás nekem segít, csak akkor, ha eltelik kis idő, pár nap. Na olyankor kiszúrom, hogy a mindenit, ez meg hogy kerülte el a figyelmem! De gyakorlás teszi a mestert, és én idén kezdtem újragyakorolni :)))

De elnéző vagyok magammal szemben :) Lelkileg is sokat nőttem mostanában, régen kardomba dőltem volna :D
2011. január 28. 22:01
Kezdő vagyok még, vagyis újrakezdő. Nem véletlen, hogy itt vagyok, tényleg fejlődni szeretnék, és rámutató kritikát kapni, ami segít a fejlődésben.
Olvasta a párom is, kritikája: hát az a puha segg, az nem szokás, az kemény szokott lenni. Mondom: De az enyém puha. Ő: Igen, de az kemény szokott lenni. Mire én: Odavagy a puha seggemért, akkor mit izgat, hogy keményet szoktak írni? :))) Ebből nem tanulok :)))))

Kiváló helyesírásomról híres voltam, aztán elkezdtem fórumozni, és Wordot használni, és megkopott. Persze ez nem nagy ügy, ha valami nem jön magától, utánanézek, attól még nem vagyok rá büszke.

A vesszőkkel, viszont komoly bajom van, mióta újrakezdtem :)) És rábízom a Wordre, javítson, ha úgy gondolja, mert bizonytalan vagyok benne. Remélem, hogy ez változni fog. Megpróbálok, majd magamban bízni :)
2011. január 28. 20:41
Kedves MyLife.

Szerintem tudod Te, hogy jól akarod-e magad érezni mikor írsz, vagy megfelelni és kiszolgálni az elvárásokat.

Az írás jó ha helyes. Nem utolsó szempont, magad irányában is igény, élvezetesebb olvasni egy cikket, ha nem vonja el az amúgy izgalmas témáról a figyelmet a vesszők kuszasága.

Nekem így is tetszett, el tudtam vonatkoztatni, éreztem a Mazda illatát, és az izgalmad, ahogy írás közben felidézted az első évfordulód simogatását.
Valóságos!

Üdv. a klubban, Zsötem
2011. január 28. 18:08

megtekintés Válasz erre: Pinokkió - 2011. január 28. 15:02

Szia J2!
Ne aggódj, amit egyik hsz-edben hozzám írtál, az tök jó volt, és ha nálam beletrafáltál a lényegbe, akkor ez magadnál is sikerül előbb, utóbb! Én mielőtt felrakok egy írást kb. 30-szor átolvasom (így is marad benne ilyen-olyan hiba)! A helyesírásod meg javulni fog, ha sokat írsz nekünk (magától is)!
Üdv,
Pinokkió


Ktr. meg csak ilyen, nem cuki, hamen tényszerű:-)

Kedves Életem!

Aranyos történet. Bár minden asszonyka belemenne az efféle játékokba.
Nekem tetszett, bár az írás módjához, én sajna nem tudok hozzászólni.

Kedves Pinokkió mester!
Évtizedek óta arra várok, hogy javuljon a helyesírásom, de mostanra már be kellett látnom, hogy kígyót melengetek az ölemben.
Tamás

Ui. Mi ketten biztos tudjuk, hogy mit jelent a Jékettő.
És a többiekkel mi lesz?
2011. január 28. 15:02

megtekintés Válasz erre: MyLife79 - 2011. január 28. 09:47

Nem értek egyet azzal, hogy hálás téma, azzal igen, hogy gyenge kidolgozás :) Nem az én műfajom úgymond, nehezemre is esett kifejezni magam, elkerülve a szóismétléseket, meg a vulgáris szavakat. Próbálkozás volt, önmagam fejlesztésére. Erről nem beszélni vagy írni, vagy olvasni szoktam, hanem csinálni, szóval nem volt annyira hálás a téma, számomra.

Nyelvtanóráról nem hiányoztam, egyszerűen rég volt nyelvtanórám :))

Nyersnek találom a kritikádat, de ugyanakkor igaznak. Ezért vagyok itt, hogy fejlődjek, és ehhez pont az kell, hogy rámutassanak a hibákra. Átlépek a stílus felett, és megtartom az építő jellegét szavaidnak.

Köszönöm,

My

Szia J2!
Ne aggódj, amit egyik hsz-edben hozzám írtál, az tök jó volt, és ha nálam beletrafáltál a lényegbe, akkor ez magadnál is sikerül előbb, utóbb! Én mielőtt felrakok egy írást kb. 30-szor átolvasom (így is marad benne ilyen-olyan hiba)! A helyesírásod meg javulni fog, ha sokat írsz nekünk (magától is)!
Üdv,
Pinokkió


Ktr. meg csak ilyen, nem cuki, hamen tényszerű:-)
2011. január 28. 09:47

megtekintés Válasz erre: - 2011. január 27. 20:47

Nincs új a nap alatt.

Hálás téma (nem véletlen, hogy ilyen-olyan formában már többen megírták) – gyenge kidolgozás.
Rossz mondatok; ezek a kedvenceim: "egyik combjával átkarolta annak lábait", "Rámászott a férfira, vigyázva arra, hogy ne érjen hozzá".

Sokat hiányozhattál a nyelvtanórákról. A vesszőket igen esetlegesen használod, továbbá a páros testrészek többnyire egyes számban írandók.

Üdv,

Ktr

Nem értek egyet azzal, hogy hálás téma, azzal igen, hogy gyenge kidolgozás :) Nem az én műfajom úgymond, nehezemre is esett kifejezni magam, elkerülve a szóismétléseket, meg a vulgáris szavakat. Próbálkozás volt, önmagam fejlesztésére. Erről nem beszélni vagy írni, vagy olvasni szoktam, hanem csinálni, szóval nem volt annyira hálás a téma, számomra.

Nyelvtanóráról nem hiányoztam, egyszerűen rég volt nyelvtanórám :))

Nyersnek találom a kritikádat, de ugyanakkor igaznak. Ezért vagyok itt, hogy fejlődjek, és ehhez pont az kell, hogy rámutassanak a hibákra. Átlépek a stílus felett, és megtartom az építő jellegét szavaidnak.

Köszönöm,

My
2011. január 28. 09:39
Köszönöm a véleményeket :)

Igen, férj és feleség, első évfordulónk :))

My
2011. január 27. 21:18
Nekem tetszett. Csak nem férj, feleség volt, és ez volt a meglepetés ajándék? Akár az is lehetne. Jól kitaláltad. :-)
 
2011. január 27. 20:47
Nincs új a nap alatt.

Hálás téma (nem véletlen, hogy ilyen-olyan formában már többen megírták) – gyenge kidolgozás.
Rossz mondatok; ezek a kedvenceim: "egyik combjával átkarolta annak lábait", "Rámászott a férfira, vigyázva arra, hogy ne érjen hozzá".

Sokat hiányozhattál a nyelvtanórákról. A vesszőket igen esetlegesen használod, továbbá a páros testrészek többnyire egyes számban írandók.

Üdv,

Ktr
2011. január 27. 01:45
Jó volt (az eleje is), és a csavarod is jól sikerült!
Üdv,
Pinokkió
 
2011. január 27. 00:34
Tetszett, főleg a vége. :)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: