újabb események régebbi események további események
20:22
Pinokkió módosította a cikkét
23:00
Pinokkió módosította a cikkét
17:40
Pinokkió új cikket töltött fel
09:52
Tündér módosította a naplóbejegyzését
09:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
01:15
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
01:08
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:05
Pinokkió új cikket töltött fel
20:50
Pinokkió új cikket töltött fel
20:36
Pinokkió módosította a cikkét
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:41
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
10:39
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
00:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

,,Magam imádó önmagam" Ady után szabadon, pályázat

2011. augusztus 19. - Látogatók száma: 135

Gyönyörűséges nap van. Legalább is ami az időjárást illeti. Süt a nap ezerrel. Bele a szemembe. Úgy kell nekem. Ha este lehúzom a redőnyt, akkor most nem ébresztett volna fel ez a vakító fény. Ha..ha...ha....Na, mindegy.

Egyedül vagyok az ágyban. Ezen szerint Irén már elhúzott dolgozni. Nem ébresztett fel. Kár. Áll a farkam. Tehetett volna valamit az ügy érdekében. Lehet, hogy nem is a szexet kívánom annyira, csak feszít a reggeli wasserstand? Pedig szeretek vele hancúrozni ébredés után. Persze ő inkább az esti, romantikus együttléteinket preferálja. Mint minden nő. Nők! Azok az esti, éjszakai szerepjátékos órák is kellemesek telnének, ha nem nyavalyogna állandóan, hogy gyereket szeretne. Hogy kifut az időből. Meg ilyenek. Elmúltam ötvenéves. Ő a negyvenes évei elejét tapossa. Nagylányaim mondták a múltkor, hogy hamarosan megajándékoznak unokákkal. A feleségem is gyerekkel akar megajándékozni? Hát mi van itt? Karácsony? Nem is írtam kívánságlistát a Jézuskának.

Ajaj! Lehet, hogy fel kellene kelnem végre, mert be fogok brunyálni.

Feltápászkodok. Egy darabig toporgok, mint kezdő buzi a gőzfürdőben, aztán álló farokkal kivonulok a WC-be. Elégedetten állapítom meg, hogy milyen szép és méretes farkam van. Dobok egy sárgát, közben egy-két eget rázó szellentést, mit szellentést, harsogó trombitaszót is elengedek. - Basszus! A WC deszkát is lefröcsköltem. Sajnos nem mindig tudom koordinálni a farkamat.
- Nem mindig? Soha! - mondaná Irén.
Bemegyek a fürdőszobába. Le kellene tusolnom. Borotválkozni sem ártana. Milyen könnyű a nőknek, nekik nem kell naponta borotválkozniuk. Megakad a szemem a tükrön. Belenézek. Megállapítom, hogy jó pasi vagyok. Mit jó pasi? Férfiasan tökéletes! Jóképű, érett férfi néz vissza rám. Ha nő lennék, azonnal megdugatnám magam velem. Magasságom veri a két métert. Igaz, a barna hajamban itt-ott már van egy-két fehér szál is.... ,,De egy tisztes őszes halánték, a nő számára ajándék." ,,Ó sole mio..."harsognám, mint a gondolások, ha tudnék énekelni. De nem tudok. Ettől lennék nem tökéletes?

Milyen arányos a testem - mosolyodok el - látványomra. Nincs is hasam. Ha meg behúzom, tényleg nem is látszik. Annyira. Hiába a sportos évtizedek nem múltak el nyomtalanul. Igen. Én európai bokszbajnok voltam anno. Harminc évvel ezelőtt. A sportrajongásom sem múlt el. Bár mostanában inkább csak a tévé képernyője előtt rajongok. Azt sem mindig. Néha szabadtéren is szoktam sportolni. Kedvencem a távolba nézés. Nézem, hogy a távolban, az út másik oldalán, milyen jó fenekű nők vannak. Közben emelkedik az egóm. Mostanában azonban egyre ritkábban. Bár ebben a formában ez nem igaz, mert minden reggel emelkedik. Igaz, nem annak apropójából, mint annak előtte. Két évtizeddel ezelőtt a hormontúltengésem miatt, mostanában meg a hólyagom túltengése miatt.

Megengedem a csapot és beállok a zuhanykabinba. A langyos víz kellemesen csapkodja izmos testem. Közben csatangol az agyam.
- A csapatmunka nagyon fontos. Így van rá mód, hogy másokat hibáztass - szokta mondani a főnököm. Milyen igaza van. A múltkor az egyik csapatépítő tréning programja belenyúlott az éjszakába és a hotel egyik szobájába is, ahol egy kolléganőmmel és pár üveg pezsgővel próbáltam pótolni a pótolandót. Mert úgy-e, Isten tervez, ember perverz.
Mit nekem pár üveg pezsgő és pár, kóbor numera... Pár évvel ezelőtt még így ment.

Azon az éjszakán azonban...A szobaablak alatt egy mentő szirénázott. Nem bírom ezeket az éles hangokat. A matrac nem volt elég kemény. Talán ez volt az oka, hogy én sem. Pedig kolléganőm még túlórázott is rajtam. Ismétlés a dugás anyja, azaz azt mondják, a kígyók sohasem botlanak meg, de az én kígyóm lábra sem állt. Reméltem, hogy a későbbiekben a pezsgő okozta emlékezetkiesés majd szépít a dolgon a kolleginánál. Én is próbáltam elfelejteni a malőrt, már csak azért is, nehogy Irénkém fülébe jusson az eset, mert a hazug embert hamarabb utolérik, ha sánta. Milyen vidám és szellemes vagyok - mosolygok monológom közben. A jó svádám mellett jó a dumám is.

Alaposan átdörzsölöm a bőröm és szőrtelenítem az arcom. Irénkém vett valami, vadi új after izét. Fanyar illata annyira férfias, pont nekem találták ki. El vagyok ájulva magamtól. Szerintem csak délig vagyok ilyen jó, mert egyre jobb leszek - mormolom a nem létező bajszom alatt, majd hangosan felnevetek a viccemen. Megállapítom ismét, hogy ellenállhatatlan vagyok. Felöltözök. Rövidnadrág póló. Főzök egy kávét, mert többek között azt sem kaptam reggel.
Míg felhörpintem a kávémat, konstatálom, hogy az énekhangomtól eltekintve (ami nincs!) hiba, nélküli vagyok.
Megőrülök magamért. Lehet, hogy reménytelenül szerelmes is vagyok belém?

Kettőkor jön haza kedvesem a melóból. Addig kikotrok pár sört a hűtőből és magamévá teszem. Úgy döntöttem, ha Irénke hazaér, őt is.
Ha mindenáron gyereket akar a drága, ám legyen. Tökéletes apától egy tökéletes gyerek.

9 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Anonymus
2011. szeptember 4. 06:39
Kedves Pályázó! Egyedi stílusú az már biztos, viszont romantika és erotika több kellett volna...!

Üdv Orsolya
 
2011. szeptember 3. 16:53
Nagyon klassz, azt leszámítva, hogy se nem erotikus, se nem romantikus. Férfiasan humoros írás, jót nevettem. Kár, hogy nem írtál egy igazi romantikus-erotikust is, kíváncsi lettem volna rá. Na, talán majd legközelebb. :)

Pussz, Donna Juanna
Anonymus
2011. szeptember 2. 22:43
Kedves Pályázó!

XD először is nagy a dilemma, mert nem tudom ezt most hogyan kell értékelni...mint önálló alkotást, vagy mint erotika/romantika pályázatot. Az egyikben favorit a másikban nem. Mindenesetre állati volt :D

Sok sikert!
Üdv: Zsizsik
Anonymus
2011. szeptember 2. 09:26
:D:D:D

"a kígyók sohasem botlanak meg, de az én kígyóm lábra sem állt"XD

B:)
Anonymus
2011. augusztus 21. 12:30
Azon kevés írók közé tartozol, akiknek jól áll az ilyen szöveg. Jót derültem az "alkotásodon", viszont a nyelvtani hibák miatt csak négyes. Az idézőjeleket ne felejtsd el kitenni, ha idézel valakitől, függetlenül attól, hogy beleolvad-e az idézet szövegkörnyezetbe, ha az idézet szerzőjét nem is nevezed meg.
Egy biztos, nálam az írásod azon művek közé kerül, amikre emlékezni fogok. Remélem, felfeded magad az eredményhirdetés után, mert a stílusjegyek alapján lenne tippem, ki vagy.
A pályázat kiírását nézve, nem éppen romantikus a műved, de elmondható, hogy üde színfoltja az írásoknak. Egy különdíjat mindenképpen megérdemelne.
Írásodat azért megmutatom a csajoknak is, hadd hidaljanak le ők is, mint én. :)

Üdv: Mab Tee
Cikkíró
párbeszéd
2011. augusztus 21. 11:08

megtekintés Válasz erre: Anonymus - 2011. augusztus 20. 14:50

Szia Cikkíró!
Ez egy bődületes sziporka volt. A mű pszichológiáját a főszereplőd tökéletes önjellemrajzával koronáztad. Struktúra, témakibontás tökéletes! Nyelvezet, mondataid is kiválóak! És a mondanivaló is átjött;-) Hiba: talán a katarzis hiánya (bár egy brunyálás is lehet katartikus!), de ez nekem most nem is hiányzott. Azonban... a legfőbb... hol volt ez erotikus vagy romantikus?
Közönségdíjra viszont pályázol nálam! 1 lájk tőlem!!!
Üdv,
Pinokkió

Egyébként 12************!

Szia Pinokkió!
Köszönöm a hsz-edet. És a like-odat is.

Én nagyon erotikusan tudok brunyálni. :-) Erre gondoltam.

üdv.
Anonymus
párbeszéd
2011. augusztus 20. 18:44

megtekintés Válasz erre: Anonymus - 2011. augusztus 20. 17:15

Kár, hogy a hozzászólásokat nem lehet pontozni.
Mert ez megérne egy ötöst! Szívesen látnám cikként vagy naplóban. :)

Pussz, Tündér

Te kis perverz....talán sorra kerül...;-))
Anonymus
2011. augusztus 20. 17:20
Kedves Cikkíró!

Jót nevettem, egy tökéletesen egoista férfit fogalmaztál meg. Kár, hogy nem romantikus, hacsak nem veszem romantikának a narcizmust.
Csak úgy megsúgom… vannak nők, akik reggel is… ;-)

Pussz, Tündér
Anonymus
párbeszéd
2011. augusztus 20. 17:15

megtekintés Válasz erre: Anonymus - 2011. augusztus 20. 00:55

Én szeretek reggel szeretkezni, sőt azt sem bánom,ha kedvesem csak úgy rám fordul. Semmi romantika, csak szex, aztán felkel, brunyál,én meg alszom tovább. Apropó!
"- Basszus! A WC deszkát is lefröcsköltem. Sajnos nem mindig tudom koordinálni a farkamat."
A múltkor segítettem neki pisilni, de megkeményedett a kezemben, ettől aztán nem bírtam rendesen tartani, dőltünk a röhögéstől és összehugyoztunk mindent, mert ugye nem hagyta abba. Ha kell, akkor kell....nem is értem, azóta miért nem akarja,hogy segítsek??
Erről a mondatodról eszembe jutott, aztán végig röhögtem az egészet, bocsi,elkalandoztam,de mindig röhögök,ha eszembe jut...

Kár, hogy a hozzászólásokat nem lehet pontozni.
Mert ez megérne egy ötöst! Szívesen látnám cikként vagy naplóban. :)

Pussz, Tündér
Anonymus
2011. augusztus 20. 14:50
Szia Cikkíró!
Ez egy bődületes sziporka volt. A mű pszichológiáját a főszereplőd tökéletes önjellemrajzával koronáztad. Struktúra, témakibontás tökéletes! Nyelvezet, mondataid is kiválóak! És a mondanivaló is átjött;-) Hiba: talán a katarzis hiánya (bár egy brunyálás is lehet katartikus!), de ez nekem most nem is hiányzott. Azonban... a legfőbb... hol volt ez erotikus vagy romantikus?
Közönségdíjra viszont pályázol nálam! 1 lájk tőlem!!!
Üdv,
Pinokkió

Egyébként 12************!
Anonymus
2011. augusztus 20. 00:55
Én szeretek reggel szeretkezni, sőt azt sem bánom,ha kedvesem csak úgy rám fordul. Semmi romantika, csak szex, aztán felkel, brunyál,én meg alszom tovább. Apropó!
"- Basszus! A WC deszkát is lefröcsköltem. Sajnos nem mindig tudom koordinálni a farkamat."
A múltkor segítettem neki pisilni, de megkeményedett a kezemben, ettől aztán nem bírtam rendesen tartani, dőltünk a röhögéstől és összehugyoztunk mindent, mert ugye nem hagyta abba. Ha kell, akkor kell....nem is értem, azóta miért nem akarja,hogy segítsek??
Erről a mondatodról eszembe jutott, aztán végig röhögtem az egészet, bocsi,elkalandoztam,de mindig röhögök,ha eszembe jut...
Anonymus
2011. augusztus 20. 00:45
:) Jellemző,milyen stílusban is írhatna egy pasi...
Anonymus
2011. augusztus 19. 21:57
Hát ez csúcs! Ezt a bájcsevegést saját magával is csak egy férfi képes megtenni. Mi nők sokkal szerényebben szoktuk magunkat dicsérni. De van némi hasonlatosság. :-)

Kaptál tőlem osztályzatot! De el ne bízd magad, inkább olvasd át még egyszer, mert egy-két hiba kijavítása még tökéletesebbé teszi.

Gratulálok!
Éva
Anonymus
2011. augusztus 19. 21:50
Basszus! :) Tetszik. :)
 
2011. augusztus 19. 19:47
Nem semmi! :D
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: