újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Együtt írt valóság 2010, Feleségek.hu antológia

Emmanuelle, ez velem is megtörténhet? 1-9. rész

Sosem voltam egy szexszimbólum, inkább hűvösen izgalmas, első ránézésre megközelíthetetlen, szunnyadó vulkánként éltem az egyedülálló fiatal anyukák, a karrierista szinglik életét.

1. rész

Ha a filmbéli Emmanuelle történetére visszagondolok, már ami kislánykoromból halványan megmaradt, az az, hogy egy fiatal nő a világot járva keresi a boldogságot, a szerelmet, és vágyainak semmi sem szab határt.

Megéli önmagát – ahogy mai eszemmel fogalmaznék. Nem mondja meg neki senki, és semmi, mi is a helyes, akár illendő. Megy a szíve után, az érzéki vágyak űzik. Hogy a végkifejlet, vagy az utolsó rész mivel is zárul a filmben, arra már nem emlékszem, de ez a mi szempontunkból mellékes.

Nőnek lenni és kiteljesedni, gátlások nélkül megfürödni a vágyak tengerében, buján átadni magam legmerészebb álmaim valóságának, nos, sohasem gondoltam volna, hogy mindez az életem egy olyan szakaszában történik, amikor a haláltól egy pillanat választ el.

Az írásom megtörtént személyes élmény, megfűszerezve egy cseppnyi fantáziával. Hogy melyik rész hova rakható maradjon a titkom, én már levontam belőle a tanulságot.
Kedves olvasóm, ha felfedezni vélsz a történetemben számodra hasznos jeleket, üzenetet, legyen javadra az életedben.

Nos.
Munka és gyereknevelés.
E két, teljes embert kívánó elfoglaltság mellett maradt egy kis időm a sportra, nagy szerelmemre a futásra, és néha egy kis szaunázásra a kolleginákkal. Semmi szórakozás, mozi, tánc, vagy kirándulás.
Mindezek ellenére a teljesség érzete járt át, és az elégedettségé, mikor hó elején megnyugvással konstatáltam: igen, ebben a hónapban is jól dolgoztam, és megérdemlem azt a kellemes kis összeget, ami a bankszámlámra érkezett.
Ez kettőnk életszínvonalának (a csemetémmel) szinten tartására elegendő volt, és arra is, hogy 34 évesen egy 28 éves külsejével hasonuljak.

Egy kora nyári kocogásom alkalmával mellém szegődött kísérőnek egy rendkívül sportos, reprezentatív ifjú titán. Kitartóan rótta velem a köröket, majd a levezető séta közben visszautasítást nem tűrve, randira hívott. Ellenállhatatlan volt szemtelenül fiatal, sportos, feszes teste, vakító fehér fogsora, és mélykék szemei. És ami a gyengém, a formához illő magasság. Szeretem, ha egy férfira fel tudok nézni, és a hóna alá tudok bújni, mikor a dereka köré fonom karjaimat.

Az első randin feltűnt kissé szegényes öltözéke, és a feszengése, mikor a kávé mellé üdítőt is rendeltem. Mint később kiderült, nem volt alaptalan a gyanúm: árva gyerekként és munkanélküliként (helyesebben munkakerülőként) az anyjával élt erősen szerény körülmények között.

Elhomályosított a belőle áradó tesztoszteron, felébredt bennem a nőstény, akkor már lassan egy éve nem volt senkim. Egy hét után hozzám költözött, mint később kiderült, még csak a 20. életévét töltötte be azon a nyáron….Majd megállt bennem a levegő, én 25-26 évesnek

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: