újabb események régebbi események további események
12:08
RobertAbram regisztrált a weboldalra
20:27
Meet sexу girls in yоur сity: http://6i9.co/2qtu regisztrált a weboldalra
13:54
lolabaryanova regisztrált a weboldalra
22:00
Janó új cikket töltött fel
14:44
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
14:21
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:09
Thе bеst women for sеx in yоur town Canada: https://s ...
17:12
CharlesTup regisztrált a weboldalra
13:51
Find уoursеlf a girl fоr the night in уour сitу АU: http://osp.su/25e5469 ...
11:11
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:18
ahjc.irfCitle regisztrált a weboldalra
14:42
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
06:16
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
06:13
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
03:20
Аdult оnlinе dating рhonе numbеrs: http://osp.su/4c8bbab regisztrált a ...
20:03
Brentbit regisztrált a weboldalra
14:22
Új cikk került fel a weboldalra
09:33
hello bro www.google.com/FelaTeme TYJWfelesegek.huYUIR regisztrált a ...
07:39
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
07:38
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába

Együtt írt valóság 2010, Feleségek.hu antológia

Tengerimalackák, avagy családunk védelmi rendszere

Férjem hatalmasra nyitott szemekkel nézett rám:
- Te ezt akarsz venni a gyereknek születésnapjára???
- Hát, kérlek, ezt!


Vannak a kutyások, és vannak a macskás családok. És vagyunk mi. A tengerimalacos család. Nekem is volt gyerekkoromban, és mivel panellakásban nem szívesen tartanék kutyát vagy macskát, viszont gyerekeim már régóta nyúztak egy háziállatért, gondoltam egy merészet és nagyot, irány a kisállat kereskedés! Előzőleg már megpendítettem életem párjának a dolgot, hogy ne érje készületlenül ha hazajőve egy kis szőrgombolyaggal találja magát szemben, ekkor kérdezte a bevezetőben említett mondatot. Bíztam benne, tudtam, hogy szereti az állatokat, de azért jobb félni...

Szóval, beléptem a boltba, ez a kis vacak meg ott figyelt az üveg mögül, szinte szólt, hogy vigyem haza. A kereskedő kivette a malackát, és első látásra szerelem született. Aztán nagy bölcsen megállapította, hogy szerinte én jobban akarom ezt a kis szőrmókot, mint a gyerek. Nem mondom, hogy nem volt igazság a szavaiban, de sejtettem, hogy nagy lesz az öröm otthon is. Kellett neki még ketrec, etető tálka, itató is, száraz eledel, széna, ahogy azt illik.
Leányka volt a lelkem-legalábbis úgy mondták az üzletben, én meg elhittem. Vesztemre. De erről majd később.

Hazahoztam, voltak örömkönnyek, simogatás, kényeztetés, ez a tenyérnyi állatka mindenkit rabul ejtett. Párom másnap már illatos forgácsért szalajtotta a gyereket, és a kis ketrecet hamar felváltotta egy nagy kosár, mondván, több a hely benne.
Interneten bújtuk a malackás oldalakat, mit adhatunk neki és mit nem, milyen hangot ad ha éhes, szomjas, fáj valamije, stb.
Arany élete volt nálunk malackánknak, de azt olvastuk, ő is társas lény, vegyünk hát neki társat. Nosza! Megint kislányt vettünk, mert két csaj nem bántja egymást.
Gyönyörű, koromfekete "családtagunk " lett - és tényleg jól elvoltak egymással, sőt!
Alig kilencven napon belül kiderült, hogy első szerzeményünk fiú volt. Négy unokával örvendeztettek meg minket! Tündéri kismalacok születtek, de mivel plusz négy állatot már etetni sem egyszerű, fájó szívvel elajándékoztunk hármat.

Azóta sajnos már az anyuka egy betegség miatt nem él, de első kedvencünk és fiacskája továbbra is színesíti mindennapjainkat. Imádjuk őket, megnevettetnek.

Nálunk örök szerelem a tengerimalac, melegen ajánlom mindenkinek, aki egy kis plusz vidámságot szeretne csempészni a szürke hétköznapokba.


---
2. rész

Jelentem, ma hajnalban megint kis tengerimalacunk született. Szerencsére csak egy darab. Eddig legalábbis egy kis szőrcsomó van a ketrecben az anyja mellett, és mivel már több, mint egy órája így áll a dolog, remélem, így is marad.

Előző részben említettem, hogy jelenleg apa és fia boldogít minket, mármint tengerimalacban. Aha, ahogy az lenni szokott, megint nagyon el néztünk valamit.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: