újabb események régebbi események további események
23:46
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
23:29
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Kérdezd a férfit

Egy valóban harmonikus kapcsolatban, ahol a pasi azt mondja, mind a 3 elvárás teljesül: okos, csinos, jó az ágyban, s megtalálta A PÁRJÁT, miért merülhet fel a kurvázás lehetősége? (A teljes "torta" itt: http://www.felesegek.hu/naplo/bejegyzesek/vadiuj-letezesem-hullamain-mr-egoval_151)

Felhasználó Válasz Dátum
barraqda Igyekszem egyszerűbben fogalmazni:
Párkapcsolat = jó.
Qrva = rossz.
Párkapcsolat alatt qrvázni = még rosszabb.
Párkapcsolat alatt qrvázni úgy, hogy neki áll feljebb = minősíthetetlen.

Alapvetően mindenkiben kell legyen annyi tartás, hogy nem hódol be csak úgy, nem nyel folyamatosan... Mert sokan ki nem állhatják a helyzetüket, mégsem tesznek semmit, mert "elveszítik". Én ilyen esetben inkább lennék egymagam, mint kapcsolatban boldogtalan, ideges és megbántott. Alapvetően ezt beszélgetés szintjén kellene értelmes mederbe terelni, hogy az általad említett konfliktus ne alakuljon ki. A Pinokkió-féle analízis tökéletesen helytálló, ezt kellene nyugodtan, kötetlenül megbeszélni vele, hogy ez mégis miért van így...miért kell ez neki. Aztán eldöntheted, hogy a valós okkal együtt merre tovább. szerintem.
2010. május 23. 17:17
Lakyluck Pinokkió analízise korrekt! Megfelelő orvoslást akkor prezentálhatnánk, ha részletesebben ismernénk a problémát, de nem csak a te szemszögedből.
Ha viszont a párodat módszeresen rávezeted az igényei kimutatására a nőkkel szemben, akkor azonnal rájössz a lamentálásod válaszára is.
2010. május 23. 07:48
Pinokkió Olvastam a "jelölt" naplóbejegyzésed. Kicsit nem értem a szitut. "Sok vagy" neki és mégis qrvázik?! Esetleg te többet vársz tőle (Ő magától is) és ha ezt nem tudja kielégíteni, önmaga előtt szégyenkezik. Egy qrvával meg tuti a sikere... és egy férfinek kell a siker (mondjuk általában nem így?!). 2010. május 22. 22:21
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: