újabb események régebbi események további események
15:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Kérdezd a férfit

Mi a biztos jele annak, hogy egy férfi barátom, vagy csak barátként próbál közelebb jutni hozzám? Már párszor beleestem ebbe a csapdába. Nem szeretném a jó barátságokat tönkretenni a bizalmatlanságommal, alapból ilyen vagyok, nagyon kedves vagyok mindenkivel, nővel férfivel egyaránt, de ezt sajnos sokan félre is értik. A munkám miatt is sok emberrel ismerkedtem meg, és ezután még jönnek az ismerősök ismerősei.... Mit tehetek?

Felhasználó Válasz Dátum
Kérdező Nem hinném hogy ez túl jó ötlet lenne. 2010. június 14. 11:20
aszir egyszer megér egy próbát: add meg magad...majd emészd sokáig annak gyümölcsét... 2010. június 13. 01:34
Hogy bírod ezt a hajszát? 2010. június 10. 00:30
Kérdező Köszönöm a válaszokat és értem a célzásokat is. Nem tehetem meg hogy ridegen viselkedjek az emberekkel, sajnos már így ismernek és ilyen vagyok, de igyekszem valahogy okosan megközelíteni a dolgokat. Eszem ágában sincs semmilyen kalandba vagy kapcsolatba bonyolódni senkivel, csak sajnos néha sértődés a vége mint ahogy Lackyluck is megírta és úgy gondolom hogy valamit csak lehet ez ellen tenni. Igen, igazi barátság lehet hogy nem lehet férfi és nő között, de sajnos kissé közvetlen természetű vagyok, amit sajnos szintén félreértenek. Ezen talán még tudok változtatni. 2010. június 9. 22:31
Pinokkió Ha hasonlítasz a feleségére, akkor veszélyben vagy!!!
Fő szabály: A férfi mindig ugyanabba a folyóba lép!
Kivétel: amikor egy kis tóba, vagy éppen tengervízbe mártózik meg, de azt csak úgy a tisztálkodás öröméért teszi, ekkor a fürdés után még maradhattok barátok!
2010. június 9. 20:44
Lakyluck Ezzel a problémával magam is rendszeresen találkozom a munkakörömnél fogva.
De rosszabb helyzetben vagyok, mert a nők sokkal nehezebben viselik a visszautasítás. Illetve nem érdekli őket semmi, ha eltökélnek valamit. Még képesek visszaélni is a pozíciójukkal az ügy érdekében.
2010. június 9. 19:59
matyómacsó Békélj meg azzal, hogy férfi és nő között nincs barátság, valaki mindig többet akar a másiktól (általában a férfi). Persze többen meg fognak itt engem cáfolni, de ne higgy nekik. :-P 2010. június 9. 17:39
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: