újabb események régebbi események további események
23:00
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:00
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:49
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Kérdezd a férfit

Laky egyszer azt írtad, hogy szóljak, ha megint túlzásba esnél az önajnározást illetően :D legutóbbi hozzászólásodban az van hogy az silány termék amit sokat reklámoznak. nos. érdekes ellentmondás XD

Felhasználó Válasz Dátum
:))) 2010. június 27. 03:26
barraqda A többihez nem tudok mit hozzátenni érdemben, de abban igaza van a kérdező hölgynek, hogy a kivétel valóban nem erősíti a szabályt. sima paraszti ésszel is átérzi ezt az ember :) 2010. június 26. 15:17
Kérdező EGyébként ez a legnagyobb hülyeség az életben: a kivétel nem erősíti a szabályt, gyengíti, mivel rontja a statisztikáját de mindegy.
csak azért tartom humorosnak ezt a dolgot hogy a silány dolgoknak kell a reklám mert ezt te magad mondtad holott midnen hozzászólásod tele van azzal hogy te mindenhez és MINDENKIHEZ értesz. stb. stb.
Fater, köszi, nem tesztelem le lehet hogy tévedek vele kapcsolatban de egyrészt bennem nem mozgat meg semmit mert emlékeztet egy Xemre. másfelől az sem biztos hogy én bejönnék neki. na mindegy.
ja! és az XD meg a :D ugyanolyan mint a te általad is használd :-( csak épp orr nélkül
2010. június 26. 15:15
Valahol láttam egy Mercedes reklámot. Hát az milyen silány volt. Mit nem engednek meg egyesek maguknak. 2010. június 26. 13:27
Fater50 A koromnál fogva több virtuális talányba is beleütközöm.
A smile-okat és a rövidítések nem használok. De akkor nyerne igazi értelmet számomra a szöveg, ha valaki felhomályosítana a /:D , XD /értelméről. Köszönöm!
A felvetett témákhoz nem nagyon merek hozzászólni, mert úgy járhatok, mint egyesek, ha a kérdezőnek nem szimpatikus a válasz. :-(
A név nélküli kételkedés, beszólogatás helyett letesztelném a az "ürgét" a helyedben, aztán ha úgy ítéled, meg is írhatnád, hagy szégyellje magát :-)
2010. június 25. 09:08
Lakyluck T.Kérdező! Kedvességedet köszönöm!
A "Találkoztam én már olyan kutyával,amelyik ugatot is meg harapott is." Hozászolásodra reagálnék:
A kivétel erősíti a szabályt mindenben. Talán jobb lett volna az a hasonlat, hogy "nem minden arany, ami fénylik".
Említettem az önbizalom építést. A személyiségfejlesztő foglalkoztatásokon erről is tartok előadást. A gátlás, a szorongás, a gyakorlatlanság hiánya, a megélt csalódások mind befolyásolják a minőséget és a teljesítményt, ha egyáltalán odáig eljut az illető.
A szituációs gyakorlatok (nem szex) segítségével szinte mindenkit akkora önbizalomhoz, sikerélményhez tudunk segíteni, amiről korábban nem álmodott. Amennyiben óhajtasz privát konzultációt, állok elébe.
A különböző szemszögek miatt Manyómacsó és többiek hozzászólását rendszeresen figyelemmel kísérjük és kiértékeljük.
Köszönjük az érdekes felvetéseidet és a kérdéseidet!
2010. június 25. 07:20
matyómacsó Megvédeném Lakyluckot (bár gondolom nem szorul rá): jó bornak is kell a cégér... :-) 2010. június 24. 20:33
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: