újabb események régebbi események további események
12:08
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
20:34
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:35
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:52
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:15
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
12:59
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
05:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:17
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

1 hónap

2022. április 19.

Vissza a naplóhoz

2017. november 17.-i jegyzet:

Ma vagyok itt egy hónapja és még egyelőre nem beszélnek hazamenetelről. Az egyik felem nem bánja, de a másik menne már haza. A javulás után stagnálni kezdtek a dolgok és úgy is maradtak, sőt, tegnap megint rosszul voltam, főleg este. Addig, amíg ez megy nincs hazamenetel. A mellhártyagyulladás legalább javult már. A többiről nem írok, mert úgyis megint csak azt tudnám ecsetelni, hogy egyik nap jobban, másik nap rosszabbul vagyok, ez meg unalmas. Ma a magas vérnyomást leszámítva jobban vagyok - lekopogom.

Mindig elfelejtem leírni, hogy mértek kb. 3 hete és lefogytam 59 kg-ra, aztán ma megint mértek és 59,5 vagyok, ami azért érdekes, mert jóideje szinte semmit nem tudok enni, csak leveseket, kekszet, néha szendvicset, meg eszegetek rendes kaját is, de nem rendes adagokat.

A vegetatív idegrendszerem mégjobban meghülyült. (Az szabályozza az izzadást - többek közt.) Mostanság valamitől szorgalmasan dolgozik, szinte folyton nedves, néha kifejezetten vizes a kezem-lábam és elég idegesítő, bár addig örülhetek, míg nem testszerte ömlik rólam a víz és hogy nem váltam biológiai szagfegyverré, mert vannak, akiknek ezekkel is meggyűlik a bajuk. Mindenesetre zavaró, hogy egy papírt nem foghatok meg, mert vizes lesz, kicsúsznak dolgok a kezemből, a telefonom érintőképernyője se' szereti, mindig megzavarodik, ha elég nedves lesz már, bár mindig törölgetem a kezemet is, a képernyőt is. Kezetfogni se' jó így. A lábam szintén zavar, majd' kicsúszom a papucsból, hogyha nincsen zokni rajta, meg ugye alapból fázik sokszor és a lehűlő nedvesség fokozza ezt. Szabadon hagyom sokszor, hátha a levegő segít, de ugyanúgy nyirkosodik. A kezemet is hiába törölgetem, az is percek múlva megint izzad kicsit, vagy nagyon, aztán gondol egyet és elmúlik, órákig száraz a kezem is, lábam is. Nem tudom mi váltotta ki újabban ezt az erős izzadást. Eddig is előfordult, de ennyire nem volt durva.

Nagyon béna vagyok mostanság. :-D Eddig is volt gond a koncentrációval, meg a memóriámmal, de az utóbbi időben méghülyébb lettem. Nem tudok nyelvbotlás nélkül beszélni, nem jutnak eszembe szavak, vagy oda nem illőt mondok, tárgyak nevei nem ugranak be, nem tudom mit kell csinálnom egy adott tárggyal, stb. Pár napja zsinórban bakiztam; kezembe vettem a zárható szekrény kulcsát és az ágyat akartam vele kinyitni, persze jól kiröhögtem magam és mikor megvilágosodtam, mentem a szekrényhez, de rossz irányba tekertem a kulcsot. Megin' röhögtem, kinyitottam végre, benyúltam a telefontöltőért és visszazártam. Mikor bezártam, leesett, hogy ki sem vettem a töltőt. Már a szobatársak is röhögtek és akartam mondani valamit, de azt is kicsavarva sikerült.
A napokban joghurtot ettem, azt' a kanalat kidobtam, az üres poharat meg elraktam. ;-)
Mindent elejtek, leverek. Tegnap a kétliteres ásványvíz tanult meg repülni, a landolás persze a nagylábujjamra sikerült, aztán a telefonom repült, felvettem, majd a következő pillanatban megint leejtettem. Ennyit rólam. :-D
Nem baj, kell valami röhögnivaló ezekbe a lassan vánszorgó, szürke napokba.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: