újabb események régebbi események további események
21:08
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:33
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
11:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:16
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

2010. május 24-30

2010. május 24.

Vissza a naplóhoz

IKREK (május 21-június 21.)
Ezen a héten próbáld rendszerezni a dolgaidat. Most a munka elveszi az összes energiád, így otthon már csak pihenni lesz kedved. A családodnak mutasd ki, hogy szereted őket, ezt nagyon meg fogják hálálni.

RÁK (június 22-július 22.)
A hét elején nagyon sok energiád lesz, a feladataidat le is gyűröd a hét közepére. Szerencsére, mert a hét második felére már elfáradsz kissé. A társadtól túl sokat vársz, nem lehet mindenki állandóan olyan figyelmes, mint te.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.)
Előző heti munkád nem volt hiába való, használd ki amit elértél! Óvakodj a csak számításból melléd állóktól. A szerelemben légy most te aki ad, érdemes.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23.)
A munkahelyeden kikérik véleményed. Itt az idő, bizonyíthatsz. A múlt hét próbálkozásai után, most inkább az új kapcsolatokban keress megértést.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23.)
A héten hagyatkozz a megérzéseidre, tedd hasznossá magad, légy mindig kéznél és főnököd is elismer majd. A magánéleteben indulatos leszel, nem tudsz túllépni szerelmed rossz szokásain.

SKORPIÓ (október 24-november 22.)
Makacsságod ezen a héten konfliktusokba kever. Vigyázz és előzd meg. Otthon is csak az van, amit te akarsz. Talán ha szerencséd van, párod nagyvonalú lesz veled.

NYILAS (november 23-december 21.)
A főnök megdicsér. Használd ki és beszélj vele részletesen elképzeléseidről. A héten sokat gondolsz egy régi barátra. Én megkeresném a helyedben.

BAK (december 22-január 20.)
A héten számodra könnyű feladatok várnak rád, de ez kifele úgy tűnik, hogy milyen nagy a munkabírásod. Magánéletedben ezeket a napokat használd a lazításra. Egy jóleső masszázs és tested kényeztetése feltölt energiával.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19.)
Jó hogy vártál a döntéseiddel, de mostmár ne húzd az időt. Ha főnököd több munkát ad neked vállad el, most bírni fogod. A pároddal légy óvatos, meg fogják környékezni. Ha fáradt vagy is, törődj vele.

HALAK (február 20-március 20.)
A pihenés megtette a hatását. Sikerült feltöltődnöd erre a rövid munkahétre. Ami a hét elején úgy tűnik, hogy megy, az a hétvége felé már elúszással fenyeget. A szabadnapokon mindenképp törekedj a romantikára.


KOS (március 21-április 20.)
Ha sikerültek a flörtjeid a múlt héten, akkor is csak lépésről-lépésre haladj előre. A munkahelyeden még egy utolsó nagy erőfeszítéssel húzz bele. Nemsoká itt a nyár, pároddal menj üdülni minél hamarabb!

BIKA (április 21-május 20.)
Eleged lesz a játszmákból a kis trükkökből. Állj oda a barátaid elé és nyíltan beszélgessetek, mert rád nem jellemzően különben könnyen befele fordulsz. A pároddal csak a szórakozásra figyelj, most ő kényeztet téged.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

Jó is lenne az üdülés a kosoknak! Már alig várom a nyarat!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: