újabb események régebbi események további események
09:22
wXavBLqjCthMSuKG regisztrált a weboldalra
12:27
Tündér módosította a naplóbejegyzését
12:26
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

2010. május 31- június 6

2010. május 31.

Vissza a naplóhoz

IKREK (május 21. - június 21.)
Kapcsolódj ki, pihenj kicsit, tölts minél több időt családoddal. Légy nyitott másokkal, ne félj érzéseidet felfedni. Ne félj segítséget kérni másoktól, nem vagy egyedül!

RÁK (június 22. - július 22.)
Más oldaladról is megismernek Téged, amely pozitív érzéseket vált ki másokból. Próbálj türelmes maradni, ne hozz elhamarkodott döntéseket. Meglepő teljesítményekre lehetsz képes, csak ne légy türelmetlen.

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)
Változás állhat be életedben, lehet hogy egy régi álmod válik valóra. Figyeld a munkahelyeden az apró jeleket, netán egy új szerelem lehet a láthatáron. Fogadd el a segítséget, ha valamelyik családtagod nyújtja a kezét.

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)
Légy nyíltabb, ne tartsd magadban az érzéseidet. Ne add fel célkitűzéseidet, valósítsd meg bátran azokat! Új barátokra tehetsz szert, nézzen körül jobban magad körül.

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)
Szereted az élet minden egyes percét kihasználni. Úgy érzed irányítani kell, mert különben nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt szeretnéd. Ez a helyzet olykor ellentmondást szülhet, igyekezz ezt kiküszöbölni.

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)
Figyelj jobban családodra, ne bántsd meg őket akaratlanul se. Légy sokkal türelmesebb velük. Ha ügyes vagy, még egy régi álmod is valóra válhat. Párkapcsolatodban némi bizonytalanság jelentkezhet, ne engedd kihasználni magad.

NYILAS (november 23. - december 21.)
Új dolgok, változások következhetnek be életedben. Ne stresszeld magad, élvezd az életet. Foglalkozz többet kedveseddel, kényeztesd el kicsit párod. Az újdonság ereje csodákra képes, legyél nyitott az újdonságokra.

BAK (december 22. - január 20.)
Vigyázz egészségedre! Csak a legszükségesebb időt töltsd a napon! Hangulatod változó lehet, ne engedd, hogy elrontsa a kedved bármi is. Családodnak a türelmes oldaladra lesz szüksége, ne légy indulatos velük.

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)
Stresszűzőnek próbálj meg valami szabadtéri tevékenységet kipróbálni. Szükséged lehet rá a következő napokban. Szerelmi ügyekben legyél nyitott, csak úgy habzsolod e téren az élvezeteket majd a héten.

HALAK (február 20. - március 20.)
A hét eleje nyugodtabban, de a második fele már mozgalmasabban fog telni. Kaland vár rád a nyár alatt, jöhet bármi. Óvatosan vállalj külföldi munkát, légy körültekintő.

KOS (március 21. - április 20.)
Ne engedd kihasználni magad, ha párodnak, barátodnak ez kényelmes megoldást is jelent. Ne engedd magad becsapni. A hitegetés nem visz előrébb. A karriered nem fog magától felívelni, tegyél is érte. Kezdj el magad körül rendet tenni.

BIKA (április 21. - május 20.)
Lásd meg a jót, ne akadályként értékeld az élet minden helyzetét. Vigyázz jobban magadra, ne legyél szétszórt, figyelmed maradjon mindig éber! Még egy új munkahely lehetősége is felcsillan, légy ügyes és ragadd meg!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: