újabb események régebbi események további események
00:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
13:24
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
12:50
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
12:50
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
12:49
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
12:49
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
07:25
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
13:40
Pinokkió módosította a cikkét
13:30
Pinokkió új cikket töltött fel
08:47
Pinokkió módosította a cikkét
00:21
Pinokkió új cikket töltött fel
00:02
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
08:19
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:17
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
05:20
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
07:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
21:24
Robertker regisztrált a weboldalra
01:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:30
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

2018

2022. június 17.

Vissza a naplóhoz

2018. december 31.-i jegyzet:

Ez az év jobb volt az utóbbi néhányhoz képest. Persze idén is voltak rossz dolgok, de több volt a jó és az eddigieket nézve is több volt.
Próbálom előhalászni az agyamból nagyjából időrendben az eseményeket, már amennyi megmaradt.

- Januárban még mindig stresszeltünk, hogy hová fogunk költözni, mivel akkor már hónapok óta lakhatási lehetőség után kutattunk. A hónap végefelé sikerült házat találni.
- Februárban elköltöztünk.
- Márciusban el kellett altatni a Margót. :-(
- A következő hónapokban elég fosul voltam, közben elkezdődtek a házban és a ház körül a munkálatok, meg zajlott az élet szokás szerint, történtek jó és rossz dolgok is.
- Júniusban beköltöztünk, de még alig haladt akkorra valamit a ház renoválása (azóta is putris). Az állapotom kb. innentől kezdve javulást mutatott.
- Júliusban lejöttek látogatóba a Hajniék és a Gabi is.
- Ha jól rémlik augusztus, vagy szeptember környékén lett megoldva a beázás problémája
- Októberben voltam 'egyéves' és még mindig jól voltam, akkor már kb. 3 hónapja.
- Novemberben lett egyéves az Alex.
Lett sparhelt is.
- Most, decemberben elég sokszor áldott meg bennünket a Jóisten, sokszor kaptunk segítséget. Ehónapban 63,5 kg-ra felhíztam, ami hihetetlen a többéves 60-61 kg-s stagnálás, meg az 57,5 és 59 kg-s csontsoványság után. Most sincs emberi formám, mert még mindig a határ alatt vagyok, a 170 centimhez kéne legalább ~ 70 kg, de az arcomon látszik a változás, meg a csontjaim sem állnak ki annyi helyen. Most ugyan fogytam megint, mert kb. féléves remisszió után aktiválódott a kórság és emiatt néhány napja nincs étvágyam sem, de még tartom a 62 kg-t.

Vannak még események, csak azokat már nem tudom hónapokhoz kötni.

- Idén kicsit kevesebbet veszekedtünk apámmal és más szempontból is nyugisabb év volt, hiszen végre saját házunk lett, ezzel együtt végetért a sokéves földönfutás.
- Megtanultam pár újabb ételt elkészíteni. Nem szeretek főzni, de szükseges rossz.

Nem tudok mindent leírni, nem jutnak eszembe a dolgok. 2018 nyugalmasabb és kedvezőbb év volt, mint az eddigiek. Voltak terveim, amik közül egy sem jött be, de talán 2019 lesz a megvalósításuk éve. Tervezek feljutni Pestre is az Aeroparkba, meg ide-oda. Jó lenne találkozni a Tesómmal is. Várnak stresszes dolgok is az új évben, de Istenben bízom, hogy átsegít azokon az akadályokon is.
Egyelőre nem agyalok azokon, mert semmi értelme és ahogy a Biblia is mondja; "ne aggódjatok tehát a holnapért, mert az majd aggódik magáért!" Most arra fordítom a figyelmemet és energiámat, hogy jobban legyek.

Nem jön a vendégünk, mert beteg lett, de elleszünk. Én is ágynak estem mára, de majd nézünk filmet, meg beszélgetünk. A Tesómmal is chatelek majd. Örülök, hogy nem robbantam le sem Mikulásra, sem Karácsonyra, mint eddig. Az utóbbi 6 évben az ünnepeket vagy kórházban, vagy itthon ugyan, de betegen töltöttem. Idén minden oké volt nyár óta és csomó mindent tudtam csinálni, élveztem azt az aktív létet, amennyit el tudok érni. Néhány napja vannak gondok, de eleinte azok sem zavartak be, tettem-vettem rendesen, ahogy eddig. Tegnapelőtt lett csak rosszabb, azóta kell lefeküdnöm napközben és megint naponta rosszul vagyok azokkal a görcsrohamokkal, meg gyakran villódzások vannak a szememben, megint szédülök, ügyetlen a mozgásom, meg a szívritmuszavar is befigyel, pedig beveszem rá a bogyót, stb. Van minden, mint a búcsúban, de ezen is túlleszek, nem veszi el a kedvemet.

Remélem az Újév kedvezőbb lesz a mostaninál is!

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: