újabb események régebbi események további események
10:04
suWhoBnZfQSLipdP regisztrált a weboldalra

A frontnak hála

2022. szeptember 24.

Vissza a naplóhoz

2021. február 13.-i jegyzet:

tegnap este rohamoztam.
Szokásos dokumentációs rizsa:
A vérnyomásom állandóan felmászik az utóbbi időben, így a fejem is sokat fáj, szóval tegnap is azt hittem csak az a gond. Már úgy keltem, hogy fájt a fejem és az ágy is húzott, aztán a nap előrehaladtával erősödött a fájdalom, meg aluszékony lettem; kétszer is elaludtam délután, de egyik ébredés után sem lett jobb és akkor már átfutott az agyamon, hogy ebből roham lesz. Este próbáltam chaten beszélgetni, de nem ment, mert gondolkodni sem tudtam egyrészt a fájdalomtól, másrészt tompa volt az agyam, aztán éreztem, hogy tényleg roham lesz, jött a jellegzetes furcsa közérzet. Olyan gyorsan jött rám a cucc, hogy amint elköszöntem a beszélgetésből, már alig volt erőm kikapcsolni a mobilt.
Kiment az erőm, aztán jött a rángásos merevgörcs a szokásos finomságokkal. Azon túl, hogy a fejem szét akart robbanni, kiszáradt a szám, hányingerem volt, erősen izzadtam, a ketyegőm ezerrel vert és jöttek az adrenalinfröccsök, meg nyomott a mellkasom, a bal karom-vállam majd' leszakadt, de közben a nyakamba is sugárzott, közben székelési ingerem lett (mindig elfelejtettem feljegyezni, de van ilyen is közben), na mondom fasza lesz, ha nem állapodik meg az ingernél a dolog, a végtagjaimban is megint éreztem a hideg-meleg cirkulálást és persze nem tudtam beszélni, meg irányítani semmit. Van, hogy elkap közben a halálfélelem (mint tegnap), de próbálom elhessegetni. Nem a kontrollvesztettség rémít meg és nem is a pokoli közérzet, hanem az, hogy a keringésösszeomlás óta sosem tudhatom mikor fordulnak rosszabbra a dolgok, mert érzem és hallom a dübörgő, gyors pulzusomat, meg ahogy a keringésem nem tudja mit akar; futkos a hideg-meleg a végtagjaimban, van hogy a koponyámban. Az adrenalin meg a szívtájékomon. Hajmeresztő. A fő, hogy túl vagyok rajta megint és ma jobban is voltam olyan szempontból, hogy volt erőm, meg a fejem is alig fájt, szóval kihasználtam az üzemképes állapotot és végre kidzsuváztam a szobát. A fater még magánál sem takarít, szóval meg sem lep, hogy amíg én másfél hónapig szimbiózisban voltam az ággyal, addig sem segített ki azzal, hogy takarított nálam. Valamennyire takarítgattam nyilván, de közel sem tudtam egy alapos takarítást megejteni. Megehetne a retek, ha tőle függene.
Most is kellettek a pihenők a ketyegőm miatt, de ez már nem akadályozott meg, mert van erőm és tudok tenni-venni, ha épp' a front nem fektet ki. Megint erősödik a fejfájás, de remélem ma megúszom a bulit. Hajat kell már vágatnom, meg borotválkozni, mert lassan úgy nézek ki, mint Rumcájsz. :-D

Fater vett egy kisebb láncfűrészt, tegnap hozta a futár. Ma vett benzint és vágott fát. Van egy csomó fánk, akkor minek rendelt volna?

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: