újabb események régebbi események további események
23:00
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:00
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:49
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A kérdés, amit nem tudok eldönteni :-)

2011. május 11.

Vissza a naplóhoz

Az életünk csodálatos dolgai, néha egészen elkábítanak, és magyarázatként különféle eszmefuttatásokra ragadtatom magam, ahogy tegnap is:

Az történt, hogy reggel munkába menet kiugrott elém, és átszaladt előttem az úton egy férfi. Riadtan fékeztem, és arra gondoltam, hogy ennek elment a józan esze. Aztán ahogy jobban megnéztem rájöttem, hogy valami nem stimmel vele. Előre fut, hátrafelé tekert fejjel. Gondoltam megpróbálkozom én is egy ilyen produkcióval, hátha nagy sikerem lesz, de aztán letettem róla. Most már úgy is késő, engem biztosan nem vesznek be a sorozatba, hiába csöppentem bele véletlenül. Hírhedt, verekedős színészünk forgatott éppen. De, hogy ezt miért a mi iroda épületünk oldalában tette, rejtély maradt egészen délutánig.
Egyik munkatársam elkerekedett szemmel jött be a folyosóról, és mélységes aggodalommal közölte velem feltevését, miszerint állást kellene változtatnia, mert a mai napi kegyetlen stressz úgy kimerítette, hogy látomásai támadtak. Ismert esti sorozatunkból az amnéziás doktor bácsi sétálgatott itt az irodák között, hanyagul karjára dobott zakóval. Aztán jött a másik kolléga, aki Klaut vélte látni a női mosdóban. Hát, ennyi elég volt ahhoz, felbolyduljanak a kedélyek. Az irodai titkos hírhálózat azonnal működésbe lepett, és nem kellett hozzá fél óra sem, hogy mindenki megtudja, a tévések a jövőben többször előfordulnak majd, kibéreltek egy irodát, éppen mellettünk.
Nagy az izgalom. Amilyen szerencsénk van, bejönnek hozzánk is, és a felfordulásért cserébe majd felajánlanak valami apró kis szerepet egy macska táp reklámban. Erősen gondolkodom, melyik legyek én: a tápszer vagy a macska?

A bejegyzést írta: Kyra

Hozzászólások

időrendi sorrend

2011. május 11. 15:33
Szia Évi !

Még szerencse, hogy vannak ilyen furcsa napok, különben nagyon unalmas lenne. :-) puszi Kyra
2011. május 11. 15:22
Szia Kyra!

Köszi, hogy megosztottad velünk az élményedet. Kész bolondokháza van készülőben! Kitartás.
Ha javasolhatom az utolsó mondatodhoz, hogy melyik legyél a tv reklámban, szerintem a macska, mert akkor biztos sikered lesz. A tápot vinni fogják, mint a cukrot. :-)

Puszi,
Éva
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: