újabb események régebbi események további események

A levágott hajtincsek!

2011. január 25.

Vissza a naplóhoz

Tegnap elképesztő dolog történt nagyon föl zaklatott...,! Lányom a suliból hazafelé jövet mondta a telefonba gyönyörű hajába pár gyerek belenyírt az egyik órán, azt hittem megszakad a szívem...!

Ma megyek reggel az osztályfőnökhöz, délután pedig pont szülői értekezlet lesz, amire a párom megy! Ezt már tuti nem állja meg szó nélkül Gondolhatjátok mit éreztem tegnap és még mindig...!

Senki nem örülne neki, mi lett volna ha a cofját vágják le??? Mivé lett a világ, ti mit éreztetek volna??? Tehetném föl a kérdést, de a mai nap remélem válaszokat is ad! Nehéz ügy!

A bejegyzést írta: Orsolya

Hozzászólások

időrendi sorrend

2011. január 31. 20:16
Szia kedves Cuki! Most már túl van rajta..., de szerintem nem felejti el az tuti! Azóta a fiúk nagy ívben kerülik őt! Köszi, neked is nagy pusszancs Orsolya
2011. január 31. 18:24

megtekintés Válasz erre: Orsolya - 2011. január 25. 19:54

Szia Cuki! A tanáruk szigorú, de ezek a gyerekek az osztály szégyenei..., a szülői értekezlet válaszokat adott! De megviselt nagyon! Köszi, hogy benéztél puszillak Orsolya

Borzasztó lehetett a lányodnak . Hogy viseli?
Biztos szomorú ....
Puszi :cuki1
2011. január 27. 19:41
Szia Évi! Megkapták az biztos nem felejtik el...! Pusz Orsolya
2011. január 27. 12:46
Mi lett a kölykökkel? Kaptak legalább egy fejmosást? Én is belenyírnék a hajukba, de még tetszene is nekik, mert ez a divat. Nem elég nagy bünti. :-)
2011. január 25. 20:22
Hát Lányok össze volt copfozva a haja és a végét nyírták meg, ha szét engedi látható neki, hogy egyik oldalon rövidebb, a másikon hosszabb és ráadásul azon az órán egy másik lánynak és egy fiúnak is eljátszották ugyanezt suttyomba, mondhatom a szülői "kellemes" hangnembe ment el, a párom kiakadt!

Tudjátok mi fordult meg a fejembe, mi van akkor ha éppen a copfot adják netán a kezébe óra után..., más se hiányzott volna! Igen megviselte őt nagyon is és már nem az első atrocitás náluk...! De azért elkaptam a kölykök egyikét reggel, ez azért nem gyerekjáték, ha csírájába nem lép föl az ember ettől még rosszabbul is járhatott volna! Köszönöm Banyácska ás Évi, aranyos tőletek és szívből köszönöm nektek! Szép estét kívánok Orsolya
2011. január 25. 20:13
Ezt csak azzal lehetett volna megelőzni, hogy feltűzöd a haját, már mondtuk, hogy ezt tedd, hogy kényelmesebb legyen neki is a mozgásban.
A vásott kölykök ellen mit is tehet az ember. Ezeknek nincs szívük, a fenébe, de dühös vagyok.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a kislányt megviselte-e, mert ha őt nem annyira, akkor nem kellene nagy felhajtást csinálni, növelve ezzel a bajt, az még rosszabb lenne, olaj a tűzre.
2011. január 25. 20:12
Szia Orsi!

Nagyon sajnálom a történteket!!!!:((((
Igaz nekem fiú csemetéim vannak....de át érzem fájdalmadat:((((
Mivé lett ez a világ....Nagyon bosszantó!!Remélem nem kellet azóktól a szép tincsektől megválni?????
Nagyon megviselte a kislányodat a történtek??
Sikerült megvigasztalnod??
Sajnálom:(
További kellemes estét..:((((
2011. január 25. 19:54
Szia Cuki! A tanáruk szigorú, de ezek a gyerekek az osztály szégyenei..., a szülői értekezlet válaszokat adott! De megviselt nagyon! Köszi, hogy benéztél puszillak Orsolya
2011. január 25. 17:22
Nem semmi ! Hol volt a tanár ! Mit csinált hogy nem vette észre ?
Én is mérges lenék !
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: