újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

A szeretet és a bizalom körei

2022. november 27.

Vissza a naplóhoz

"egy régi írásom egy barátomnak, aki épp elakadt..."

Amikor megismerkedünk valakivel, tudat alatt is köröket építünk köré...
Hogyan is épülnek fel ezek a körök?
Lelkünk életről-életre vándorol, (jó esetben) fejlődik (is), testet és szellemet keresve magának. Amikor a lélek megtalálja helyét, a szellem segítségével emberré válunk. Ebben a pillanatban a világunkat ketté is osztjuk. Születésünkkor lesznek, akik elhalmoznak szeretetükkel bennünket, és lesznek, akik tudomást se vesznek világra jöttünkről. Ugye az utóbbiak a nagy többség, mondjuk, úgy több, mint hatmilliárdnyi többségecske. Így aztán, meg is alkotjuk az első, saját iciri-piciri szeretet- és bizalom köreinket. (Ekkor még naivak vagyunk, aki szeret, abban bízunk is.) Ebbe a köröcskébe előbb a szülőanyánk, majd kicsivel később már bővítjük is azt, és édesapánk is beletartozik. Ez a folyamat innentől (egy ideig) jellemző is lesz ránk. Ahogy átlépünk szellemünkkel a kellemes lebegő (naiv) 9D-s lelki állapotunkból (ugye minden kezdet így indul, 9D-vel) a 3D-be, ezzel együtt a bennünket érő impulzusok is sokasodnak. Előbb a 3D-s testünk, majd a 6D-s tudatunk, kezdi kitágítani a világát. Amikor ez a folyamat beindul, akkor válik el, hogy épp mi majd melyik D-sek is leszünk életünk során. (3D-sé vált ember előnyben részesíti a földi dolgokat, erre az embertípusra jellemző lesz a realitásérzék, övé a tér, az anyag és a test; a 6D-sé váló ember tudatos, a szellemi síkban él, övé az idő; míg a 9D-sé fejlődő emberlélek a spirituálisban mozog, ő birtokolja az energiát, látja a láthatatlant, a természet felettit). A 3D-s tapasztalásaink sokasodásával, az ember tudata (6D) is fejlődik, és az érzelmei (9D) is befolyásolják döntéseit.

A szeretet és bizalom köreit nem mindenki építi tudatosan, de mindenkinek megvannak!

Ezek a körök koncentrikusak, körülvesznek bennünket (kifele, távolodva magunktól, egyre nagyobb körök léteznek, egyre több ember van bennük; míg befele, egyre kisebb köröket hozunk létre, minél közelebb érünk a szívünkhöz, annál kevesebb embert engedünk be a legbelső szféráinkba), és időben akár rugalmasan ide-oda változhatnak is (én, mint 6D-s, 1-10-ig szoktam ezt beskálázni magamnak). Általában egy-egy embertársunkat, a szeretet és bizalom (koncentrikus kör) skálán, ugyanoda helyezzük. Ha ez nagyon eltér, az gond, valami problémát szokott szülni a kapcsolatban. De fontos a másik koncentrikus körében elfoglalt helyünk is. Nem elég, ha mi szeretünk valakit, ha mi bízunk benne. Az ideális kapcsolatban ezek a körök lefedik egymást, vagyis az a jó, ha a mi bizalom és szeretet köreinkben ugyanazon a helyen áll valaki, mint mi őnála.
Tehát, amikor megismerkedünk valakivel, tudat alatt is köröket építünk köré. Ha ezt tudatosan tesszük (6D-vel, még ha nem is erősségünk ez a dimenzió), akkor csak annyi történik, hogy kevesebb csalódás érhet bennünket.

A szeretet és bizalom körei, ha nem tudatos (6D-s) építéssel jönnek létre, akkor két féle úton alakulhatnak ki.
Az emberek egyik része a köröket belülről kezdi építeni. Ha nincsenek tabuik, fóbiáik és félelmeik ettől, akkor ez főleg a 9D-sekre jellemző. Ezek az emberek azok, akik első látásra tudnak szerelmesek lenni, vagy mindenkivel barátok lesznek. Hozzájuk elsődlegesen a szereteten keresztül vezet az út, ők a "BEFOGADÓ" típusúak. Az ilyen típus szívéhez könnyű közel kerülni. Ő egyből a belső körök egyikét "hitelezi" meg az ismeretlennek is. Abban az esetben, ha valamit elkövetünk ellenük, akkor szépen lassan (durva esetben rögtön) kikerülhetünk a belső köreikből a szélső pályákra.
Az emberek másik része a "BEENGEDŐ" típusú. Ők azok akik távolságot tartanak. Ez jellemzően a 3D-seknél áll fenn. Nehezebben ismerkednek, nehezebben kerülhetsz a bizalmukba. De mégis, náluk a bizalmon keresztül vezet az út a szeretetükhöz is. Az ő bizalmukkal nem jó játszani, ők nem egy hitelező típusok, aki elveszíti a bizalmukat, azt kiebrudalják a szeretet köreikből is.

A teljes fejlődésünk akkor tökéletes, ha minden D-ben megpróbálunk fejlődni. Így azoknak, akik a beengedő stratégiát használják (3D-sek), javaslom, hogy ismerjék meg a 9D-t, legyenek kicsit befogadóbbak! Mert hiszem, hogy a "jó taktika" a szeretet elfogadása, a szeretet energiáinak használata. Ezt persze csak a 6D-n keresztül lesznek képesek megismerni és elsajátítani. Ezekre később kitérünk, hogyan lehet valaki képes a saját énjét megváltoztatni, fejleszteni. De ugyanúgy meg kell ismernie a 6D-seknek is vagy a 9D-seknek is a másik két dimenziót. Csak és csupán a saját D-jében élő ember sérülékeny lesz, nem tud fejlődni és nem valósíthatja meg az életének feladatait (körbe-körbe köröz egy-egy probléma körül, kicsit másképp mindig visszakapja a negatív élethelyzeteket, és könnyen betegséggé fokozza az így visszatérő problémáit), bennragad a földi életének kezdetén kapott D-jében. Ezzel együtt, neki is léteznek majd a szeretet és bizalom körei, de azokat nem irányítja, csak külső szemlélője lehet saját életének...

-Hajdú Imi -

A bejegyzést írta: Tündér

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: