újabb események régebbi események további események
00:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:34
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:59
RobertNup regisztrált a weboldalra
07:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:52
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A Szeretetszolgálat

2022. október 5.

Vissza a naplóhoz

2021. március 10.-i jegyzet:

góréja ajánlott egy ügyvédet az öregemnek, akitől ma délutánra kapott időpontot. Kérdeztem tőle, hogy miből akarja kifizetni? Megint érdekes az észjárása; azt mondja megmondja neki, hogy majd abból a pénzből kifizeti, amiért az ügy folyik. Mondom persze, biztos bele fog ebbe egyezni. :-D Egyrészt egyetlen ügyvéd sem dolgozik 'hitelben', másrészt az egy dolog, hogy nagyon sanszos a győzelem, mert tiszta sor, hogy jár az a pénz, mivel nekünk gyűjtötték, de attól még nem lehet biztos a sikerben és nem fog elvállalni úgy egy ügyet, hogy vagy kifizetik, vagy nem. Nem tudom mit gondol az öreg, tényleg azt képzeli, hogy mindenki úgy ugrál, ahogy ő fütyül. Össze is mordultunk, mert mertem szólni, hogy fürödjön meg és vegyen magára tiszta göncöt, mielőtt odamegy. Az sem oké, hogy engem tisztel meg olyan szaggal, amire már kb. rá lehet könyökölni, de máshoz, pláne egy hivatalos személyhez nem megy oda büdösen, retkes ruhában az ember. Arról nem beszélve, hogy akárhol megfordul, azzal engem is lejárat, bár akit az sem zavar, hogy elsőkörben magát égeti, azt pláne nem fogja érdekelni, hogy a környezetét is szégyenbe hozza. Akik már találkoztak velem is, azok tapasztalhatták, hogy én jóban vagyok a tisztálkodással, de akikkel leginkább ő tart kapcsolatot, azok joggal gondolhatják, hogy én is hasonlóan 'igényes' lehetek, ugyanis lazán szomszédol, meg vásárolni jár úgy, hogy kb. csípi az ember szemét az ájer. Törlőkendővel törölgeti magát, fürdés gyanánt... -.- El lehet képzelni a hatékonyságát, pláne úgy, hogy ténylegesen csak néhány havonta csutakolja meg magát (mert akkor sem fürdik rendesen). Pfejj. Így ment az ügyvédhez is...

24.-én gyűlés a Szolgálatnál.

A kutyámnak már nem hat a gyógyszer és romlik az állapota, a dokinak pedig nincs más a kezében, szóval nincs jó kedvem. Várunk és ez a várakozás egyszerre jó és rossz; jó, mert addig még itt van velünk, de rossz, mert tudom mi felé haladunk.
Amíg még elvan, addig hadd éljen, de amint abba a stádiumba lép, amiben nagyon szenvedne, hívom az orvost, nem várom meg számára a poklot, amit egyszer már átélt, pedig akkor még hatott a gyógyszer, szóval most az sem volna, mint segítség.

A front most jól megkínzott, tegnap és tegnapelőtt este is jött roham. Valami izmos front lehetett, mert 2 nap kellett, hogy jobban legyek, pedig általában másnapra kialszom a rosszulléteket. Az ereim is fájtak, a vérnyomásom is fent volt folyamatosan és a ketyegőm is jelezte a létezését, meg a fejem majd' szétszakadt. Étvágyam sem volt, de tegnap már sikerült értékelhető mennyiséget enni.
A változatosság kedvéért ma a szar vesém bulizik, de az rendesen, viszont legalább más nem fáj és rosszul sem vagyok.

Update:
Az ügyvéd nem volt hajlandó megnézni a bizonyítékokat, meg szerinte rendben vannak azok a szabálytalanságok is, amiket elkövettek. Nyilván valamelyik jómadárnak/jómadaraknak políroz hátsófelet, korrupt majom.
Undorító, hogy szabadon megtehetnek bármit és még védve is vannak. -.-
Nem adjuk fel! Ebből a tortából egyik pénzéhes bűnöző sem eszik.
Megy az okoskodás is, a pletykálás a városban, holott az emberek jórészének fingja sincs a részletekről és az értelmezéssel is gondjaik vannak, de unalmas az életük és bele kell ugatni abba is, amihez semmi közük. -.-
Okádnom kell ettől a szarkeveréstől, korrupciótól és a csaló bandától is.
Jól felcseszték az agyamat. -.-

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: