újabb események régebbi események további események
02:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:13
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
12:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
02:23
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:16
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
02:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Alea iacta est

2022. június 26.

Vissza a naplóhoz

Vicces, mert aki ismer, mind egy Julius Caesari átvitt értelmezésre gondolna. Na most tévedtek barátaim, egy valós kocka, valós eldobásáról írok. Vagy ha szigorúan vesszük, akkor épp a nem eldobásáról, csak... Persze ebben is lesz némi elrugaszkodás a valóságtól. De ez már csak ilyen, ha engem olvasol.
Egy ideje észrevettem, hogy a dolgok sokszor irányíthatóak vagy legalább is előre megérezhetőek.
Szerintem a materialistán gondolkodók most álljanak fel, kerüljenek egyet és olvassanak mást, mielőtt lehülyéznének! De semmikép se ragadjanak itt vitázni, maximum ezután figyeljék jobban és más szemmel az őket körülvevő világot. Úgyse értenék, amit írok...

Egy időben gyűjtöttem a velem megtörtént megmagyarázhatatlan eseteket, számolgattam azok valószínűségét. (Pl az egyik írásom a kilencszer lejtett kulcscsomóról szólt: http://www.felesegek.hu/cikkek/ezoteria/megmagyarazhatatlan-tapasztalataink/9-szer-egymas-utan_1031 ) De egy idő után csak elkezdtem hinni és figyelni arra, hogy miként működik ez.
Valakik ezt csak spiritualitásnak nevezik, mások pl. Einstein, egyszerűen csak Istennek. Na nem olyan ősz, szakállasnak, hanem olyan semmilyennek és mégis mindennek.
Na ezt se érti egy 3D-ben gondolkodó. Milyen az a semmilyen minden?! - Ugyan már - mondanák, ha még itt maradtak volna olvasni.
Na de térjünk vissza Julius Caesarra, vagyis az ő kis dobókockájára. Ő eldobta és nem nézegette. A kockája el volt vetve... Ezzel ellentétben, én egy időben elkezdtem azt nézni is, hogy melyik fele (bocsi megmaradt materialista olvasók, egyhatoda) mutat az ég felé?
Amikor eszembe jutott és volt egy megérzésem, akkor odamentem a kedvenc kockámhoz és dobtam egyet. Ami elképesztő volt, hogy egymás után egy csomószor eltaláltam mit fogok dobni. Aztán ez pár napig hobbiszerűen zajlott. Gondoltam valamire, dobtam és az lett. Ekkor ezt elmeséltem a lányomnak, hogy ő mesélje el az ő "nem hívő" barátjának. Erre jött is a materiális válasz, hogy miért is sikerülhetett ez nekem... és ezután miért is nem...
Gondoltam bizonyítok. Hisz tuti volt a dolog, kb 99%-os eredményt produkáltam. Addig!!! És hiszitek, nem, onnantól megtört a varázs. Szinte semmi.
Persze aki tudja azt, hogy a spirituális dolgok miként történnek, azok most cseppet sem csodálkoznak. Pont ezen okból nem lehet eltalálni a lottó ötöst vagy azt kérni Istentől, hogy ha van, akkor oltsa le a lámpát a szobában bemutatva, hogy létezik...
Szóval elvesztettem az erőmet. Szerencsére csak egy időre. Eltelt pár hét, és ismét éreztem, hogy megint kezdem érezni a kockát. Dobálgattam, és ismét magasan a valószínűség feletti találati aránnyal hibáztam rá a dobásokra.
Ma történt, hogy ülök az asztalomnál és beugrik egy kép, egy kettes a kockán, majd egy pillanatra átváltott egyesre.
- Na de akkor kettő vagy egy? - kérdeztem magam. Nem értettem?!
Elindultam a kockám felé, hogy dobjak. Mondom magamban, jó esély, vagy kettő vagy egy, csak eltalálom.
Amikor odamentem a kockához, már három lépésről láttam...

- Pinokkió -

A bejegyzést írta: Tündér

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: