újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Állatságok és dilihopp

2022. szeptember 7.

Vissza a naplóhoz

2020. szeptember 10.-i jegyzet:

Fater fel tudott utazni Pestre, mert a kutyája már jól van, megszűnt a vérzés. Volt kint ma a doki ellenőrizni, adott neki 3 injekciót is. Egyelőre egész nap pihen, mondjuk felvágott zacsikkal nekem sem volna kedvem fel-alá grasszálni. Nyilván fáj neki, mert oda-odahajol nyalogatni, viszont néha már tesz pár lépést és eszik-iszik rendesen, szóval úgy tűnik nem lesz már gond vele.
Az én cimbimnek, Alexnek majd ki kell váltani a gyógyszerét, ami 9 rugó. Állítólag nagyon hatásos szer. Legyen is, ha már ilyen drága. A doki szerint a tünetei immunbetegség gyanúját is felvetik, de mivel valószínűbb az allergiás bőrgyulladás, előbb arra kap kezelést és ha nem javul, akkor kell vérteszt az immunra.
Következő páciens a Mogyi lesz - hogy stílszerű legyek őt is ki kell mogyizni, meg ki kell tisztítani a fülét.

Ma addig feszült a húr, míg elpattant és dühkitörés talált meg. Majdnem visszaestem és a célszerszámért nyúltam évek múltán, de megszólalt a fejemben a vészcsengő, hogy megígértem a fogadott Tesómnak, hogy nem teszem. Ez megállított, de olyan iszonyatos és feszítő dühfelhő, vagy frász tudja mi borította el az agyamat, a pszichémet, hogy teljesen nem tudtam visszanyerni az önkontrollt, így a kezemet vertem bele a falba, meg a lábamba. Nyilván ez sem oké, de legalább nem mást bántok ilyenkor. Kb. negyed óráig még olyan voltam, mint egy bomba, de már nem robbantam, aztán normális, higgadt állapotba kerültem. Idióta vagyok néha. -.- Amikor elszáll az agyamról a lila köd, felismerem, hogy gáz voltam, de amikor beterít az erős feszültség és düh, akkor az irányít és nem látom magam kívülről. Annyit tudok tenni, hogy senkit nem bántok. Nem kényelmesedem bele a helyzetbe és nem gyártok alibiket a viselkedésemre, tiszta fejjel felfogom, hogy dolgoznom kell magamon, amíg élek és hogy nincs mentség a dilimre.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: