újabb események régebbi események további események
18:38
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
16:45
Új kérdést került be a Kérdezd a férfit menüpontba
16:06
Új cikk került a "Titkaink egymás között" rovatba
11:04
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
11:02
Ilpaki új cikket töltött fel
18:32
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:26
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
11:54
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
23:22
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
23:21
Ilpaki új cikket töltött fel
12:22
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:19
KiralyCsilla1965 új bejegyzést írt a naplójába
15:12
Vortexdmo regisztrált a weboldalra
14:42
Stanmoretnm regisztrált a weboldalra

Am sorry

2015. december 27.

Vissza a naplóhoz

A hal úszni akart, de pechére kifogták többedmagával. Nem hagyhattam pácban, hiába volt párban, egy ideig nézegettem, szemezgettem vele, aztán sóval, egy kis színes borssal... szóval befűszereztem, ferdén az egyik felét bevagdostam, paprikás lisztben jól megforgattam és bő forró olajban piros, ropogósra sütöttem, óvatosan lapos tányérra emeltem, citromkarikákkal szépen feldíszítettem, majd utána mind egy szálig megettük... volna, ha rajtunk ki nem fogott volna...

Szerencséje volt, hogy jó kezekbe került!

A bejegyzést írta: zsoltne.eva

Hozzászólások

időrendi sorrend

2015. december 29. 06:49

megtekintés Válasz erre: emillio - 2015. december 28. 20:09

I'm sorry!

A bevagdosást, - azt úgy hívják, hogy irdalás!
A megpucolt halaknak MIND A KÉT OLDALÁT
irdaljuk, mégpedig úgy, hogy három - négy
milliméterenként olyan mélyen bevágjuk, hogy
meghalljuk a szálka átvágásának a reccsenését!
Ezután sóval kívül - belül bedörzsöljük, és egy
negyedóra múlva paprikás lisztben megforgatva
forró olajban ropogósra sütjük! Ezzel a módszerrel
nem fogunk szálkát találni benne, mert teljesen átsül!
Papírtörlőre rakjuk, és leitatjuk az esetleg rajta maradt
olajat! Kenyér sem kell mellé, csak eszegetjük, időnként
egy laza fröccsel lekísérjük!

Hát, ez a forgatókönyve a halsütésnek!

Pussz: emillio

Na látod!... Ez a hiteles... és ezt már nem fújja el a szél. Megjegyzem. Jövőre, ha kifogom a halat, így fogom elkészíteni. Na és a citrom, az csak kellék? Mint a malac orrában? Több kérdésem is lett volna, de már úgyis késő,... de azért köszi.

Pussz
2015. december 28. 20:09
I'm sorry!

A bevagdosást, - azt úgy hívják, hogy irdalás!
A megpucolt halaknak MIND A KÉT OLDALÁT
irdaljuk, mégpedig úgy, hogy három - négy
milliméterenként olyan mélyen bevágjuk, hogy
meghalljuk a szálka átvágásának a reccsenését!
Ezután sóval kívül - belül bedörzsöljük, és egy
negyedóra múlva paprikás lisztben megforgatva
forró olajban ropogósra sütjük! Ezzel a módszerrel
nem fogunk szálkát találni benne, mert teljesen átsül!
Papírtörlőre rakjuk, és leitatjuk az esetleg rajta maradt
olajat! Kenyér sem kell mellé, csak eszegetjük, időnként
egy laza fröccsel lekísérjük!

Hát, ez a forgatókönyve a halsütésnek!

Pussz: emillio
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: