újabb események régebbi események további események
16:04
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
16:01
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
14:49
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:17
Új cikk került fel a weboldalra
13:42
zsoltne.eva módosította a naplóbejegyzését
13:37
zsoltne.eva új bejegyzést írt a naplójába
00:11
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:44
Arkady új cikket töltött fel
14:21
emillio új cikket töltött fel
11:25
zsoltne.eva módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:04
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
00:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
22:52
Fifi22 regisztrált a weboldalra
10:45
A kérdező hozzászólt a Kérdezd a férfit menüpontban levő kérdéséhez
05:56
zsoltne.eva válaszolt egy szavazásra
05:55
zsoltne.eva válaszolt egy szavazásra
05:55
zsoltne.eva válaszolt egy szavazásra
05:54
zsoltne.eva válaszolt egy szavazásra

Am sorry

2015. december 27.

Vissza a naplóhoz

A hal úszni akart, de pechére kifogták többedmagával. Nem hagyhattam pácban, hiába volt párban, egy ideig nézegettem, szemezgettem vele, aztán sóval, egy kis színes borssal... szóval befűszereztem, ferdén az egyik felét bevagdostam, paprikás lisztben jól megforgattam és bő forró olajban piros, ropogósra sütöttem, óvatosan lapos tányérra emeltem, citromkarikákkal szépen feldíszítettem, majd utána mind egy szálig megettük... volna, ha rajtunk ki nem fogott volna...

Szerencséje volt, hogy jó kezekbe került!

A bejegyzést írta: zsoltne.eva

Hozzászólások

időrendi sorrend

2015. december 29. 06:49

megtekintés Válasz erre: emillio - 2015. december 28. 20:09

I'm sorry!

A bevagdosást, - azt úgy hívják, hogy irdalás!
A megpucolt halaknak MIND A KÉT OLDALÁT
irdaljuk, mégpedig úgy, hogy három - négy
milliméterenként olyan mélyen bevágjuk, hogy
meghalljuk a szálka átvágásának a reccsenését!
Ezután sóval kívül - belül bedörzsöljük, és egy
negyedóra múlva paprikás lisztben megforgatva
forró olajban ropogósra sütjük! Ezzel a módszerrel
nem fogunk szálkát találni benne, mert teljesen átsül!
Papírtörlőre rakjuk, és leitatjuk az esetleg rajta maradt
olajat! Kenyér sem kell mellé, csak eszegetjük, időnként
egy laza fröccsel lekísérjük!

Hát, ez a forgatókönyve a halsütésnek!

Pussz: emillio

Na látod!... Ez a hiteles... és ezt már nem fújja el a szél. Megjegyzem. Jövőre, ha kifogom a halat, így fogom elkészíteni. Na és a citrom, az csak kellék? Mint a malac orrában? Több kérdésem is lett volna, de már úgyis késő,... de azért köszi.

Pussz
2015. december 28. 20:09
I'm sorry!

A bevagdosást, - azt úgy hívják, hogy irdalás!
A megpucolt halaknak MIND A KÉT OLDALÁT
irdaljuk, mégpedig úgy, hogy három - négy
milliméterenként olyan mélyen bevágjuk, hogy
meghalljuk a szálka átvágásának a reccsenését!
Ezután sóval kívül - belül bedörzsöljük, és egy
negyedóra múlva paprikás lisztben megforgatva
forró olajban ropogósra sütjük! Ezzel a módszerrel
nem fogunk szálkát találni benne, mert teljesen átsül!
Papírtörlőre rakjuk, és leitatjuk az esetleg rajta maradt
olajat! Kenyér sem kell mellé, csak eszegetjük, időnként
egy laza fröccsel lekísérjük!

Hát, ez a forgatókönyve a halsütésnek!

Pussz: emillio
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: